- 16 Mart 2008
- 45.513
- 221.402
İyi olacağına inanmak lazım canım... Allah yardımcısı olsun.Bilmiyom ne olcak ya, iyi mi olcak kötü mü belli değil daha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olacağına inanmak lazım canım... Allah yardımcısı olsun.Bilmiyom ne olcak ya, iyi mi olcak kötü mü belli değil daha.
Allah yardım etsin teyzene zor neler yaşadığını çok iyi anlıyorumYa onun durum sıkıntılı, hala net bir sonuç alamadık. Yavaş ilerleyen betası bugün yükseldi, doktor bakmış kese yuvarlak olması gerekirken ince ve uzunmuş, düşük olabilirmiş. Pazartesi tekrar bakacak, bakalım ne olacak
@-cantanem- sende sormuşsun
Sağol abla inşallah iyisi olur.İyi olacağına inanmak lazım canım... Allah yardımcısı olsun.
Sağol inşallah iyi olurAllah yardım etsin teyzene zor neler yaşadığını çok iyi anlıyorum
Allah yardımcısı olsun inş kankirellam,rabbim hayra çevirsinBilmiyom ne olcak ya, iyi mi olcak kötü mü belli değil daha.
İnşallahSağol inşallah iyi olur
Diziler başlayınca sakin oluyor buralarGünün en sakin saatine girmiş bulunuyorum
Dizi izleyemiyorum malesef çocukları uyuturken naciz vücudum dinlenme moduna geçiyo. Yer görüyo.Diziler başlayınca sakin oluyor buralar
İnşallah kankirellam sağolAllah yardımcısı olsun inş kankirellam,rabbim hayra çevirsin
Hayırdır ne oldu Dediyyİnşallah kankirellam sağol
Ben bura sakin diye anladımDizi izleyemiyorum malesef çocukları uyuturken naciz vücudum dinlenme moduna geçiyo. Yer görüyo.
Teyzemin gebelik durumları sıkıntılı biraz abla onu konuşuyoduk.Hayırdır ne oldu Dediyy
burada sakinBen bura sakin diye anladım
Anladım geçmiş olsunTeyzemin gebelik durumları sıkıntılı biraz abla onu konuşuyoduk.
Sağol abla.Anladım geçmiş olsun