Şu an sadece boşluğu düşünebilirim, düşünecek bir şeyim yokKonuyu sana bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an sadece boşluğu düşünebilirim, düşünecek bir şeyim yokKonuyu sana bıraktım
Yok be jenna ne zamandır yapmadım ibiza midem de kötü hiçbir şey yiyesim yok pekÇok dusuncelidir,kac dilim Ibiza yesem diye düşünüyordur
Çok severim, daha az düşünmesine yardımcı olabiliriz cancağzım. Maksat, saçları beyazlamasınÇok dusuncelidir,kac dilim Ibiza yesem diye düşünüyordur
O da olurŞu an sadece boşluğu düşünebilirim, düşünecek bir şeyim yok
Bence de cancağızım, güzel fikirÇok severim, daha az düşünmesine yardımcı olabiliriz cancağzım. Maksat, saçları beyazlamasın
İşçi de oldun değişiklik olur sana daSağolasın canım. Yasmin sezonluk çalıştığı İçin, akşamları belli bir süre müsait olabiliyor
Aa,geçmiş olsun ,hasta mısın?Yok be jenna ne zamandır yapmadım ibiza midem de kötü hiçbir şey yiyesim yok pek
Saçlarım bu yaşta beyazladı ya sormayınÇok severim, daha az düşünmesine yardımcı olabiliriz cancağzım. Maksat, saçları beyazlamasın
Patron o patronİşçi de oldun değişiklik olur sana da
Hı hı, kendi cebimin amelesiyimİşçi de oldun değişiklik olur sana da
Yok değilim de mide bulantım var geçmeyenAa,geçmiş olsun ,hasta mısın?
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar canoHayırlı akşamlar
Hem patron hem işçi, o daha güzelPatron o patron
Regl oldun mu?Yok değilim de mide bulantım var geçmeyen
İnşallah yakında geçer Teyzeden haber var mı?Yok değilim de mide bulantım var geçmeyen
Hem patron hem işçi, o daha güzel
Biliyorum önceki iş hayatını arada değişiklik iyi olurHı hı, kendi cebimin amelesiyim
Sektör farklı da olsa, ilk işçiliğim değil canım
Teyzenin sonucu nasıl olduBiliyorum önceki iş hayatını arada değişiklik iyi olur