• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam motor gibi oldun!!

zaten o söylediğine pişman olup gelicektir yanıma queen, ama kırıldığımı söyleyip konuyu kapatmak beni daha da kırıyor.bu kadar kolay mı olmalı?

Bence surundurmelisin canim iyice pisman olmali kendine gelmeli. Bu kadar suursuz bir uslup olamaz...

Hayir hani begenmez der ki ya basit kadinlar gibi giyinmissin askim degistirsen falan ... motor ne ya...

konus bence derdini anlat sonra da surundurmeye bak bacim sacmalik otesi bir kocan varmis her kizdiginda boyle yapiyorsa sana sabirlar diliyorum :D

Adam gözümün içine bakaaa bakaa bana bu cümleyi kurdu.Kocam dediğim adamın ağzından bu lafı duymak talan etti beni resmen or.spunun masum hali..

Sabah işe gitmek için hazırlandım, normalde çocuğumuda hazırlarım üstünü giydirir öyle çıkarım.Ben üstümü giyindim, eşim geldi yanıma "iyice motor gibi" oldun dedi."şu kıyafetin bütün uykumu açtı tam motor gibi oldun" dedi.ne diyosun sen? anlamını bilerek mi kuruyosun bu cümleyi diye kekelerken ben "ehh çekil elimin altından" deyip lavaboya girdi.şok oldum.ben montumu giyene kadar çıktı baktı ki çocuğu hazırlamadan evden çıkıyorum (bir saniye bile duracak halde değildim) "Allah seni kahretsin, kahır ismiyle kahretsin inşallah" dedi.:KK57: hiç bişey diyemedim.
Ya ben hayatımda duymadım bu cümleleri, daha dün beni arayıp sennin için şiir yazdım diyen adam bu.Keyifle okuyan beni havalara uçuran adam.Nasıl her sinir anında bu kadar değişebeilir ki? nasıl bu kadar kırabilir anlayamıyorum.

Motor demesine sebep olan kıyafetimi de burayı eklemeyi çok isterdim aslında ama üzerimde kısa kalın bir kazak, içimde kalçamı tamamiyle kapatacak uzunlukta siyah badi, altımda da dar paça kot pantolon var.
ne açık bi yerim var, ne bi dekoltem.
yeni mi evlisiniz acaba bellizaman sonran insan alınganlıgı bi kenara atması gerekir afam sana küfür etmemis sende edebilirdin ama herkezin yapısı iste biraz naifsin sanırım öfkeni kus icinde tutma

ne kadar hezeyan bi durum tamamıyla seni yönetemediği yönlendiremediği için ortaya atılan tek bir cümle...

daha önce kıyafet sorununuz olmuş muydu

Fransiz kaldim, motor ne demekki yahu :D

Sabah gerginligi ve siniri, buyutmeyin. Olabilir. Aksam biraz naz yaparsiniz yuzune bakmazsiniz, bu sefer o hatasini anlayip telafi etmeye calisir. Olur biter. Duse kalka degilmi arkadaslar bu evlilik olayi? Motorun ne demek oldugunu bilsem belki bukadar alttan alici seyler yazmayabilirdim diyede ekleyeyim :D

bilmiyorsan neden yorum yapıyorsun? Bir kadına hele hele çocuğunun annesine yapılacak en büyük hakretlerden birisi. Abartmayın diyorsun anlamını bilmiyorsan yorum yapma

Kadın pantalon kalın kazak giydim diyor sanki dekolte giymiş kıyafet sorununuz oldumu diyorsunu ne giysin bu kadın başka?

ifade de
Kadın pantalon kalın kazak giydim diyor sanki dekolte giymiş kıyafet sorununuz oldumu diyorsunu ne giysin bu kadın başka?

ifade de geçen DAHA ÖNCE !!!! yazısını görürsen iyi olur......

yeni mi evlisiniz acaba bellizaman sonran insan alınganlıgı bi kenara atması gerekir afam sana küfür etmemis sende edebilirdin ama herkezin yapısı iste biraz naifsin sanırım öfkeni kus icinde tutma
4 sene olacak evleneli.
ama evliliğimin ilk zamanlarından beri var bu kıyafet problemi.aşamıyoruzz olmuyor ne giysem bi bahanesi var.
elbette küfürde edebilirdim onun yaptığı gibi hakarette.. ama çözüm mü? hayır.paye düşürmekten başka işe yaramaz.

İlk 7 sayfayı okuyabildim sadece. Eşiniz çok büyük ayıp etmiş ne yazık!
Aklıma gece rüya görmüş olabilir mi diye geldi. Hani rüyasında sizi kıskanmış olabilir. Oluyo erkeklerde bu. Eşim rüyasında beni kıskanıyo bi suratla uyanıyo ki sorma gitsin :) en azından eşim rüya olduğunun farkında ;)

kizlar ben bu yakistirmayi ilk defa duyuyorum. ilk okudugumda da aklima o..pu gibi bir anlam gelmedi. acaba konu sahibinin esi de anlamini bilmeden kullanmis olabilir mi?
mümkün değil, tabiki anlamını gayette bilerek kurdu bu cümleyi.
Ama or.spu gibi değilde, kendini gereğinden fazla teşhir eden hafif meşrep hatun anlamında kullanmış olabilir.
ne olursa olsun, hazmedemiyorum.

Bu kıyafette ne dekolte var ne bir şey. Nickinizi kocanızdan esinlenerek mi koydunuz ?
:) hayır canım, hadi borazan Çetin altanın kullandığı bir lakap.
hem kendisini hem yazılarını severim ondan esinlenerek kulandım.
ayrıca kıyafet sorunu yaşamamız için dekolteye ihtiyacımız yok ki bi de dekolte giyinsem neler olur bilemiyorum.

ne kadar hezeyan bi durum tamamıyla seni yönetemediği yönlendiremediği için ortaya atılan tek bir cümle...

daha önce kıyafet sorununuz olmuş muydu
aynen öyle istanbulunsultanı, tamamen yönlendiremediği için hırsına yenik düşerek kurulmuş bi cümle.
2 gün sonra yanıma yanaşıp seni paylaşamıyorum kimseyle, böyle teşhir olmana dayanamıyorum hırslanıyorum deyip özür dileyecek.
fakat hani teşhir? hani aşırılık?

Ben olsam böyle birşeyi asla affedemezdim... İyi kafasında vazo, kumanda, küllük vs. vb. şeyler kırmamışsın.
eğer işe gitmek zorunda olmasaydım ve evde bebeğim olmasaydı kafasında birşey kırmazdım belki ama bu kadar sakin davranıp kapıyı kapatıp çıkmazdım.bu şekilde kendimi paralayıp durdum boşuna.

Back
X