- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- Konu Sahibi sersemsinem
Valla yolda biri bu lafi dese kan cikaririm. Ama kocan demis o yuzden agir konusmayayim. Allah islah etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün akşam kardeşim ve annemin d. günüydü.iş çıkışı diğer kardeşlerimle organizasyon yaptık, hediye falan almaya gittik.akşam ne yaptınz?
Dün akşam kardeşim ve annemin d. günüydü.iş çıkışı diğer kardeşlerimle organizasyon yaptık, hediye falan almaya gittik.
Gece saat 12 ye geliyordu aradı eşim bakmadım.yaklaşık 40 dk sonra ben aradım duymamışım diye.nerde kaldın falan dedi, sorularına cevap verip kapattım.Gece eve gittiğimde kanepede uzanmış beni bekliyordu (normalde 11de uyur) ben hemen üstümü çıkarıp yatağa girdim, selam dahi vermedim.Bi 10 dk sonra da o geldi yatağa.. birbirimizin suratının "s" sine bile bakmadık yani.
Beni asıl kızdıran bu kadar hatasını yine hata yaparak kapatmya çalışması.
Biliyorsun ki sen adam olup yanıma gelmediğin sürece ben senin yüzüne bakmayacam be adam bu ne neyin inadı?
tam olarak öyle sayılmaz, 4 yıldır hep hakaret işitmiyorum, hatta hiç işitmemiştim.yani kıskancmı yoksa kendini beyenmis olup sizin kıayfetlerinizi mi beyenmiyo
ayrıca 4 senedir böyle ve siz esinizin bu davranısına sabırlı bi sekılde hakaret etmedn cvp verebiliysouanız aferin size valla herkezde bu sabır yok
tam olarak öyle sayılmaz, 4 yıldır hep hakaret işitmiyorum, hatta hiç işitmemiştim.
Ama nerdeyse hergün bıkmadan usanmadan müdahale ediyordu giydiklerime.
Ben de bıkmadan usanmadan olduğum gibi devam ettim,
Bana diyor ki "her konuda değiştirdin kendini tam bir aile annesi oldun ama bi şu kıyafet konusunu aşamadık"..
Ulan ben hayatımı, karakterimi, kişiliğimi değiştirmişim sana ve evliliğine ayak uydurucam diye sen daha ne giyiminden kuşamından bahsediyorsun.
konuya ortasından mı daldım bilmiyorum ama
bence yanlış
evi terketmeden de pekala hissettirebilirsiniz
kırıldığınızı, üzüldüğünüzü vurgulamaya çalışacağınıza
artık kırılamadığınızı, üzülemediğinizi vurgulamaya çalışın
hani cemal süreyye'nın "kadın susarak gider" dizeleri vardır ya
yani kırıldığınız üzüldüğünüz için evden gitmenizi değil
artık ondan soğuduğunuz için sizi kaybettiğini hissettirmeye çalışın
sizinle konuşmadan onunla konuşmayın
sizinle konuşursa, sadece soru köküne cevap verin, ekstradan bir cümle daha kurmayın
bu konuyu tartışmaya çalışırsa yanaşmayın
"tartışmak istemiyorum, çünkü kırılıyorum DEĞİL, tartışmak istemiyorum çünkü senden SOĞUYORUM" deyin.
bu halin tavrın, hakaretlerin içimdekileri öldürdü, verdiğin sözlerin arkasında duramayan bir adam konumuna geldin benim gözümde deyin. oysa ben sana ne çok aşıktım, yazık değil mi benim aşkıma, eskisi gibi hissedemiyorum deyin, artık kırılamıyorum bile umursayamıyorum çünkü deyin vs vs vs vs" deyin
erkekler kadınların kırılmasını, üzülmesini - kendilerinden soğumaları kadar önemsemiyorlar
soğuyunca değerli oluyorsunuz
ona bunu yaşatın bence
bir de önceki yorumuma ek olarak
hani diyorsun ya
yapıyor, söylüyor pişman olup özür diliyor bir hafta sonra hoop kendimizi yine benzer bir konunun içinde bulmuşuz
şimdi de yine aynı şey olur da, özür diler, barışacak duruma gelirseniz bu sefer ne için özür dileyip yapmayacağım dediğini sen yaz, ama ona imzalat
söz uçar, yazı kalır
bunu her seferinde inatla yap
ve bir kaç kez sonra bunları da önüne sermeye bak
sana gerçekten inanmalı mıyım? güvenilir misin sence diye sor
çok işe yarayacak göreceksin, sonra bana muzur haklıymışsın diyeceksin
benim eşim de bazı sevmediğim şeyleri tekrar edip duruyordu, beni kırıyordu
hep de özür diliyordu
ben çözümü böyle buldum
kaç arkadaşıma tavsiye ettiysem hepsinde işe yaradı
kesinlikle bu kadın değildim.kendin olmaktan çıkmışsın bu seni rahatsız etmiyo mu peki sana aşık olduğunda bu kadın değildin
muzur, yazdığın her kelime için o kadar çok teşekkür ederim ki..
her biri bir taktik, bi argüman, bi yol.
ilk yazdığın yazıda ki tavrı takınmayı düşünmüştüm evi terkedemeyeceğim için.. ve eşimin "soğudum" kelimesi zayıf noktasıdır iyi bilirim.
Ama ikinci yazında belirttiklerini hiç düşünmemiştim şimdiye kadar, hayat kurtarır o kadar diyim.
Ben şuan hiç konuşmuyorum, hatta hiç yokmuş gibi davranıyorum yalnız ki çok uzun bir sürede böyle devam ettirmek istiyorum çünkü müthiş hırsım var ona karşı.Bu tepkisizlik çok ağır bir hareket değil di mi?
kesinlikle bu kadın değildim.
ama o zaman anne de değildim, çocuğum doğduktan sonra bütün önceliklerim değişti.
Arkadaş çevrem, iş çevrem, o gezmeler tozmalar, çılgın düşünceler.. hiç biri yok artık, bebeğim var sadece.
4 senede apayrı bi vücut apayrı bi karakter oldum ama şikayetçi değilim, yaş oldu 30.
değişmedim aslında "olgunlaştım" daha doğru bi tabir.
canım rica ederim
işine yararsa ne mutlu bana
bence hiç ağır bir hareket değil, aksine sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum eşinin
benim eşim de, sanki o benimle evlenmeye karar verdiğinde giyimim bugünkünden farklıymış gibi, ne zaman bir yere gidecek olsak başlar incelemeye, onun şurası şöyle bunun burası böyle, giymesen olmaz mı, neden bunu giyiyorsun vs vs vs ama bunun da bir uslubu var, bence seninki çok çok ileri gitmiş
bir de ne yalan söyliyeyim, o kelime kadar, bedduayı da affedemezdim ben öyle kolay kolay
o yüzden ayak direyebildiğin kadar dire bence, ama sakın saygını bozma, hakaret içeren kelimeler söyleme, haklıyken haksız duruma düşme
ikinci yazıda yazdıklarımı ben gerçekten uyguladım, gerçekten işe yaradı, arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor, tecrübeyle sabit yani
ben seni çok iyi anladım
yok yanlış anlamışsınız, bunun adı iltifat değil hakaret!Aklı sıra iltifat etmiş. Çok sinir bozucu ama.
genelde anlaşılamıyorum, bu kadar değişime uğramam çevremdekileri korkutuyor sanırım.
çok değiştin derlerken özellikle fotoğrafçılıkta ki çevrem, acıyarak bakıyorlar sanki yüzüme