• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam motor gibi oldun!!

uykuluykrn kalktığında sende kaşarlanmış p. benziyorsun de ne diyosun diye hiddetlenirse geçen sabah sende motor demiştin.nasıl güzel hissettin mi? de

Siz evinizden çıkmasanızda o gelmese bir sure ?
o hatasının ne kadar büyük olduğunu bildiğinden bunu benim gözümde en aza indirgemek için değişik taktiklerde bulunacaktır.bütün gün aramamak gibi (ki aramıyor) eve gidince yüzüme bakmamak, trip atmak gibi.. bu "sen beni sinirlendirmeseydin ben de böyle bir cümle kurmazdım, haksızsın çünkü durumun bu noktaya gelmesine sen sebep oldun" a kadar varacak, biliyorum.Bu zihniyetteki bi insana sen biraz uzaklaş, ayrı kalalım kafa dinleyelim ya da eve gelme desem de anlar mı sence 1sen?
Sizin yapacağız tek şey hiçbir şekilde ozrunu kabul etmemek ve net çizgilerle hareket etmek.
Üstelik beddua etmiş bunuda şimdi fark ettim.
Sizi kaybedeceğini ona hissettirin.
ayrıca şu yorumun için senden yardım istiyorum.
beni kaybedebileceğini ona evi terketmek dışında hissettiremem öyle değil mi?

dışardan okuyarak bile şok oldum ki seni düşünemiyorum bile canım.
yalnız asla evi sen terk etme. ona zindan et evi. sonuçta orası senin de evin. defolsun o gitsin.
hukuki olarak da evi terkeden suçlu duruma düşermiş Allah korusun tabi iş o boyuta gelmesin.
çok iyi bir dersi hakediyor kocan çooook..

ofiste kalırsanız ve sizi bulamazsa o gece nerede oldugunuzu ispatlayamazsınız ve sonrasında başınıza kakar kimbilir neredeydin diye buna mahal vermemek için mutlaka akraba evinde olman hatta baba evinde olman en doğrusu.

açık vermemek lazım adamlara.
bunu da düşündüm, yani ofiste kalma fikri pek parlak bi fikir değil zaten ama kalırsamda bulunduğum plazanın her katında kameralar var.her şekilde burda olduğumu ıspatlayabilirim yani.

Esinin hayatinda biri mi var? Cunku erkekler ne zaman aldatmaya baslasa eslerini kisitlarlar ya da her yaptiklari bir sure sonra onlara batar. Beraber oldugu kisiyle aradi bozulunca ese iyi davranir, arasi duzelince de ese baskiya devam eder kiyafetlerine kadar karisir.

Nasıl sinir oldum anlatamam:KK62:bu lafın hakkettiği tek cevap 'Anana çekmişim'ohhh rahatladım.

Adam gözümün içine bakaaa bakaa bana bu cümleyi kurdu.Kocam dediğim adamın ağzından bu lafı duymak talan etti beni resmen or.spunun masum hali..

Sabah işe gitmek için hazırlandım, normalde çocuğumuda hazırlarım üstünü giydirir öyle çıkarım.Ben üstümü giyindim, eşim geldi yanıma "iyice motor gibi" oldun dedi."şu kıyafetin bütün uykumu açtı tam motor gibi oldun" dedi.ne diyosun sen? anlamını bilerek mi kuruyosun bu cümleyi diye kekelerken ben "ehh çekil elimin altından" deyip lavaboya girdi.şok oldum.ben montumu giyene kadar çıktı baktı ki çocuğu hazırlamadan evden çıkıyorum (bir saniye bile duracak halde değildim) "Allah seni kahretsin, kahır ismiyle kahretsin inşallah" dedi.:KK57: hiç bişey diyemedim.
Ya ben hayatımda duymadım bu cümleleri, daha dün beni arayıp sennin için şiir yazdım diyen adam bu.Keyifle okuyan beni havalara uçuran adam.Nasıl her sinir anında bu kadar değişebeilir ki? nasıl bu kadar kırabilir anlayamıyorum.

Motor demesine sebep olan kıyafetimi de burayı eklemeyi çok isterdim aslında ama üzerimde kısa kalın bir kazak, içimde kalçamı tamamiyle kapatacak uzunlukta siyah badi, altımda da dar paça kot pantolon var.
ne açık bi yerim var, ne bi dekoltem.
Bana da geçen kevase dedi ne anlama geldiğini bilmiyordum google dan arattım sonuç o.... gibi bişey

Evi terk etmek konusunda yorum yapmam çok güç. Çünkü bu çok zor bir süreç. Gittiğiniz yerin size ve çocuğunuza çok uygun olması lazım. Eşinizin gerçekten değişeceğine inanmanız, bu süreçte aklını başına alıp sizi eve getirebilecek karekterde olması lazım.
Böyle olmazsa tam tersi olursa evinizden, düzeninizden uzakta çok bunalabilirsiniz. Eşiniz yalnızlığa alışabilir , gönlünüzü qlmak için çabalamaz ve çocuğunuz bu durumda çok yıpranabilir.

Ben evliliklerin yürütmenin zor olduğunu, geleceği görmenin imkansız olduğunu düşündüğü anda kişinin evini terk etmeden boşanma davası açması taraftarıyım.

Son bir kez açık ve net konuşun. Böyle durumların artık son noktada olduğunu, dayanamadığınızı, sevginizin ve saygınızın zarar gördüğünü konuşun. Her zamankinden farklı davranın. Kavga etmesine asla müsaade etmeyin, ederse de cevap vermeyin bu konuşmadan sonra. Kısa ve net konuşmuş olursunuz.
Bu konuşmadan sonra karar verin derim ben.

şu konuya yazmamak için sabahtan beri kendimi zor tuttum ama dayanamıyorum kusura bakma sevgili konu sahibesi ama senin de kocan gerçekten erkek motoru şu an gözümde kaç beygir bilmiyorum artık saygısız adam asla konuşma taviz verme sakın ne demek ya motor :stop::KK20::KK20:

Yok artıııııııık!...
Bu hiç öyle "sinirle söyledi" deyip de görmezden gelinecek bir şey değil. Bence net ve kesin bir tepki koymalısınız. Söylediği ve tavrı hiç ama hiç hoş değil.

zaten sorunumuz burda başlıyor.
yapıyor, söylüyor pişman olup özür diliyor bir hafta sonra hoop kendimizi yine benzer bir konunun içinde bulmuşuz.
yahu daha 1 hafta önce konuşup anlaşmadık mı? pişman olmadın mı? ee daha ne bu hırs?
benim özrünü diledikten sonra birdaha aynı şeyi tekrarlamaması için bi çözüm bulmam lazım burda tıkanıyorum işte.
zaten konuyu açma sebebim durumu anlatıp eleştrileri dinlemek değildi, çözüm bulabilmekti.
ama bunca zeki hatundan çıkmadı bi ortalama fikir işte :KK42:
Esin daha muzafakar giyinmeni
Istiyor sanirim. Evlendiginizden beri bu konuda anlasmazlik varmis.
4 senedir devam eden bir problem.
Esin seni kendi dusundugu gibi davranmani saglayamayinca isi cirkeflige dokmus seni kiracagi bir sey soylemis, sinirle veya bilerek bilemiyecem.

Ya esinle konusup kiyafet konusunda ortada bulusacaksiniz, ya da bu boyle devam edecek.

Ama keske evlenmeden once ikinizde kendinize gire biriyle evlenseymissiniz. Cunku Aileleriniz arasindaki kultur ve anlayis farki da buyukmus. Boyle bir durumda bu tur sorunlarin olmasi kacinilmaz.

Yapacak tek bir seyiniz var. esinizle
Ciddi ciddi oturup konusmak, ve orta yerde bulusmak.

Eşinin tabiri gerçekten çirkin olmuş.

Yalnız ben body ile kalça nasıl kapanır anlamadım.
Skinny pantolon üzerine body giydiysen kalçanı kapatman mümkün değil.
Külotlu çorap üzerine korse giymiş gibi olmuşsundur.

Şimdi annemle konuştum, eşimle karşılaşmışlar.
Annem beni sormuş kızım napıyor diye.
O da "haberim yok, olmasında zaten konuşmuyorum artık onunla konuşmıcam" demiş
işte bu taktiklerden bahsediyorum 1Sen 1Sen .nasılda haklı oluverdi bir anda.

şu konuya yazmamak için sabahtan beri kendimi zor tuttum ama dayanamıyorum kusura bakma sevgili konu sahibesi ama senin de kocan gerçekten erkek motoru şu an gözümde kaç beygir bilmiyorum artık saygısız adam asla konuşma taviz verme sakın ne demek ya motor :stop::KK20::KK20:
yazmamak için kendini bu kadar kasma minnak fikre ihtiyacım var :)
asla konuşma taviz verme demişsin ama o şuan aklınca benden daha haklı, benimle konuşmayacağını söylemiş anneme.
sabahtan beride aramadı zaten, tavır alacağı belliydi.

kadınların göğüs ve kalça saklama telaşı nedir be kardeşim kadın işte adı üstünde, kıvrımlı narin kadınsı...

Bana diyorsan,benim telaşım değil,sakıncası yok.Ama konu sahibinin sorunu tam da kalça:)
Kalçamı body ile kapattım demiş,eşi de kalçan ortada diye tartışmaya başlamış.

Ben sadece body bunu nasıl başarır gözümde canlandıramadım.Fotoyu sonradan gördüm,kapatmamış nitekim.

Back
X