- Konu Sahibi sersemsinem
uykuluykrn kalktığında sende kaşarlanmış p. benziyorsun de ne diyosun diye hiddetlenirse geçen sabah sende motor demiştin.nasıl güzel hissettin mi? de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o hatasının ne kadar büyük olduğunu bildiğinden bunu benim gözümde en aza indirgemek için değişik taktiklerde bulunacaktır.bütün gün aramamak gibi (ki aramıyor) eve gidince yüzüme bakmamak, trip atmak gibi.. bu "sen beni sinirlendirmeseydin ben de böyle bir cümle kurmazdım, haksızsın çünkü durumun bu noktaya gelmesine sen sebep oldun" a kadar varacak, biliyorum.Bu zihniyetteki bi insana sen biraz uzaklaş, ayrı kalalım kafa dinleyelim ya da eve gelme desem de anlar mı sence 1sen?Siz evinizden çıkmasanızda o gelmese bir sure ?
ayrıca şu yorumun için senden yardım istiyorum.Sizin yapacağız tek şey hiçbir şekilde ozrunu kabul etmemek ve net çizgilerle hareket etmek.
Üstelik beddua etmiş bunuda şimdi fark ettim.
Sizi kaybedeceğini ona hissettirin.
bunu da düşündüm, yani ofiste kalma fikri pek parlak bi fikir değil zaten ama kalırsamda bulunduğum plazanın her katında kameralar var.her şekilde burda olduğumu ıspatlayabilirim yani.ofiste kalırsanız ve sizi bulamazsa o gece nerede oldugunuzu ispatlayamazsınız ve sonrasında başınıza kakar kimbilir neredeydin diye buna mahal vermemek için mutlaka akraba evinde olman hatta baba evinde olman en doğrusu.
açık vermemek lazım adamlara.
Bana da geçen kevase dedi ne anlama geldiğini bilmiyordum google dan arattım sonuç o.... gibi bişeyAdam gözümün içine bakaaa bakaa bana bu cümleyi kurdu.Kocam dediğim adamın ağzından bu lafı duymak talan etti beni resmen or.spunun masum hali..
Sabah işe gitmek için hazırlandım, normalde çocuğumuda hazırlarım üstünü giydirir öyle çıkarım.Ben üstümü giyindim, eşim geldi yanıma "iyice motor gibi" oldun dedi."şu kıyafetin bütün uykumu açtı tam motor gibi oldun" dedi.ne diyosun sen? anlamını bilerek mi kuruyosun bu cümleyi diye kekelerken ben "ehh çekil elimin altından" deyip lavaboya girdi.şok oldum.ben montumu giyene kadar çıktı baktı ki çocuğu hazırlamadan evden çıkıyorum (bir saniye bile duracak halde değildim) "Allah seni kahretsin, kahır ismiyle kahretsin inşallah" dedi. hiç bişey diyemedim.
Ya ben hayatımda duymadım bu cümleleri, daha dün beni arayıp sennin için şiir yazdım diyen adam bu.Keyifle okuyan beni havalara uçuran adam.Nasıl her sinir anında bu kadar değişebeilir ki? nasıl bu kadar kırabilir anlayamıyorum.
Motor demesine sebep olan kıyafetimi de burayı eklemeyi çok isterdim aslında ama üzerimde kısa kalın bir kazak, içimde kalçamı tamamiyle kapatacak uzunlukta siyah badi, altımda da dar paça kot pantolon var.
ne açık bi yerim var, ne bi dekoltem.
Esin daha muzafakar giyinmenizaten sorunumuz burda başlıyor.
yapıyor, söylüyor pişman olup özür diliyor bir hafta sonra hoop kendimizi yine benzer bir konunun içinde bulmuşuz.
yahu daha 1 hafta önce konuşup anlaşmadık mı? pişman olmadın mı? ee daha ne bu hırs?
benim özrünü diledikten sonra birdaha aynı şeyi tekrarlamaması için bi çözüm bulmam lazım burda tıkanıyorum işte.
zaten konuyu açma sebebim durumu anlatıp eleştrileri dinlemek değildi, çözüm bulabilmekti.
ama bunca zeki hatundan çıkmadı bi ortalama fikir işte
yazmamak için kendini bu kadar kasma minnak fikre ihtiyacım var :)şu konuya yazmamak için sabahtan beri kendimi zor tuttum ama dayanamıyorum kusura bakma sevgili konu sahibesi ama senin de kocan gerçekten erkek motoru şu an gözümde kaç beygir bilmiyorum artık saygısız adam asla konuşma taviz verme sakın ne demek ya motor
kadınların göğüs ve kalça saklama telaşı nedir be kardeşim kadın işte adı üstünde, kıvrımlı narin kadınsı...