• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam motor gibi oldun!!

Esin ruyasinda senin onu aldattigini falan mi gordu acaba.
Delirmis resmen.
Sorunun sadece kiyafet oldugunu sanmiyorum.

4 sene olacak evleneli.
ama evliliğimin ilk zamanlarından beri var bu kıyafet problemi.aşamıyoruzz olmuyor ne giysem bi bahanesi var.
elbette küfürde edebilirdim onun yaptığı gibi hakarette.. ama çözüm mü? hayır. paye düşürmekten başka işe yaramaz.

Onun yerine şunu kastetmiş olabilir diye iyice detaya inip sebep bulmaya çalışmakta çözüm değil bence, argo anlamını dememiştir yaa demenin nesi mantıklı ki? eşine, çocuğunun annesine bu lafı kullandı mı, kullandı işte. Bana kırmızı çok yakıştığından vurdu gibi bir saçmalık bu. Ben kendi istediğim gibi giyinirim, sorarım da; nasıl olmuş belki benim görmediğim bir yerden öneri sunar falan diye ama giydiğim bir şey yüzünden kutsalın bir ismiyle bir şey mi diledi, onun aklına gelmeyecek tüm isimleri araya katıp anında iade ederim ki bir daha yapmasın. Önceki kıyafet/kısas konunuzu da hatırlıyorum, sorun katlanarak büyüyor, en azından özrüne prim vermeyin bir daha, mücadele şekliniz sorunun derinleşmesinden başka bir işe yaramamış çünkü, önemli olan özür diyip tekrarlaması değil, özrünü diledikten sonra bir daha yapmaması.

İlk 7 sayfayı okuyabildim sadece. Eşiniz çok büyük ayıp etmiş ne yazık!
Aklıma gece rüya görmüş olabilir mi diye geldi. Hani rüyasında sizi kıskanmış olabilir. Oluyo erkeklerde bu. Eşim rüyasında beni kıskanıyo bi suratla uyanıyo ki sorma gitsin :) en azından eşim rüya olduğunun farkında :KK66:

Esin ruyasinda senin onu aldattigini falan mi gordu acaba.
Delirmis resmen.
Sorunun sadece kiyafet oldugunu sanmiyorum.

yok yaa konu ruyalık bişey değil :)
ben kalkmış önünde giyinirken o da bebeğimle yatakta uzanıyordu, hatta konuştuk şakalaştık.
sonra ben odadan çıktım, arkamadan geldi bütün kalçan ortada öyle gitmeyi düşünmüyorsun di mi dedi ve bu cümleyi kurdu.
sen ne biçim konuşuyorsun şaka yapıyorsun falan derken çekil elimin altından deyip lavaboya girdi.
lan ben kimim? neyim? nasıl kurabilirsin böyle bir cümle hangi hakla?
ben konuşunca ağır konuşuyorum, saygıyı kaybetmekten korktuğum için ve evde bebeğim olduğu için bişey diyemedim, yol boyunca hüngür hüngür ağladım sadece.

Onun yerine şunu kastetmiş olabilir diye iyice detaya inip sebep bulmaya çalışmakta çözüm değil bence, argo anlamını dememiştir yaa demenin nesi mantıklı ki? eşine, çocuğunun annesine bu lafı kullandı mı, kullandı işte. Bana kırmızı çok yakıştığından vurdu gibi bir saçmalık bu. Ben kendi istediğim gibi giyinirim, sorarım da; nasıl olmuş belki benim görmediğim bir yerden öneri sunar falan diye ama giydiğim bir şey yüzünden kutsalın bir ismiyle bir şey mi diledi, onun aklına gelmeyecek tüm isimleri araya katıp anında iade ederim ki bir daha yapmasın. Önceki kıyafet/kısas konunuzu da hatırlıyorum, sorun katlanarak büyüyor, en azından özrüne prim vermeyin bir daha, mücadele şekliniz sorunun derinleşmesinden başka bir işe yaramamış çünkü, önemli olan özür diyip tekrarlaması değil, özrünü diledikten sonra bir daha yapmaması.
zaten sorunumuz burda başlıyor.
yapıyor, söylüyor pişman olup özür diliyor bir hafta sonra hoop kendimizi yine benzer bir konunun içinde bulmuşuz.
yahu daha 1 hafta önce konuşup anlaşmadık mı? pişman olmadın mı? ee daha ne bu hırs?
benim özrünü diledikten sonra birdaha aynı şeyi tekrarlamaması için bi çözüm bulmam lazım burda tıkanıyorum işte.
zaten konuyu açma sebebim durumu anlatıp eleştrileri dinlemek değildi, çözüm bulabilmekti.
ama bunca zeki hatundan çıkmadı bi ortalama fikir işte :KK42:

ben kalkmış önünde giyinirken o da bebeğimle yatakta uzanıyordu, hatta konuştuk şakalaştık.
sonra ben odadan çıktım, arkamadan geldi bütün kalçan ortada öyle gitmeyi düşünmüyorsun di mi dedi ve bu cümleyi kurdu.
sen ne biçim konuşuyorsun şaka yapıyorsun falan derken çekil elimin altından deyip lavaboya girdi.
ben konuşunca ağır konuşuyorum, saygıyı kaybetmekten korktuğum için ve evde bebeğim olduğu için bişey diyemedim, yol boyunca hüngür hüngür ağladım sadece.
Anlasilan birbirinizle uyumlu degilsiniz bu konuda, lakin esin hosuna gitmese de soyleme sekli cok terbiyesizce.
Benim esim de istemez dar giyinmemi.
Boyle mi gideceksin goguslerin belli oluyor popon belli oluyor der surat asar en fazla.
Gerci artik ben de dar giyinmiyorum. Yavas yavas esimin istedigi kivama geldim, esim istiyor diye degil de oyle rahat ediyorum.
Bence esin bu sekilde giyinmenden cok mutsuz oluyorsa biraz yumusatabilirsin.
Sonucta karsilikli fedakarlik.
Yine de bu kelimeyi odet esine.
Insan karisina, cocugunun nasil boyle yakistirma yapar. Hadi onu da gectim, bu sekilde giyinen herkesi de zan altinda birakiyor bu soylem.
Kendi hoslanmayabilir, bu anlasilir. Ama bu kiyafetleri istedigi gibi hakaretvari soylemlerle elestirme hakkini vermez ona.

yapıyor, söylüyor pişman olup özür diliyor bir hafta sonra hoop kendimizi yine benzer bir konunun içinde bulmuşuz.
yahu daha 1 hafta önce konuşup anlaşmadık mı? pişman olmadın mı? ee daha ne bu hırs?
benim özrünü diledikten sonra birdaha aynı şeyi tekrarlamaması için bi çözüm bulmam lazım burda tıkanıyorum işte.
zaten konuyu açma sebebim durumu anlatıp eleştrileri dinlemek değildi, çözüm bulabilmekti.

Özrüne prim verdikçe devam edecek bunun için ortalama fikre gerek yok ki ama? Onun özrünü ciddiye alması lazım, çözüm yükü sonrasında neden üstünüzde olsun sizin? O olayı ciddiye bile almıyorsa, sizin edilen hakaret için kırıldığınızı belli etmeniz vs. zaten işe yaramıyor çünkü özür dileme su yolu yapılmış artık. Kabul etmeyin, konuşmayın, kıyafetinize bundan sonra dikkat edin demiyorum zaten, onun ağzına dikkat etmesi daha kolay çünkü.

valla eşim bana çözüm bulamadı . bende durduk yere kavga çıkartırım pişman olurum sonra yine yaparım...

insan içindeki belli konulardaki öfkeyi dindirmedikçe durulmaz ..

Siz bu tavir ve sözlerin bir ozurle halledilecegini esinize gosterirseniz o da yapar sover döker özür diler ve biter. Bu boyle gider.

Ben sizin yerinizde olsam o kapiyi çeker cikardim ve daha da donmezdim.... Cocugum yoksa bosanmaya kadar giderdim cocugum varsa kapimda bir ay yatmasi aglamasi sürünmesi lazim benim o eve girmem için.

Bana motor diyen adamin aksam gidip ne yatagina yatarim, ne yemeğini hazirlarim ne de suratina bakarim..

Özür dilemek çözüm değil bu durumlarda. Karisina tokat atip özür dilerim demek nasil çözüm değilse aynisi burada da geçerli.

Motor kelimesinden neden öyle bir anlam çıkardınız ? Başka birşey demek istemiş olamaz mı? Ayrıca kıyafetinizle ilgili değildir belkide söylediği; ne bileyim robot demiştir belkide ?
Bilemedim ; hangi erkek ! o kelimeyi eşine yakıştırır ki?

ne yapmayı düşünüyorsun peki?
eve gitmek istemiyorum!
bu çok radikal bir karar mı olur bilemiyorum ama gayet pervasızca böyle cümleler kuran adamın evine yatağına dönmek ödül gibi geliyor bana.motor gibi olmuşsun dedikten sonra lavaboya girdi dedim ya, eğer çıktığında daha yapıcı olsaydı ağzından kaçtı derdim 3 gün küs kalırdım falan affı olurdu belki.. ama zaten o iğrenç lafının üstüne bi de bedua etmesi beni iyice çileden çıkardı açıkçası.Kardeşime eve gitmeyeceğimi, bu gece ofiste kalacağımı söyledim.kesinlikle çok mantıksız olduğunu kalması gereken bi yer varsa o da baba evinin olduğunu söyledi.. e hem babamlara yansıtmak istemiyorum hem de beni eliyle koymuş gibi bulsun istemiyorum.Kafam o kadar karışık ki!

eve gitmek istemiyorum!
bu çok radikal bir karar mı olur bilemiyorum ama gayet pervasızca böyle cümleler kuran adamın evine yatağına dönmek ödül gibi geliyor bana.motor gibi olmuşsun dedikten sonra lavaboya girdi dedim ya, eğer çıktığında daha yapıcı olsaydı ağzından kaçtı derdim 3 gün küs kalırdım falan affı olurdu belki.. ama zaten o iğrenç lafının üstüne bi de bedua etmesi beni iyice çileden çıkardı açıkçası.Kardeşime eve gitmeyeceğimi, bu gece ofiste kalacağımı söyledim.kesinlikle çok mantıksız olduğunu kalması gereken bi yer varsa o da baba evinin olduğunu söyledi.. e hem babamlara yansıtmak istemiyorum hem de beni eliyle koymuş gibi bulsun istemiyorum.Kafam o kadar karışık ki!
babanlara gitmek daha mantıklı gibi..
ofiste kalmak pek uygun olmaz.
babanlara bişey anlatmazsın.

Oooo iş haddi aşmış ? Kıyafetle ilgili konuşmuş şimdi anladım.

Sizin yapacağız tek şey hiçbir şekilde ozrunu kabul etmemek ve net çizgilerle hareket etmek.
Üstelik beddua etmiş bunuda şimdi fark ettim.
Sizi kaybedeceğini ona hissettirin.

Daha dün şiir yazan adam neden hem öyle bir cümle kurup hem de kızarak çekil elimin altından diyor anlayamadım doğrusu önce acele ettiğin için çabuk olduğundan mı öyle dedi dedim ama kıyafetine gönderme yapmış iyi de ilk defa giymiyorsundur herhalde ve öyle çıkıp gitmesine izin mi verdin ne varmış da kıyafetim de böyle konuştun demedin bence bilerek dememiştir uykusunu alamadı herhalde akşam bir konuşun bakalım.

Terbiyesiz adam! Bir insan karısına, çocuğunun annesine bu lafı nasıl söyler! Ben buradan okuyunca sinir oldum sizi düşünemiyorum bile..
Sakın özrüne kanmayın devamı çok daha kötü şekilde gelebilir.. Boşanın asla diyemem ama hemen affetmeyin

Bence dış kapıya yakın bir yerlerden "Ben motorsam sen ne oluyorsun acaba?" diyip kaçmak lazımdı :KK53:. Ama ağır olurdu...

Esim bana motor dese bosarim durumuna gelmis herkes :KK70:ki motor ne demek oluyor biri aciklasin bana..

Ben Allah kahretsine takildim..ve genel anlamda iletisiminize
kim ne demis hangi manada ne demek istemis onu cözmek lazim aslinda..
esine sor bence neyin nesiydi bu sabah bu sacmalik diye?

ofiste kalırsanız ve sizi bulamazsa o gece nerede oldugunuzu ispatlayamazsınız ve sonrasında başınıza kakar kimbilir neredeydin diye buna mahal vermemek için mutlaka akraba evinde olman hatta baba evinde olman en doğrusu.

açık vermemek lazım adamlara.

Back