• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam motor gibi oldun!!

gerçekten artık nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.küsüp günlerce konuşmamak bi çözüm mü? sanmıyorum.1 hafta sonra aynısı olmasa da benzer sorunlarla yine canımı yakacak.çekip gitmek istiyorum bütün gemileri yakıp arkama bakmadan kaçarak uzaklaşmak istiyorum.
Neden böyle konuştuğunu sorsanıza. Yani insan karısına bu tarz bir şeyler nasıl söyler. ?Af edersiniz sizi o şekil görüyorsa ne demeye sizle evli? Bir insan eşine onu diyorsa kendisinide o zaman "p" olarak görüyordur değil mi?
Bunları yazmak bile çok çirkin..

Ne kadar dengesizce seviyesizce...
Esim karim dedigin cocugunun annesi kadina sen motor sifatini nasil yakistirir soylersin ya sinirle dahi olsa...
Bugun bunu diyen yarin neler yapmaz...
Kirildiginizi soyleyin sacmalamasin.

Öfke kontrolü konusunda tedavi olsun

Fransiz kaldim, motor ne demekki yahu :D

Sabah gerginligi ve siniri, buyutmeyin. Olabilir. Aksam biraz naz yaparsiniz yuzune bakmazsiniz, bu sefer o hatasini anlayip telafi etmeye calisir. Olur biter. Duse kalka degilmi arkadaslar bu evlilik olayi? Motorun ne demek oldugunu bilsem belki bukadar alttan alici seyler yazmayabilirdim diyede ekleyeyim :D

kıyafetim bu hanımlar!

Eklentiler

• 20150203_101131.jpg
    20150203_101131.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 592
ohaa :KK57:..Yavaş gelsin, o ne be ..Motor ne ,ağız dolusu beddua etmek nedir ? Düşmana demez insan bunları ,insan karısına motor der mi ya :KK57:
O... nun incesini bilmem ama o... nun yanındaki sıfatta kendi oluyo sanırım ,bi yaşıma daha girdim ..:110:

Eşiniz ettiği lafın nerelere gidebileceğini düşünmeden dan dun konuşan biri sanırım.
Yoksa bir erkek eşine, çocuğunun annesine hemde ortada fol yumurta yokken böyle bir yakıştırma yapmaz diye düşünüyorum.
Kıskançlık durumu varsa yada sizi kendinden yüksekte görüyorsa o psikoloji ile de söylemiş olabilir.
Sonuçta ciddi bir densizlik ve büyük bir ayıp yapmış. Bir süre konuşmayın, ağzına , aklına ilk geleni söylememeyi öğrenir belki bu sayede.

Başka bişeyin hırçınlığı olmasın bu
sanmıyorum, çünkü daha 2 gün önce beni (defalarca uyarmama rağmen) kardeşimin yannda terslediği için aramız limoniydi.
Dün aradı beni konuştuk, bir sürü aşk cümleleri kurdu, neden böyle fevri davrandığından bahsetti, bu aralar çok yoğun olduğunu, stresli olduğunu düşünerek konuşamadığını söyledi.Sana şiir yazdım dedi okudu falan.. yani herşey çok güzeldi.
Bu stresinin arkasına saklanmasından, yaptıklarını yutmaktann çok yoruldum artık.

peki napıyım ben şimdi? nasıl bi tavır takınayım?
konuşmamak mı çare günlerce?
nedir çare?

sanmıyorum, çünkü daha 2 gün önce beni (defalarca uyarmama rağmen) kardeşimin yannda terslediği için aramız limoniydi.
Dün aradı beni konuştuk, bir sürü aşk cümleleri kurdu, neden böyle fevri davrandığından bahsetti, bu aralar çok yoğun olduğunu, stresli olduğunu düşünerek konuşamadığını söyledi.Sana şiir yazdım dedi okudu falan.. yani herşey çok güzeldi.
Bu stresinin arkasına saklanmasından, yaptıklarını yutmaktann çok yoruldum artık.

Düşünerek konuşamıyormuş ama maşallah şiiri düşünmüş de yazmış.Çare (ipin ucu kaçmadan diyeceğim ama iyice kaçmış seviye düşmüş adamda) bu ani değişimlerin sebebi ne onu öğrenmek.Altta yatan bir neden var ama ne.

Adam gözümün içine bakaaa bakaa bana bu cümleyi kurdu.Kocam dediğim adamın ağzından bu lafı duymak talan etti beni resmen or.spunun masum hali..

Sabah işe gitmek için hazırlandım, normalde çocuğumuda hazırlarım üstünü giydirir öyle çıkarım.Ben üstümü giyindim, eşim geldi yanıma "iyice motor gibi" oldun dedi."şu kıyafetin bütün uykumu açtı tam motor gibi oldun" dedi.ne diyosun sen? anlamını bilerek mi kuruyosun bu cümleyi diye kekelerken ben "ehh çekil elimin altından" deyip lavaboya girdi.şok oldum.ben montumu giyene kadar çıktı baktı ki çocuğu hazırlamadan evden çıkıyorum (bir saniye bile duracak halde değildim) "Allah seni kahretsin, kahır ismiyle kahretsin inşallah" dedi.:KK57: hiç bişey diyemedim.
Ya ben hayatımda duymadım bu cümleleri, daha dün beni arayıp sennin için şiir yazdım diyen adam bu.Keyifle okuyan beni havalara uçuran adam.Nasıl her sinir anında bu kadar değişebeilir ki? nasıl bu kadar kırabilir anlayamıyorum.

Motor demesine sebep olan kıyafetimi de burayı eklemeyi çok isterdim aslında ama üzerimde kısa kalın bir kazak, içimde kalçamı tamamiyle kapatacak uzunlukta siyah badi, altımda da dar paça kot pantolon var.
ne açık bi yerim var, ne bi dekoltem.

Islak odunla dövülesi bir vaka . Üzülerek söylüyorum ama başka bişeye olan sinirini başkasından çıkaran basit karakterli bi eşiniz var. Siz umursamayın.

Back
X