• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam motor gibi oldun!!

peki napıyım ben şimdi? nasıl bi tavır takınayım?
konuşmamak mı çare günlerce?
nedir çare?

konuşmamak nereye kadar neticede evlisin aynı evde yaşıyorsun, öfke kontrolü hakkında sıkı bi konuşma yap gerekirse ilaç kullansın sen stres topu değilsin yarın bigün bebeğin büyüyecek aklı erecek iyi örnek olsun

kıyafet gayet normal hepimizin giydiği gibi.hani güzel oldun diye kıskandı mı anlamadım.allah bildiği yapsın onu.

Islak odunla dövülesi bir vaka . Üzülerek söylüyorum ama başka bişeye olan sinirini başkasından çıkaran basit karakterli bi eşiniz var. Siz umursamayın.
nasıl umursamam aysaysbeybii nasıl hiç bişey yokmuş gibi susarım.
nasıl yutarım bu cümleyi? bugün buna susarsam yarın bana ağzından salyalar saça saça or.spuu diye bağırmayacağına nasıl garanti verebilirim afedersin?

nasıl umursamam aysaysbeybii nasıl hiç bişey yokmuş gibi susarım.
nasıl yutarım bu cümleyi? bugün buna susarsam yarın bana ağzından salyalar saça saça or.spuu diye bağırmayacağına nasıl garanti verebilirim afedersin?

çok haklısın.çok sağlam bir tepki vermen gerekir bencede.

tersinden kalkmış demek az bile kalır. kafasına saksı düşmüş mübareğin.

bu kıyafette ne var ki,hanıma motor demek nedir ki....şimdi siz bir erkekle mi evli olduğunuzu düşünüyorsunuz..maalesef hayat arkadaşınız bir erkek değil.
valla işine gelince tam bir erkek parkbyull, hatta tam bi baba, tam bi eş.. ama canımı yakabileceği şeyleri o kadar iyi biliyor ve bana koz olarak kullanıyor ki! yine mal gibi bi kaç güb susup totoma baka baka barışıcam.lafı yediğimle kalıcam :KK61:

işte o tepki ne onu bi bulamıyorum.
ne yapsamda canını yaksam bulamıyorum.
Canını yakmakla çözülecek iş değil. Siz onun canını yakacaksınız sonra o tekrar sizin canınızı yakacak. Nereye kadar gidecek bu böyle?

Çocuğunuz var ama bu benim için boşanma sebebi. Siz nedüşünüyorsunuz bilmem. Ama küsmek, kızmak, kırmak işe yaramaz gibi geliyor bana. Ciddi bir konuşma, en azından bir aile terapisi şart.

Söylediği laflardan çok, neden söylediğine takıldım. Çünkü daha evvelki gün çok iyi olduğunu söylemişsiniz, ertesi gün ne oldu da birden değişti? Önemli olan bu.. Uyurgezer miydi diyeceğim, bedduaya kadar da gitmezdi sanki öyle olsa

Canını yakmakla çözülecek iş değil. Siz onun canını yakacaksınız sonra o tekrar sizin canınızı yakacak. Nereye kadar gidecek bu böyle?

Çocuğunuz var ama bu benim için boşanma sebebi. Siz nedüşünüyorsunuz bilmem. Ama küsmek, kızmak, kırmak işe yaramaz gibi geliyor bana. Ciddi bir konuşma, en azından bir aile terapisi şart.
bu benim içinde bi boşanma sebebi sephoraa, tek başına bu konu olmasa bile geçmişte burada da paylaştığım bi çok konunun patlaması var şuan içimde.bişey yapar, sabır sus.bişey söyler sabır sus.. evliliği bu kadar basite indirgemiyim en ufak bişeyde arkamı dönüp gitmiyim evlilik hayat kolay değil diye düşündükçe her geçen gün dudak ısırtırılacak şeyler yaşıyorum.tamam bi çoğuna göre belki bunlarda çok hafif şeyler millet dayak yiyor aldatılıyor neler neler yaşıyor... ama yine de yaşıyor yani.
herkesin bir sabır eşiği var, mevzuu evlilikse benim sabır eşiğim biraz yüksek evet.ama bi yere kadar.
boşandığımda hayatım ailemin yanında bundan daha iyi olmayacak hatta çok daha zorlu bi hayatım olacak biliyorum, sanırım çekingenliğimde burdan geliyor.

bu benim içinde bi boşanma sebebi sephoraa, tek başına bu konu olmasa bile geçmişte burada da paylaştığım bi çok konunun patlaması var şuan içimde.bişey yapar, sabır sus.bişey söyler sabır sus.. evliliği bu kadar basite indirgemiyim en ufak bişeyde arkamı dönüp gitmiyim evlilik hayat kolay değil diye düşündükçe her geçen gün dudak ısırtırılacak şeyler yaşıyorum.tamam bi çoğuna göre belki bunlarda çok hafif şeyler millet dayak yiyor aldatılıyor neler neler yaşıyor... ama yine de yaşıyor yani.
herkesin bir sabır eşiği var, mevzuu evlilikse benim sabır eşiğim biraz yüksek evet.ama bi yere kadar.
boşandığımda hayatım ailemin yanında bundan daha iyi olmayacak hatta çok daha zorlu bi hayatım olacak biliyorum, sanırım çekingenliğimde burdan geliyor.
Bu da bir nevi şiddet ama. Sadece dayak vurma kurma değil ki şiddet. Ağır hakaret var.
Evet evlilik fedakarlık ister ama bu kadarı fazla değil mi? Koy tavrını bırak eğer kurtarmak istiyorsa o fedakarlık yapsın biraz da.

ahlaksız.
insan karısına motor der mi ya? kendi ne oluyormuş bu durumda? pis ağızlı adamlardan nefret ediyorum.
"pantolonun az dar mı, dekolten biraz açık mı" filan dersin böyle öküüzz gibi konuşulur mu ya?

canını yakmak değil bence çözüm. bu yaptığı pisliğin farkına vardırmak, bir daha olursa gidebileceğinizi, gemileri yakabileceğinizi göstermek ve en önemlisi size saygı duyması gerektiğini öğretmek. işi bu kadar ciddileştirin bence.

şiiri filan da boşverin lütfen. hiç şiir yazmasın, çiçek bile almasın da size saygı duysun. şiirlere kanmayın.

bu akşam eve gitmek istemiyorum.çocukça saçmalıklarda yapmak istemiyorum ama ofiste sabahlayıp g.tünü tutuştursam mı acaba diye düşünmekten de kendimi geri alamıyorum.

Back
X