• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam motor gibi oldun!!

yazmamak için kendini bu kadar kasma minnak fikre ihtiyacım var :)
asla konuşma taviz verme demişsin ama o şuan aklınca benden daha haklı, benimle konuşmayacağını söylemiş anneme.
sabahtan beride aramadı zaten, tavır alacağı belliydi.
yok yazacaklarımı yazamadım baya bi kastım cidden :KK12: aramasın bizde bir laf vardır ...nın mastırı ağlar suçunu bastırır diye .. seninki de bildiğin suç bastırıyor asıl sen konuşmamalısın bilsin hatasını insanın eşine bunu demesi ne demek ya annene mi yetiştirmiş bir de bak sen zeytinyağına :KK20: tavır alırsa alsın sen haklısın sakın dik duruşunu bozma yoksa bunu hep yapar:KK12::63::63:

Bana diyorsan,benim telaşım değil,sakıncası yok.Ama konu sahibinin sorunu tam da kalça:)
Kalçamı body ile kapattım demiş,eşi de kalçan ortada diye tartışmaya başlamış.

Ben sadece body bunu nasıl başarır gözümde canlandıramadım.Fotoyu sonradan gördüm,kapatmamış nitekim.

yok sana özel yazmadım görmedim bu konuda bişey yazdıysan genel olarak yazdım :KK19:

allah bıldıgı gıbı yapsın esını o nasıl bı laftır ınsan karısına karsı boyle bı kelıme nasıl kullaır aklım almıyor sızde cevabını verın lutfen ezdırmeyın kendınızı suursuz adam kusura bakmayın agzından cıkanı kulagı duymuyr esınızın buarada kıyafetınız gayet normal hatta dekloltede gıysenız mınıde gıysenız ne gıyersenız gıyın kocanız dahı olsa boyle kelımeler kullanamaz sıze boyle bı hakkı yok...

suçunu bastırmaya çalışıyor suan canım.kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ama bu konunun neresinde kendini haklı bulduda üste çıkmaya çalışıyor onu anlayamadım.sakın "hatalı sensin bu tavrın ne" gibisinden laf atma.sanki özür dilemesini beklermiş gibi olma canım.bırak konuşmasın.sende tepkini koy.bekle sadece.

canım eşinin davranışı onur kırıcı ...onunla diyaloğunu kesme ancak soğuk davran ... yemeğinizi yedikten çayınızı içtikten sonra yanına otur ve deki ...canım sabahki sözlerin beni çok incitti çok kırıldım ....ben senin çocuğununda annesiyim bana neden böyle söyledin çok kırıldım çok incindim de duygularını belirt ama sakin ol ...

canım eşinin davranışı onur kırıcı ...onunla diyaloğunu kesme ancak soğuk davran ... yemeğinizi yedikten çayınızı içtikten sonra yanına otur ve deki ...canım sabahki sözlerin beni çok incitti çok kırıldım ....ben senin çocuğununda annesiyim bana neden böyle söyledin çok kırıldım çok incindim de duygularını belirt ama sakin ol ...

Iyide incindiğini söylemeye gerek yok zaten. Oda biliyor. Laftan anlayacak bi adam olsa eşine bu kelimeleri kullanmaz.

nasıl umursamam aysaysbeybii nasıl hiç bişey yokmuş gibi susarım.
nasıl yutarım bu cümleyi? bugün buna susarsam yarın bana ağzından salyalar saça saça or.spuu diye bağırmayacağına nasıl garanti verebilirim afedersin?

Umursamadaki kastım sus sineye geç hiç bişey olmamış gibi davran değil elbette ki. Asla öyle adamlara susulmaz. Ama siz o söylediği kelimeleri kendinize dert etmek yerine en iyi fırsatta ağzınım payını verin tabi. Dediğim gibi umursama derken oturup kendinizi üzmeyin kuzum

Koccanızın sizi aldatma ihtimali var mı?
Bu durduk yere sinirle falan denecek şey değil. Siz burdan girin konuya, zeytinyağı gibi üste çıkmasına müsade etmeyin.
Sen bana nasıl dersin gibi sözlerle uğraşmayın, direk suçlayın. Senin derdin kıyafet falan değil, var bir pisliğin diye patlayın.

Eşinize şu nadide atasözümüzü hatırlatın lütfen; "el yarası onulur, dil yarası onulmaz."
Hatta bir müddet evde bir yerde asılı tutun bu sözü. Baktıkça hatırlasın ve kelimelerini özenli seçmeye çalışsın.

4 sene olacak evleneli.
ama evliliğimin ilk zamanlarından beri var bu kıyafet problemi.aşamıyoruzz olmuyor ne giysem bi bahanesi var.
elbette küfürde edebilirdim onun yaptığı gibi hakarette.. ama çözüm mü? hayır.paye düşürmekten başka işe yaramaz.
yani kıskancmı yoksa kendini beyenmis olup sizin kıayfetlerinizi mi beyenmiyo
ayrıca 4 senedir böyle ve siz esinizin bu davranısına sabırlı bi sekılde hakaret etmedn cvp verebiliysouanız aferin size valla herkezde bu sabır yok

parkon parkon tam lafını söylemiş bence çocuğunun anasına bizzat küfredip kendi analarına sövülünce söveni dövmeye kalkarlar

o hatasının ne kadar büyük olduğunu bildiğinden bunu benim gözümde en aza indirgemek için değişik taktiklerde bulunacaktır.bütün gün aramamak gibi (ki aramıyor) eve gidince yüzüme bakmamak, trip atmak gibi.. bu "sen beni sinirlendirmeseydin ben de böyle bir cümle kurmazdım, haksızsın çünkü durumun bu noktaya gelmesine sen sebep oldun" a kadar varacak, biliyorum.Bu zihniyetteki bi insana sen biraz uzaklaş, ayrı kalalım kafa dinleyelim ya da eve gelme desem de anlar mı sence 1sen?

ayrıca şu yorumun için senden yardım istiyorum.

beni kaybedebileceğini ona evi terketmek dışında hissettiremem öyle değil mi?

konuya ortasından mı daldım bilmiyorum ama
bence yanlış
evi terketmeden de pekala hissettirebilirsiniz
kırıldığınızı, üzüldüğünüzü vurgulamaya çalışacağınıza
artık kırılamadığınızı, üzülemediğinizi vurgulamaya çalışın
hani cemal süreyye'nın "kadın susarak gider" dizeleri vardır ya

yani kırıldığınız üzüldüğünüz için evden gitmenizi değil
artık ondan soğuduğunuz için sizi kaybettiğini hissettirmeye çalışın
sizinle konuşmadan onunla konuşmayın
sizinle konuşursa, sadece soru köküne cevap verin, ekstradan bir cümle daha kurmayın
bu konuyu tartışmaya çalışırsa yanaşmayın
"tartışmak istemiyorum, çünkü kırılıyorum DEĞİL, tartışmak istemiyorum çünkü senden SOĞUYORUM" deyin.
bu halin tavrın, hakaretlerin içimdekileri öldürdü, verdiğin sözlerin arkasında duramayan bir adam konumuna geldin benim gözümde deyin. oysa ben sana ne çok aşıktım, yazık değil mi benim aşkıma, eskisi gibi hissedemiyorum deyin, artık kırılamıyorum bile umursayamıyorum çünkü deyin vs vs vs vs" deyin

erkekler kadınların kırılmasını, üzülmesini - kendilerinden soğumaları kadar önemsemiyorlar
soğuyunca değerli oluyorsunuz
ona bunu yaşatın bence:KK39::KK39::KK39:

zaten sorunumuz burda başlıyor.
yapıyor, söylüyor pişman olup özür diliyor bir hafta sonra hoop kendimizi yine benzer bir konunun içinde bulmuşuz.
yahu daha 1 hafta önce konuşup anlaşmadık mı? pişman olmadın mı? ee daha ne bu hırs?
benim özrünü diledikten sonra birdaha aynı şeyi tekrarlamaması için bi çözüm bulmam lazım burda tıkanıyorum işte.
zaten konuyu açma sebebim durumu anlatıp eleştrileri dinlemek değildi, çözüm bulabilmekti.
ama bunca zeki hatundan çıkmadı bi ortalama fikir işte :KK42:

konuya ortasından mı daldım bilmiyorum ama
bence yanlış
evi terketmeden de pekala hissettirebilirsiniz
kırıldığınızı, üzüldüğünüzü vurgulamaya çalışacağınıza
artık kırılamadığınızı, üzülemediğinizi vurgulamaya çalışın
hani cemal süreyye'nın "kadın susarak gider" dizeleri vardır ya

yani kırıldığınız üzüldüğünüz için evden gitmenizi değil
artık ondan soğuduğunuz için sizi kaybettiğini hissettirmeye çalışın
sizinle konuşmadan onunla konuşmayın
sizinle konuşursa, sadece soru köküne cevap verin, ekstradan bir cümle daha kurmayın
bu konuyu tartışmaya çalışırsa yanaşmayın
"tartışmak istemiyorum, çünkü kırılıyorum DEĞİL, tartışmak istemiyorum çünkü senden SOĞUYORUM" deyin.
bu halin tavrın, hakaretlerin içimdekileri öldürdü, verdiğin sözlerin arkasında duramayan bir adam konumuna geldin benim gözümde deyin. oysa ben sana ne çok aşıktım, yazık değil mi benim aşkıma, eskisi gibi hissedemiyorum deyin, artık kırılamıyorum bile umursayamıyorum çünkü deyin vs vs vs vs" deyin

erkekler kadınların kırılmasını, üzülmesini - kendilerinden soğumaları kadar önemsemiyorlar
soğuyunca değerli oluyorsunuz
ona bunu yaşatın bence:KK39::KK39::KK39:

bir de önceki yorumuma ek olarak
hani diyorsun ya
yapıyor, söylüyor pişman olup özür diliyor bir hafta sonra hoop kendimizi yine benzer bir konunun içinde bulmuşuz
şimdi de yine aynı şey olur da, özür diler, barışacak duruma gelirseniz bu sefer ne için özür dileyip yapmayacağım dediğini sen yaz, ama ona imzalat
söz uçar, yazı kalır
bunu her seferinde inatla yap
ve bir kaç kez sonra bunları da önüne sermeye bak
sana gerçekten inanmalı mıyım? güvenilir misin sence diye sor
çok işe yarayacak göreceksin, sonra bana muzur haklıymışsın diyeceksin :confused:
benim eşim de bazı sevmediğim şeyleri tekrar edip duruyordu, beni kırıyordu
hep de özür diliyordu
ben çözümü böyle buldum
kaç arkadaşıma tavsiye ettiysem hepsinde işe yaradı
Hoppa

Kizmayin ama karisina motor diyerek kendini aşagiliyan bir erkek musvettesi kocaniz. Size saygisi kalmamis sevgi bitse yürür de saygi bitse yürümez ilişkiler. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Motor demiş bunun üzerine bile birçok şey söylenebilir bu eşe ama ben daha çok beddua edişine hayret ettim. İnsan karısına nasıl böyle şeyler yapar yahu. Kıyafetinizde bir sorun olmadığını esas derdinin ne olduğunu sorun bence. Sabah sabah neymiş bu stresin esas sebebi?

Yaptığı yakıştırma fena yanlış, bi insan her şeyden öte çocuğunun annesine bunu söyleyebilecek kadar ağzı beyniyle bağımsız çalışacak hale geldiyse; o adam sizi sabah sabah o dar kıyafetlerle müthiş seksi, çekici buldu ve kıskandı diye düşündüm: )

Bu var ya yalnız boşanma sebebi mahkemede.
Aklında bulunsun, işlerin kötüye gitme ihtimaline karşı.

Back