O zaman dün bugün yarın değerlendiriliyor sonra da bekleniyor =)Bu ay her gün test yaptım ama hiç görmemiştim ..hatta kasımdan beri yapıyorum adete 1 hafta kala bırakmıştım hep bu ay düzenli yaptım son gğne kadar regl olmam gereken gün pik oldu..yumurtlamıyorum zannedip üzülüyordum yalan değil çok sevindim valla
Genelde ovü böyle çıkınca gebelik diyorlar hiçbir belirtim yok ama dün ilk idrarla test yaptım negatif..keşke hamile kalabilsemNasıl yani bugün regl olman gerekirken ovülasyon testin böylemi çıktı?
Tabi ki kalabilirsin =)Aynen pcos var bende o yüzden yumurtlamıyorum zannediyordum..kızlar yumurtlama olduğuna göre hamile kalabilirim dimi ben ??..yumurta tembelliği falan yoktur dimi bende
O şöyle... Sen yumurtlamayı ay içinde görür değerlendirirsin, adet günün yine yumurtlama gibi çıkarsa tamam. Ama yumurtlama görmeden gebe kalınmaz ki zaten.Genelde ovü böyle çıkınca gebelik diyorlar hiçbir belirtim yok ama dün ilk idrarla test yaptım negatif..keşke hamile kalabilsemc life macun aldım adet olunca başlıcam inşallah
Amiiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinTabi ki kalabilirsin =)
Destekleyen birçok şey var ama, testler, tüpler, rahim içi, ne kadar süredir deniyorsun gibi...
İşte umut fakirin ekmeğiO şöyle... Sen yumurtlamayı ay içinde görür değerlendirirsin, adet günün yine yumurtlama gibi çıkarsa tamam. Ama yumurtlama görmeden gebe kalınmaz ki zaten.
Aminİşte umut fakirin ekmeğidedim belki kaçırmışımdır ay içinde ..olmayacağını bilerek yaptım zaten hayal kırıklığına uğramadım yani..ama gerçekten çook zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bir de bişey sorabilir miyim?ben dün yumurtladım ya şimdi 10 11 gün adet beklemeyeyim mi?forumda öyle yazılar okudum daO zaman dün bugün yarın değerlendiriliyor sonra da bekleniyor =)
Bir de bişey sorabilir miyim?ben dün yumurtladım ya şimdi 10 11 gün adet beklemeyeyim mi?forumda öyle yazılar okudum da
[/QUOTE
Hatta 14 gün diye biliyorum. Bugün testi tekrarladın mı çatlama olmuş mu
Aminsen bu 4 günü değerlendir dene bakalım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Evet t nin silikleşmesi gerekiyor. Yumurtlama 2 gün de sürebilir belli olmaz. Bir de hergün aynı saatte test yapman gerekiyor.
Başla canım ama gebe olmadığına emin ol öyle başla faydasını görürsün ben inanıyorum.Genelde ovü böyle çıkınca gebelik diyorlar hiçbir belirtim yok ama dün ilk idrarla test yaptım negatif..keşke hamile kalabilsemc life macun aldım adet olunca başlıcam inşallah
Hiç doktora gitmedin mi canım daha önce. Reglinin 2.günü kan tahlillleri ile bunlar tespit edilebiliyor.Aynen pcos var bende o yüzden yumurtlamıyorum zannediyordum..kızlar yumurtlama olduğuna göre hamile kalabilirim dimi ben ??..yumurta tembelliği falan yoktur dimi bende
Gittim canım yıllardır düzensizliğim olduğu için adetin 3. Günü defalarca kan verdim..korunmayı bıraktıktan sonrada gittim hormonlarım insülin direncim fln normal çıktı..öyle bi problem olsa doktor söylerdi değil mi sadece pcos var dediHiç doktora gitmedin mi canım daha önce. Reglinin 2.günü kan tahlillleri ile bunlar tespit edilebiliyor.
Amin inşallah canımm seninle daha öncede yazışmıştık hatırlıyor musun c life ile ilgiliBaşla canım ama gebe olmadığına emin ol öyle başla faydasını görürsün ben inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?