Gebeliğe Hazırlık Tam koyuluk yakalayamamak (ovülasyon)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman dün bugün yarın değerlendiriliyor sonra da bekleniyor =)

Nasıl yani bugün regl olman gerekirken ovülasyon testin böylemi çıktı?
Genelde ovü böyle çıkınca gebelik diyorlar hiçbir belirtim yok ama dün ilk idrarla test yaptım negatif..keşke hamile kalabilsem c life macun aldım adet olunca başlıcam inşallah

Aynen pcos var bende o yüzden yumurtlamıyorum zannediyordum..kızlar yumurtlama olduğuna göre hamile kalabilirim dimi ben ??..yumurta tembelliği falan yoktur dimi bende
Tabi ki kalabilirsin =)
Destekleyen birçok şey var ama, testler, tüpler, rahim içi, ne kadar süredir deniyorsun gibi...

Genelde ovü böyle çıkınca gebelik diyorlar hiçbir belirtim yok ama dün ilk idrarla test yaptım negatif..keşke hamile kalabilsem c life macun aldım adet olunca başlıcam inşallah
O şöyle... Sen yumurtlamayı ay içinde görür değerlendirirsin, adet günün yine yumurtlama gibi çıkarsa tamam. Ama yumurtlama görmeden gebe kalınmaz ki zaten.

Tabi ki kalabilirsin =)
Destekleyen birçok şey var ama, testler, tüpler, rahim içi, ne kadar süredir deniyorsun gibi...
Amiiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin9 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz canım hormonlarım fln normal çıktı..bi 5 kilo aldım düğünden sonra onu vermeye çalışıyorum

O şöyle... Sen yumurtlamayı ay içinde görür değerlendirirsin, adet günün yine yumurtlama gibi çıkarsa tamam. Ama yumurtlama görmeden gebe kalınmaz ki zaten.
İşte umut fakirin ekmeğidedim belki kaçırmışımdır ay içinde ..olmayacağını bilerek yaptım zaten hayal kırıklığına uğramadım yani..ama gerçekten çook zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin sen bu 4 günü değerlendir dene bakalım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Başla canım ama gebe olmadığına emin ol öyle başla faydasını görürsün ben inanıyorum.

Aynen pcos var bende o yüzden yumurtlamıyorum zannediyordum..kızlar yumurtlama olduğuna göre hamile kalabilirim dimi ben ??..yumurta tembelliği falan yoktur dimi bende
Hiç doktora gitmedin mi canım daha önce. Reglinin 2.günü kan tahlillleri ile bunlar tespit edilebiliyor.

Hiç doktora gitmedin mi canım daha önce. Reglinin 2.günü kan tahlillleri ile bunlar tespit edilebiliyor.
Gittim canım yıllardır düzensizliğim olduğu için adetin 3. Günü defalarca kan verdim..korunmayı bıraktıktan sonrada gittim hormonlarım insülin direncim fln normal çıktı..öyle bi problem olsa doktor söylerdi değil mi sadece pcos var dedi

Başla canım ama gebe olmadığına emin ol öyle başla faydasını görürsün ben inanıyorum.
Amin inşallah canımm seninle daha öncede yazışmıştık hatırlıyor musun c life ile ilgiliAllahım sana da sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…