Gebeliğe Hazırlık Tam koyuluk yakalayamamak (ovülasyon)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayt inşallah canımmmm
Deneceğim inşallah bana da olumlu bir sonuç verir. Bir yere mi gittin evde mi yaptın ? Beni bu stres bitiriyor

Gerçekten mi ilk defa yapıyorum testi oyüzden hiç bi fikrim yok benim
16.gün çok koyu 17.gün bir tık daha açık o çatlama demek.koyu olduğu gün çatladığı gün ve sonraki 2 gün yani 4 gün ilişki öneriyorlar. Ama sperm sorunu varsa 1 gün arayla

Ayt inşallah canımmmm
Deneceğim inşallah bana da olumlu bir sonuç verir. Bir yere mi gittin evde mi yaptın ? Beni bu stres bitiriyor
canım evde yaptım bu son olanda ve ilk olanda.. youtube dan yoga videoları başlangıç seviyeden başlıyordum bazı seriler oluyor 30 günlük mesela her gün farklı hareketler. hem hamilelik ve sonrası için de öneriyorlar kilo alınca dengesizlik oluşuyormuş ister istemez. kasların güçlenmesi ve vücudun esnemesi için aslında çok güzel..

ben senin olcağına çok inanıyorum yaa yani öyle kurmuştum aynı zamanlarda olalım diye, aynı şeyleri yaşadık ya.. sonrasında da destek oluruz diye öyle de olcak inanıyorum bennn

16.gün çok koyu 17.gün bir tık daha açık o çatlama demek.koyu olduğu gün çatladığı gün ve sonraki 2 gün yani 4 gün ilişki öneriyorlar. Ama sperm sorunu varsa 1 gün arayla

Canım bugün 20.gün pko luyum diye sürekli iki çizgi koyu çıkıyo diye düşünmüştüm ama silinmeye başlamış ne dersin çatlama olmuş değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…