inşallah yaa canımmm... iyi düşünmeye çalışıyorum şarkı falan söylüyorum sürekli kafamı dağıtmak için
yaaa yoga konusunda kesinlikle araştır benim daha önceki hamileliklerim de bi şekilde yoga yaptığım zamanlara denk gelmişti tesadüf mü bilmiyorum ama ben cidden inanmaya başlıcam sende de tutarsa inşallah seninkini de en yakın zamanda görcez hatta belki diğer ayyy
16.gün çok koyu 17.gün bir tık daha açık o çatlama demek.koyu olduğu gün çatladığı gün ve sonraki 2 gün yani 4 gün ilişki öneriyorlar. Ama sperm sorunu varsa 1 gün arayla
canım evde yaptım bu son olanda ve ilk olanda.. youtube dan yoga videoları başlangıç seviyeden başlıyordum bazı seriler oluyor 30 günlük mesela her gün farklı hareketler. hem hamilelik ve sonrası için de öneriyorlar kilo alınca dengesizlik oluşuyormuş ister istemez. kasların güçlenmesi ve vücudun esnemesi için aslında çok güzel..
ben senin olcağına çok inanıyorum yaa yani öyle kurmuştum aynı zamanlarda olalım diye, aynı şeyleri yaşadık ya.. sonrasında da destek oluruz diye öyle de olcak inanıyorum bennn
16.gün çok koyu 17.gün bir tık daha açık o çatlama demek.koyu olduğu gün çatladığı gün ve sonraki 2 gün yani 4 gün ilişki öneriyorlar. Ama sperm sorunu varsa 1 gün arayla
Eki Görüntüle 2588529
Canım bugün 20.gün pko luyum diye sürekli iki çizgi koyu çıkıyo diye düşünmüştüm ama silinmeye başlamış ne dersin çatlama olmuş değil mi