canımm ben de yumurtlama gördüm bu ay :) demek ki daha önce yumurtlamadık biz ya da ne bileyim bir şekilde idrara yansımıcak kadar küçük şekildeydi ve sönüyor muydu acaba? aynı ay görmemiz çok iyi denk gelmiş :) bu ay görmemiz iyi oldu ama en azından içim rahatladı benim çokk.. senin de öyle olmuştur eminimmm.. bakalım inşallah bat bekleyelim şimdiiD didima canım ben bugün doktora gittim sana bilgi veririm demiştim aklıma geldi. Ovulasyon testlerinin doğruluğuna çok inanan bir doktor değildi. Onlara çok güvenme dedi 3 ay yumurtlama göremedim dediğimde.
Ama şuna çok şaşırdım kist falan yok normal ultrasonda göremedi vajinal baktı yok polikistikover olduğunu düşünmüyorum dedi hormon testleri istedi.
Ben c life kullanıyorum iKi aydır onlara bağlıyorum kistin olmayışını. Doktora söyleyemedim inanamaz gibi geldi.
Bu arada bu ay sonunda yumurtlama gördüm testlerde.
çok iyi anlıyorum aynı hise kapıldım yumurta oldu ya sanki bebek de hemen olabilicek gibiiiİnşallah canım benimyumurtlama gördüm ya sanki olacakmış gibi bir hisse kapıldım yine . Tabii nasip ama en azından kistimin yok oluşuna çok sevindim . Sen de şifa bulursun inşallah.
Bana seni ilk gördüğümde daha pcos yoktur diye düşündüm ultrasonda da kist görünmedi dedi . Kilom sivilcelenme tüylenme ya da adet düzensizliği yok bunlardan en az ikisi olması lâzımdı dedi. Hormonlara bakalım dedi sonra da rahim filmi çekeriz dedi.canımm ben de yumurtlama gördüm bu ay :) demek ki daha önce yumurtlamadık biz ya da ne bileyim bir şekilde idrara yansımıcak kadar küçük şekildeydi ve sönüyor muydu acaba? aynı ay görmemiz çok iyi denk gelmiş :) bu ay görmemiz iyi oldu ama en azından içim rahatladı benim çokk.. senin de öyle olmuştur eminimmm.. bakalım inşallah bat bekleyelim şimdiisenin ne zaman canım? doktor yani mutlaka yumurtluyorsundur gibi mi konuştu bu arada? yani testler yanlış aslında 3 ay olmamsası imkansız herşey normal devam et gibi miydi canım?
canım bizim nerdeyse batlarımız da aynı bi kaç program kullanıyorum bazılarında da 9 şubat bazılarında 10 şubat.Bana seni ilk gördüğümde daha pcos yoktur diye düşündüm ultrasonda da kist görünmedi dedi . Kilom sivilcelenme tüylenme ya da adet düzensizliği yok bunlardan en az ikisi olması lâzımdı dedi. Hormonlara bakalım dedi sonra da rahim filmi çekeriz dedi.
Testler içinde imkansız yumurtlamışsındır falan demedi ama ben onları güvenli bulmuyorum adetin 21. Günü yapılacak test yumurtlama olup olmadığını gösterecek dedi.
İnan yumurtlama gördüm ya eşim bile diyor ki bu sefer oldu doktora gitme boş ver . Ama tabii o da yeterli olmuyor burada bayanlar her ay görüyor ama bebiş olmuyor.
Bak 10 şubat gözüküyor bakalım bekliyorum .
Birde şansıma yarıyılı tatilindeyiz değerlendirme şansımız rahat oldu iş stresi de yok . Umudum çok ama rabbim bilir tabii.
İnşallah bu ay ikimiz de güzel haberler veririz. Doktordan gelince hemen aklıma sen geldin . Buradan haberleşelim senin bat ne zaman
Evet canım eğer adet olursam 3.Günü bir de 21.Günü kan testleri yapılacak ama inşallah gerek kalmazcanım bizim nerdeyse batlarımız da aynı bi kaç program kullanıyorum bazılarında da 9 şubat bazılarında 10 şubat.
hımm yani 21. günü bir kez daha gidiceksin canım öyle mi? bana da rahim filmi denmişti ama yaptırma fırsatı bulamadım.
aynen ben de yumurtlamayı gördüm ovulasyon testi yapmayı da bıraktım bi kaç gündür ne de olsa oldu diye.. sanki hamileyim de hamilelik testinde gördüm. nasıl sevindim anlatamam. sizin harika denk gelmiş yarıyıl tatili. ben süper değerlendirdim diyemem yani pik yaptığı gün değil de ertesi günü ilişki oldu mesela, çatlama günü yani.. kimisi de önceden ilişki olması daha iyi diyor ya hazır spermler hazır olup kolay oluşuyor yumurtaya diye.. ama sonrasında bi kaç gün üst üste değerlendirebildik hayırlısı bakalım...
Bende bir yıldır görmüyordum canım bu ay görünce bende o modda gezdimcanım sormaPempeeMavii biz artık pik görünce bile bebek varmış gibi seviniyoruz... düşün halimizi...
bysgns canım aynı işte ikinci çizgi silindi artık tamam ben bundan sonra yapmasak da olur yani ahaha hay allahım.. ya baya üstüne de bi kaç gün değerlendirdiniz inşallah olur yaaa sanki pik günü yapınca olcak gibi geliyo hadi bakalım hayırlısı ben şuan baya kendimi hamile sanıyorum hadi bakalım birlikte güzel haberlere inş :)
olsun moral bozmayalım yine dee... artık vücudumuz düzene girdi, bundan sonra her an olabilir demek diye düşünelimBende bir yıldır görmüyordum canım bu ay görünce bende o modda gezdimama kırmızı kartı görünce bu moda girdim
Pcos var mı sizde ? Bir yıl ovülasyon testiyle yumurtlama görmemek de hakikaten zor.Bende bir yıldır görmüyordum canım bu ay görünce bende o modda gezdimama kırmızı kartı görünce bu moda girdim
Canım biz üst üste defalarca tüp bebek denedik.yumurta kalmadı nerdeyse.hormon ala ala hormonlarım alt üst olmuştu.pico yok yani.Pcos var mı sizde ? Bir yıl ovülasyon testiyle yumurtlama görmemek de hakikaten zor.
Ayy kuzum benim çok sağol güzel kalbin ne güzel umut veriyorolsun moral bozmayalım yine dee... artık vücudumuz düzene girdi, bundan sonra her an olabilir demek diye düşünelim
A
Ayy kuzum benim çok sağol güzel kalbin ne güzel umut veriyor
Ben şuan regl oldum hatta bitmek üzere canım
senin bat ne zaman canım
ayy hadi inşallah önümüzdeki ay da ikinci çizgi haberlerini bekliyoruzzz canımcımmBen şuan regl oldum hatta bitmek üzere canım
Adetin 7.günü yumurtlayan da var kaçmış olabilir o siliklik çatlama da olabilir ama daha yumurtlamamış da olabilirsiniz adet olana kadar devam edin.ben 2 ay yumurtlama yakalayamadım (doğru yaptığımı düşünüyorum ama 4 saat sıvı almadım idrara çıkmadım) 3.ay gördüm yumurtlama. Her ay yumurtlama olmayabilirmiş .Merhaba bu ay ilk kez ovulasyon testine başladım.Adetin 9.günü ilk testte hafif silik çizgi çıkmıştı.Bilmedigim için yumurtlama için erken olduğunu düşündüm ama sonra o kadar bile silik çizgi çıkmadı.Acaba erken yumurtlama mı oldu?Testi yapmaya devam edicem acemilik belkide kaçırdım o günü,ben daha koyu çizgi olur diye düşünüyorum.
Evet devam edicem,olmasa bile erken yumurta oluştuğunu ögrenmis oldum.Genelde 14.gün degerlendiriyordum.Adetin 7.günü yumurtlayan da var kaçmış olabilir o siliklik çatlama da olabilir ama daha yumurtlamamış da olabilirsiniz adet olana kadar devam edin.ben 2 ay yumurtlama yakalayamadım (doğru yaptığımı düşünüyorum ama 4 saat sıvı almadım idrara çıkmadım) 3.ay gördüm yumurtlama. Her ay yumurtlama olmayabilirmiş .
Adet bittiği gün yumurtlayan da var adetine 1 kala yumurtlayan da ama normal bir düzende 28 günde bir adet olan için 14.gün diyorlar. Siz yine de garantici davranın belki yumurtlama olmamıştır ya da ikinci yumurtlama olur .Evet devam edicem,olmasa bile erken yumurta oluştuğunu ögrenmis oldum.Genelde 14.gün degerlendiriyordum.
Canım nasılsın? Daha sonra hiç test yaptın mı ikinci çizgi çıkıyor mu? Ben iki defa yaptım yine ikinci çizgiden eser yokAdet bittiği gün yumurtlayan da var adetine 1 kala yumurtlayan da ama normal bir düzende 28 günde bir adet olan için 14.gün diyorlar. Siz yine de garantici davranın belki yumurtlama olmamıştır ya da ikinci yumurtlama olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?