9 aydir deniyoruz Nisan da evlendim canim suan sadece kendim birseyler yapmayi düşündüm tabi haliyle ovulasyonda deneyip olmayınca ocakta hormon testi yaptırdım vitamin değerlerime baktirdim tüm kan falan vermistim hormonlarim normal degerde cikti pcos falan bilmiyorum doktorda stresten uzak dur oyalanacak baska seyler bul. Hem once esinle siz bir aile olun onu bunun soylemini birakin dedi olacaksa da böyle olursan olacagi varsada olmaz dedi 1 sene dolmadan mucizem gelirde doktor yüzü görmem insaAllah Rabbim büyük benim eşimin ailesi beni çok etkiliyor hatta annesi demeliyim 3. Ay basladi ondan oncede esim 3 ay boyunca zamani gelince olur derken annesi sormaya baslayinca istercesine üstüne dusmeye basladi. Cok etkileniyorum bende rahat değilim benim sorunum biraz eşim aslinda çünkü denge kurmayi bilmiyor iste.. insaAllah Rabbim aratmadan herkeslere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah ❤
7. Ayimda annesi olmuyorsa beni hastaneye götürmeye kadar annemin doğurganlığıni ele alip annen doğurganmis ondan sende öyle olacaksin diye bir durum olmaz diyen dogal yolla cumle kurdu iste bu yüzden Rabbim bilir hayirlsi ne zaman bilemeyiz ama Tez zamanda nasip etsin hepimize saglikla insaAllah.❤
mayis geliyor ve biz tatile yine esimin ailesinin yanina gidicez ahhh hic gitmek istemiyorum