• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tam koyuluk yakalayamamak (ovülasyon)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2. Kutu pregnacare him & her kullanıyorum. O macunun içeriğinde ne var acaba

Kullanacak mısın sen de macun?
Kullanıyorum canım ben geçen ay Kullandım Bu ay da devam ediyorum. Senin kullandığın nedir onu ben hiç duymadım.
C life da civanperçemi testere dişli aslan pençesi hayıt otu çörel otu ve adaçayı var

Kullanıyorum canım ben geçen ay Kullandım Bu ay da devam ediyorum. Senin kullandığın nedir onu ben hiç duymadım.
C life da civanperçemi testere dişli aslan pençesi hayıt otu çörel otu ve adaçayı var
Tüm vitaminlerin olduğu Bi hap erkek ve kadın için haplar var kutuda 30 günlük

Kızlar sonunda 3 ay sonra yumurtlama gördüm. C life kullanıyordum geçen ay yumurtlama olmamıştı biliyorsunuz.

Eklentiler

• 20200126_162740.jpg
    20200126_162740.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 30
D didima canım ben bugün doktora gittim sana bilgi veririm demiştim aklıma geldi. Ovulasyon testlerinin doğruluğuna çok inanan bir doktor değildi. Onlara çok güvenme dedi 3 ay yumurtlama göremedim dediğimde.
Ama şuna çok şaşırdım kist falan yok normal ultrasonda göremedi vajinal baktı yok polikistikover olduğunu düşünmüyorum dedi hormon testleri istedi.
Ben c life kullanıyorum iKi aydır onlara bağlıyorum kistin olmayışını. Doktora söyleyemedim inanamaz gibi geldi.
Bu arada bu ay sonunda yumurtlama gördüm testlerde.

Daha önce pcos var demişlerdi sana dimi canım?bana da bir doktor ilk kez alttan muayene de pcossun demişti..ben başka bir doktora tekrar görünsem mi acaba bilemedim bysgns bysgns

Daha önce pcos var demişlerdi sana dimi canım?bana da bir doktor ilk kez alttan muayene de pcossun demişti..ben başka bir doktora tekrar görünsem mi acaba bilemedim bysgns bysgns
Evet canım ben haziranda gittim pcos dedi eylülde özelde başka doktora gittim o da pcos dedi. 2 aydır c life kullanıyorum bugün tekrar gittim başka bir doktora . Kadın dedi ki bir doktor dese derim ki yanlış görmüş ikisi birden var diyor da ben neden göremiyorum dedi . Alttan bakalım dedi alttan baktı yok ben senin pcos olduğunu düşünmüyorum hormon testi yapalım dedi. Ben c life sayesinde kistlerin gittiğini düşünüyorum.

Evet canım ben haziranda gittim pcos dedi eylülde özelde başka doktora gittim o da pcos dedi. 2 aydır c life kullanıyorum bugün tekrar gittim başka bir doktora . Kadın dedi ki bir doktor dese derim ki yanlış görmüş ikisi birden var diyor da ben neden göremiyorum dedi . Alttan bakalım dedi alttan baktı yok ben senin pcos olduğunu düşünmüyorum hormon testi yapalım dedi. Ben c life sayesinde kistlerin gittiğini düşünüyorum.
Anladım canım benim çok güzel o zaman bi dahakine gebelik haberini verirsin inşallah🙇bende aldım kuzum c life adet olmayı bekliyorum ..39.gün yumurtlama oldu bende o yüzden 1 haftam fln var sanırım daha

Anladım canım benim çok güzel o zaman bi dahakine gebelik haberini verirsin inşallah🙇bende aldım kuzum c life adet olmayı bekliyorum ..39.gün yumurtlama oldu bende o yüzden 1 haftam fln var sanırım daha
İnşallah canım benim 🙏🙏 yumurtlama gördüm ya sanki olacakmış gibi bir hisse kapıldım yine . Tabii nasip ama en azından kistimin yok oluşuna çok sevindim . Sen de şifa bulursun inşallah.

İnşallah canım benim 🙏🙏 yumurtlama gördüm ya sanki olacakmış gibi bir hisse kapıldım yine . Tabii nasip ama en azından kistimin yok oluşuna çok sevindim . Sen de şifa bulursun inşallah.
Amiin kuzum bu çok güzel bi haber inşallah hepimiz hamiş oluruz en yakın zamanda😇💓

Back