Bu günleri mutlaka değerlendir, yarın çatlayabilir...Bence ediyor
Darısı başıma inşallah canım benimde ikinci ayım inşallah bu ay görebilirimCanım ben c life macunu kullandıktan 2 ay sonra hiç görmediğim kopkoyu çizgiyi gördüm.
Kullanacak mısın sen de macun?Darısı başıma inşallah canım benimde ikinci ayım inşallah bu ay görebilirim
Kullanıyorum canım ben geçen ay Kullandım Bu ay da devam ediyorum. Senin kullandığın nedir onu ben hiç duymadım.Kullanacak mısın sen de macun?
Tüm vitaminlerin olduğu Bi hap erkek ve kadın için haplar var kutuda 30 günlükKullanıyorum canım ben geçen ay Kullandım Bu ay da devam ediyorum. Senin kullandığın nedir onu ben hiç duymadım.
C life da civanperçemi testere dişli aslan pençesi hayıt otu çörel otu ve adaçayı var
Türkiye de yok sanırım internetten baktım daTüm vitaminlerin olduğu Bi hap erkek ve kadın için haplar var kutuda 30 günlük
Var, hatta eczaneye sipariş veriyorsunuz getiriyorlar. Ben de Türkiye de yaşıyorumçTürkiye de yok sanırım internetten baktım da
İnşallah canım...Darısı başıma inşallah canım benimde ikinci ayım inşallah bu ay görebilirim
Gözün aydınnnn çok şükür...Kızlar sonunda 3 ay sonra yumurtlama gördüm. C life kullanıyordum geçen ay yumurtlama olmamıştı biliyorsunuz.
Gözün aydınnnn çok şükür...
O zaman dans
Aynen dediğin gibi oluyor... Çift çizgiyi nerede görsek seviniyoruzvalla dans ediyorum evin içinde. Çok şükür sanki gebelik testinde pozitif görmüş kadar sevinçliyim
Evet canım ben haziranda gittim pcos dedi eylülde özelde başka doktora gittim o da pcos dedi. 2 aydır c life kullanıyorum bugün tekrar gittim başka bir doktora . Kadın dedi ki bir doktor dese derim ki yanlış görmüş ikisi birden var diyor da ben neden göremiyorum dedi . Alttan bakalım dedi alttan baktı yok ben senin pcos olduğunu düşünmüyorum hormon testi yapalım dedi. Ben c life sayesinde kistlerin gittiğini düşünüyorum.Daha önce pcos var demişlerdi sana dimi canım?bana da bir doktor ilk kez alttan muayene de pcossun demişti..ben başka bir doktora tekrar görünsem mi acaba bilemedimbysgns
Anladım canım benim çok güzel o zaman bi dahakine gebelik haberini verirsin inşallahEvet canım ben haziranda gittim pcos dedi eylülde özelde başka doktora gittim o da pcos dedi. 2 aydır c life kullanıyorum bugün tekrar gittim başka bir doktora . Kadın dedi ki bir doktor dese derim ki yanlış görmüş ikisi birden var diyor da ben neden göremiyorum dedi . Alttan bakalım dedi alttan baktı yok ben senin pcos olduğunu düşünmüyorum hormon testi yapalım dedi. Ben c life sayesinde kistlerin gittiğini düşünüyorum.
İnşallah canım benimAnladım canım benim çok güzel o zaman bi dahakine gebelik haberini verirsin inşallahbende aldım kuzum c life adet olmayı bekliyorum ..39.gün yumurtlama oldu bende o yüzden 1 haftam fln var sanırım daha
Amiin kuzum bu çok güzel bi haber inşallah hepimiz hamiş oluruz en yakın zamandaİnşallah canım benimyumurtlama gördüm ya sanki olacakmış gibi bir hisse kapıldım yine . Tabii nasip ama en azından kistimin yok oluşuna çok sevindim . Sen de şifa bulursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?