- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Mesajlarda yay burcu mu diye sorulmuş. Eşiniz yay burcuymuş.
Ben pek inanmazdım. Ama aynı özelliklerde, aynı burçtan mis gibi bir babam var. Annemi hastalık sahibi eden; kendi ana babasını bile tabiri caizse anacığıma kakalayan, müthiş bir enerji vampiri olan, bir o kadar da sevimli ( çok ilginç), bir babam var...Acaba tek erkek çocuk olduğu için mı babam böyle düşünüyorken sizin ellerinizdeki de aynı olduğunu görünce burçları takip etmeye karar verdim
Sonuç mu? ASLA değişmezler. Boşanmayın. Neden mı? Yapısal olarak yük alan şahıssınız .
Başka biriyle evlenseniz aynı kumaşın laciverti olur. Şimdi en azından oğlunuz babasıyla büyüsün.
Boşansanız bu sefer kendi ailenizin bütün yükünü alacaksınız. Neden mı? Çünkü yapınız böyle. Yapacak bir şey yok. Şimdi tek kişi. Öteki türlü çok kişi.(sayıyı bilmiyorum)
Benim kalas da sevimli. Nasıl oluyor da bu kadar sorumsuz olup en sonunda şefkat hissi uyandırıyor ben de bilmiyorum.
Ailem vuhuu. Oraya dönsem toplamda yedi adet evladım olur oğlumla birlikte. Nazlı ve kaprisli annem. Her boka sinirlenip bağıran babam. Çocuklarının sorumluluğunu yıkmaya yer arayan abim. Kardeşimin zararı olmaz o kendi halinde. Orası cehennem olur bana. Asla dönmem.