KalınmazMerhabalar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir şeyler yaşadık şeyi tam olarak girmesede 5te biri girdi çok kısa sürdü çıkardıktan bir süre sonra boşaldı İnternette zevk suyundan hamile kalınır diye bir sürü yazı var ama sadece başı girdi birkaç saniye kaldı geri çıkardık bir iki kere daha öyle yaptık şimdi de korkuyorum içten içe olmaz diyorum fakat İnternet çok gözümü korkuttu yardım edermisiniz
Yav burada onlarca kadın var hamile kalabilmek için yapmadıkları şey kalmamışkalınmaz bacım, öyle şak diye kalınmaz hemen. Kalırsan bize de haber ver, biz de bu
Meni gelmeden önce gelen bir sıvı şeffaf oluyor %37sinin içinde sprem var diyo araştırmalarZevk suyu nedir yahuportakal suyu gibi sıkılarak mı oluyor
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum da bilemedimKalınmaz
Yani ertesi gün hapı alabilirsin diye biliyorum ya da condomla devam edin bundan sonra böylece endişelenmezsin.Meni gelmeden önce gelen bir sıvı şeffaf oluyor %37sinin içinde sprem var diyo araştırmalar
Ben şunu merak ettim 5/1 de eminmiyizSevişiyorsanız korunun bir zahmet.
Ölçtüyse demekBen şunu merak ettim 5/1 de eminmiyiz
Yani merak ettimÖlçtüyse demek
olursa adını mucize koy
Ay çok teşekkür ederim daha çok var adetimede daha önceden de böyle korkunca gecikmişti korkmuştum haklısınızKalmazsın korkma korktkça şmdi adetnde gecikecek hepten panik olacaksın hamile falan değilsin sakinnn bebeğmm
Gerçekten mantık yürütüp hesap yapmıştımBen şunu merak ettim 5/1 de eminmiyiz
Haklısınız ertesi gün zamanı geçti sanırım ama çoğu kişi birşey olmaz diyorYani ertesi gün hapı alabilirsin diye biliyorum ya da condomla devam edin bundan sonra böylece endişelenmezsin.