Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kuşum aylardır birleşmenin dibine kadar yaşayıp hamile kalamadım kolay değilmiş öyle hiiiç korkmaMerhabalar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir şeyler yaşadık şeyi tam olarak girmesede 5te biri girdi çok kısa sürdü çıkardıktan bir süre sonra boşaldı İnternette zevk suyundan hamile kalınır diye bir sürü yazı var ama sadece başı girdi birkaç saniye kaldı geri çıkardık bir iki kere daha öyle yaptık şimdi de korkuyorum içten içe olmaz diyorum fakat İnternet çok gözümü korkuttu yardım edermisiniz
Doğru diyorsunuz işte İnternet çok korkuttu beni. Alpay size en güzel zamanda hayırlı bir evlat verir inşallahValla kuşum aylardır birleşmenin dibine kadar yaşayıp hamile kalamadım kolay değilmiş öyle hiiiç korkma
Doğru diyorsunuz işte İnternet çok korkuttu beni. Alpay size en güzel zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah
Biz de internete göre her ay hamileyiz belirti olarak inşallah canımDoğru diyorsunuz işte İnternet çok korkuttu beni. Alpay size en güzel zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah
Zaten bu kız hamile kalırsa ben bu işleri bırakır giderim artık yeter yani diye
Biz birleşmeyi geç artık bütünleştik yine de yokMerhabalar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir şeyler yaşadık şeyi tam olarak girmesede 5te biri girdi çok kısa sürdü çıkardıktan bir süre sonra boşaldı İnternette zevk suyundan hamile kalınır diye bir sürü yazı var ama sadece başı girdi birkaç saniye kaldı geri çıkardık bir iki kere daha öyle yaptık şimdi de korkuyorum içten içe olmaz diyorum fakat İnternet çok gözümü korkuttu yardım edermisiniz
İstiyorsanız olur inşallahBiz birleşmeyi geç artık bütünleştik yine de yok
İnşallah.....Beşte üçü olsa bir düşünürdüm ama beşte biri deyince,cık, yok sanmıyorum.
Allah razı olsun inşallahİstiyorsanız olur inşallah
Tam olarak sevişmedik ki ani geliştiSevişiyorsanız korunun bir zahmet.
Sevişmişsiniz işte tamı yarımı olmaz bu işin. Her zaman risk vardır. Sevişecekseniz önleminizi alın. Hem hastalık hem gebelik için. Bilinçli cinsellik yaşayın yaşayacaksanız.Tam olarak sevişmedik ki ani gelişti
Korkutmak için demiyorum, ama sevgilinizin spermleri sizin vajina’nıza aktıysa (iç çamaşırı bunu engelleyebilir) bu spermler rahime kadar gidebilir.. ama ihtimali düşüktür.Merhabalar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir şeyler yaşadık şeyi tam olarak girmesede 5te biri girdi çok kısa sürdü çıkardıktan bir süre sonra boşaldı İnternette zevk suyundan hamile kalınır diye bir sürü yazı var ama sadece başı girdi birkaç saniye kaldı geri çıkardık bir iki kere daha öyle yaptık şimdi de korkuyorum içten içe olmaz diyorum fakat İnternet çok gözümü korkuttu yardım edermisiniz
Ya işte tam olarak sperm değil meniden önce gelen su o da aktı mı bilmiyorum o emin gayet olmadığınaKorkutmak için demiyorum, ama sevgilinizin spermleri sizin vajina’nıza aktıysa (iç çamaşırı bunu engelleyebilir) bu spermler rahime kadar gidebilir.. ama ihtimali düşüktür.
Keşke ‘cinsel ilişki sonrası’ hapı alsaydınız..
İnşallah teşekkür ederimhamile kalınmaz merak etme
Sevgiliniz de pek sabırlı herhalde sadece ucu girip bıraktıysaMerhabalar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir şeyler yaşadık şeyi tam olarak girmesede 5te biri girdi çok kısa sürdü çıkardıktan bir süre sonra boşaldı İnternette zevk suyundan hamile kalınır diye bir sürü yazı var ama sadece başı girdi birkaç saniye kaldı geri çıkardık bir iki kere daha öyle yaptık şimdi de korkuyorum içten içe olmaz diyorum fakat İnternet çok gözümü korkuttu yardım edermisiniz