- 11 Aralık 2018
- 39.657
- 245.711
Bilmiyorum, hiç kullanmadım ama kullanıcı yorumları çok hayırlı şeyler söylemiyor.Düşük ihtimalde 0 değilalsam öyle bişey yoksa hormonlarım çok mu bozulur
Ülkede artık gerçek bir cinsellik eğitimi verilmeli yada ulaşılır olmalı buna. İnternette doğru bilgi bulmak çok zor insanlar bilinçli değil benim gibi stres yaşamamalı kimseBilmiyorum, hiç kullanmadım ama kullanıcı yorumları çok hayırlı şeyler söylemiyor.
Senin elinde güzelcim o kısım. Her şeyi devletten beklemeÜlkede artık gerçek bir cinsellik eğitimi verilmeli yada ulaşılır olmalı buna. İnternette doğru bilgi bulmak çok zor insanlar bilinçli değil benim gibi stres yaşamamalı kimse
Yani doğru gerçekten peki sizce benim öyle bir durumum olur mu bakire değilim yumurtlama dönemi de ilk adet gününden 14 gün sonraysa neredeyse bir hafta kala yaşandı yumurtlama gününeSenin elinde güzelcim o kısım. Her şeyi devletten bekleme
Ben ilk cinsel deneyimimi yaşamadan önce gittim jinekoloğa, konuştum, anlattı. Öyle olursa böyle olur falan filan diye uzun uzun konuştuk. Muayene etti, korunma yöntemine karar verdik. Sonrasında misler gibi sorunsuz, korkusuz bir cinsel yaşamım oldu. İnternetten değil işin uzmanından öğren aklındaki soruların cevabını.
Çok düşük ihtimal. Ama ihtimal.Yani doğru gerçekten peki sizce benim öyle bir durumum olur mu bakire değilim yumurtlama dönemi de ilk adet gününden 14 gün sonraysa neredeyse bir hafta kala yaşandı yumurtlama gününe
Sadece başı girmiş bende buna çok güldümBen şunu merak ettim 5/1 de eminmiyiz
Gerçekten başkası söylese ben de böyle derdim de işteBilmediğiniz bir şeyi yapmayın artık gerçekten öğrenin KALINMAZ KALINMAZ
Sonuç nedir acaba aynı durum benim de başıma geldi de regl oldunuz mu?Merhabalar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir şeyler yaşadık şeyi tam olarak girmesede 5te biri girdi çok kısa sürdü çıkardıktan bir süre sonra boşaldı İnternette zevk suyundan hamile kalınır diye bir sürü yazı var ama sadece başı girdi birkaç saniye kaldı geri çıkardık bir iki kere daha öyle yaptık şimdi de korkuyorum içten içe olmaz diyorum fakat İnternet çok gözümü korkuttu yardım edermisiniz