Tam birleşme olmadan hamile kalır mıyım?

Ülkede artık gerçek bir cinsellik eğitimi verilmeli yada ulaşılır olmalı buna. İnternette doğru bilgi bulmak çok zor insanlar bilinçli değil benim gibi stres yaşamamalı kimse
Senin elinde güzelcim o kısım. Her şeyi devletten bekleme😂

Ben ilk cinsel deneyimimi yaşamadan önce gittim jinekoloğa, konuştum, anlattı. Öyle olursa böyle olur falan filan diye uzun uzun konuştuk. Muayene etti, korunma yöntemine karar verdik. Sonrasında misler gibi sorunsuz, korkusuz bir cinsel yaşamım oldu. İnternetten değil işin uzmanından öğren aklındaki soruların cevabını.

Senin elinde güzelcim o kısım. Her şeyi devletten bekleme😂

Ben ilk cinsel deneyimimi yaşamadan önce gittim jinekoloğa, konuştum, anlattı. Öyle olursa böyle olur falan filan diye uzun uzun konuştuk. Muayene etti, korunma yöntemine karar verdik. Sonrasında misler gibi sorunsuz, korkusuz bir cinsel yaşamım oldu. İnternetten değil işin uzmanından öğren aklındaki soruların cevabını.
Yani doğru gerçekten peki sizce benim öyle bir durumum olur mu bakire değilim yumurtlama dönemi de ilk adet gününden 14 gün sonraysa neredeyse bir hafta kala yaşandı yumurtlama gününe

Bilmediğiniz bir şeyi yapmayın artık gerçekten öğrenin KALINMAZ KALINMAZ

Merhabalar. Erkek arkadaşımla geçen hafta bir şeyler yaşadık şeyi tam olarak girmesede 5te biri girdi çok kısa sürdü çıkardıktan bir süre sonra boşaldı İnternette zevk suyundan hamile kalınır diye bir sürü yazı var ama sadece başı girdi birkaç saniye kaldı geri çıkardık bir iki kere daha öyle yaptık şimdi de korkuyorum içten içe olmaz diyorum fakat İnternet çok gözümü korkuttu yardım edermisiniz
Sonuç nedir acaba aynı durum benim de başıma geldi de regl oldunuz mu?

Hamile kalmazsınız ama neden korunmuyorsunuz yahu ? Hayır böyle Bi riske girebilecek kadar da cesaretlisiniz. Şahsen ben nikahlı kocamla bile böyle Bi riske cesaret edemiyorum. Böyle yarım yamalak ilişki yaşayıp Bide üstüne şüphe duyacaksanız bari korununda doğru düzgün yaşayın.

X