waaww inananıorum çok güzel olmuş çok degişmişşiniz azminize hayran kaldımm tebrik edrmmm :)
merhaba,
bende 32 haftalık hamileyim ve 24 kilo aldım. büyük ihtimalle 30 kiloyla tamamlıycam hamileliğimi. çok dert ediyordum, yeryüzünde birtek ben bu kadar kilo aldım sanıyordum. ilk baştaki resimlerine baktım, harkulade bir değişim. bebeğimi sağlıkla kucama almaktan başka hayalim yok artık
Bir kişi başardıysa herkes başarabilir..
merhaba,
bende 32 haftalık hamileyim ve 24 kilo aldım. büyük ihtimalle 30 kiloyla tamamlıycam hamileliğimi. çok dert ediyordum, yeryüzünde birtek ben bu kadar kilo aldım sanıyordum. ilk baştaki resimlerine baktım, harkulade bir değişim. bebeğimi sağlıkla kucama almaktan başka hayalim yok artık
Bir kişi başardıysa herkes başarabilir..
Tebrik ederim çok güzel vermişsin ve sıkı bir vücudun olmuş.Bende dogumdan bu yana 25 ama buraya bakmaya başladıgımdan beri 7 kilo verdim.Ama göbegim gitmiyor.Kolların için ve göbek için spor gerekiyor dimi.Mekik oklava hareketi felan yapıyorum.Sen neler yaptın kol ve göbek için?
Tebrik ederim çok güzel vermişsin ve sıkı bir vücudun olmuş.Bende dogumdan bu yana 25 ama buraya bakmaya başladıgımdan beri 7 kilo verdim.Ama göbegim gitmiyor.Kolların için ve göbek için spor gerekiyor dimi.Mekik oklava hareketi felan yapıyorum.Sen neler yaptın kol ve göbek için?
teşekkür ederim.ben spor salonuna gittiğim için cardio çalıştıktan sonra kollarım ve bacaklarım için de ağırlıklarla çalışıyordum.karın için de sürekli mekik çekmek gerekiyor.anca öyle
talin tebrik ederim harika görünüyorsun umarım ben de istediğim kiloya gelirim arada sırada resimlerine bakıyorum uzun zamandır takib ediyorum farkettim de zamanla dahada güzelleşiyorsun sanırım özgüven ışığı bu .
talin merhaba tebrik ederim çok güzel olmuşsun :)
şu an kaç kilosun acaba? boyun 1.60 mı? daha uzun gözüküyosun...
Talin öncelikle tebrik ediyorum
Çok kilo vermenin yanında son derece fit gözüküyorsun
Özellikle tavsiye edeceğin şeyler var mı bizlere, bir de mekik çektiğini söylemiştin bunu ne şekilde yapmak gerekiyor? ( yani kaç tane fln )
mesela sabah- akşam çekilen 50 mekik başlangıçda bi yarar sağlar mı :26:
Masallah
Cani gonulden tebrik ederim seni.
Spor hakkinda bir sorum olucakti sana Talin, agirliklara biraz kilo verdikten sonra mi? Yoksa baslangicta mi yapmaya basladin?
Bende spor salonuna gidiyorum, cardio agirlikli calisiyorum. Ne tur program uygulamam gerekiyor sence?
Bizim ordaki hocalar pek bilgi vermiyorlar acikcasi. :26:
merhaba canım.öncelikle kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama çok kiloluysan önce kilo vermelisin.yani daha çok cardio çalışmalısın.biraz kilo verdikten ve kondisyon arttıktan sonra fitness yani ağırlık çalışmalısın.kilo vermeye sıkılaşma olarak takviuye verir çünkü ağırlık çalışmak.ama dediğim gibi çok kiloluysan bu durum böyle olmalı.yoksa hem cardio hem ağırlık çalışabilirsin benim yaptığım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?