sagol canım, biliyorum çok şükür aşırı kilom yok. Ama tartıda gramı gramına aynı sayıyı görünce insanın hevesi kırılıyor, hiç veremicekmisim gibi geliyor sanki. Ama yılmıcam canım boyle devam edicem. Zaten ogunlerimle doyuyorum ideal kiloma gelince biraz daha yediklerimi gun içinde arttıracaktım, bi sure daha bekleyebilirim arttırma işlemi için. :93:
tebrik ederim
müthiş bir hikaye spor ne yaptın merak ettim
amin elinden birşey kurtulmuyormus
imkansız yokmus di mi
devam tam yol ileri
bende 68 i gorsem ölmem :) herhalde
tebrik ederim sizi helal olsun valla kiloyu hemen aliyorsun ama vermeye geldimi vermesi cok zor bende en son 6 kilo verdim suanda 58 kiloyum ama bir 54 inemedim git gide gercekten zorlaniyor vermesi daha kolay diyorsun ama azaldikca daha zor oluyor ama azim ve sabir cok önemli gercekten resimlerinizi görünce sok oldum ve hicbirsey imkansiz degildir önemli olan gercekten istemek
bütün zayiflamak isteyen arkadaslara bol sanslar diliyorum umarim istedikleri gibi olur bu arada spor cok önemli fitnesse gidemiyorsan bile ac evde oyun havani kivir sonra göbek icin mekik cek ben öyle yapiyorum valla
tebrık ediyorumm muhteşem olmuşsunn kilolu olmak hiç bir bayana yakışmıyor bende 1.70 boyunda 78 kiloyum ve amacım 55 kiloya ulaşmak herkes sana kilo yakışıyor boşver demeyi biliyor ama giyemediklerim için üzüldüğümü farketmiyolar ben de 2 haftadır diyet yapıyorum ekmeği hayatımdan çıkardım tamamen az yıyorum sık yıyorum genelde hep sebze yemeye çalışıyorum kızlar bu kiloları biz aldık biz vericez başka yolu yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?