• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Talin'in Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

kilo vermek için belli saatlerde öğünleri ayarlamak ve kesinlikle öğün atlamak olmaz canım
dikkat edersen senin için çok daha iyi olur
metabolizmanı hızlandırmak için sık ama az yemelisin

işte önceki halim

bu da sonraki,yani hamileliğimde aldığım 40 kiloyu verdikten sonraki halim

insan isteyince herşeyi başarıyor kızlar
yeter ki gerçekten inanın ve azmedinyerimseniben

kilo veren herkesi tebrik ediyorum:hooray:

dilerim sizin için güzel bir motivasyon olur verdiğim kilolara.s.
:1shok:Bu inanılmaz bir şey olsada evet azmetmek,istemek ve azıcıkta sabırlı olmanın mükafatı işte budur!!:lepi:
Tebrik ediyorum talinim seni ve darısı tüm yapışık kilolarından kurtulmak isteyen arkadaşlarımızın başına diyelim:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence o kadar da basırılı bır olay deıl oncekı halınız kılolu olsada guzel sımdı rengınız solmu s gıbı ıyısallh ılerde saglık acısından sorun yapmaz

bence o kadar da basırılı bır olay deıl oncekı halınız kılolu olsada guzel sımdı rengınız solmu s gıbı ıyısallh ılerde saglık acısından sorun yapmaz

o kadar sağlıklı bir şekilde kilo verdim ki emin olun ilerde sorun yaşamam
o renk farkı da bakış açınıza bağlı sanırsam
ilk fotoda ben sizin söylediğinizin aksine rengi solmuş,sağlıksız,obez,şişko bir talin görüyorum
ve ne olursa olsun şişkoyken hiçkimse güzel değildir bana göre
bu ben olsam dahi

talin kusura bakma ama bende atris ile aynı şeyi düşünüorum .ilk fotonu görünce yüzünü çok beğendim ikinci fotonda ise upuzun göz altı mor bir yüz geldi.sağlıklı kilo vermş olabilirsin onu bilemem ama bence çok vermişin yada sağlıklı vermemişin üzgünüm benimde fikrim bu.savunmaya geçmenede gerek yok çünkü fikrimizi söylüyoruz

saygı duyuyorum canım fikrinize
normalde göz altlarım mor filan değil ama
hem öyle olsa bile şişko olmaktansa gözüm mor olsun inan razıyım ben:))

sevgilera.s.

sevgili talin benimde 40 kilo fazlam var ve seni gördükçe başarma isteği duyuyorum fakat bende azim hırs açlığa sabır diye birşey yok malesfki. :( sağlıksız ve çirkin göründüğümü biliyorum bunu değiştirmek istiyorum ama nasıl başlayacağımı hiç bilemiyorum

sevgili talin benimde 40 kilo fazlam var ve seni gördükçe başarma isteği duyuyorum fakat bende azim hırs açlığa sabır diye birşey yok malesfki. :KK43: sağlıksız ve çirkin göründüğümü biliyorum bunu değiştirmek istiyorum ama nasıl başlayacağımı hiç bilemiyorum

önemli olan başlamak zaten canım ya
inan bi başlayınca,yavaş yavaş kilo verdiğini gördükçe daha çok heveslenip diyet yapmaya devam edeceksindir
evet ilk başlarda çok ama çok zor oluyor.çünkü sürekli yemek yemekten büyümüş bir mideyi azıcık yiyeceklerle doyurmaya çalışmak gerçekten irade isteyen bir süreç.ama olmayacak birşey değil ki..
ben şu anda o fotoğraftaki gibi değilim maalesef.tam 10 kilo aldım 7 ayda...sağlık problemleri,düşük ,kürtaj filan yaşadım maalesef ve sporu da bırakmak zorunda kaldım..şu anda tombişim anlayacağın.ama dün tekrar rejime başladım ve inanamazsın o kadar zor oldu ki.dün ilk günümdü ve ben akşam sadece brokoli salatası yedim.gece geç saatlerde çikolata yememek için kendimi çok zor tuttum.bugün daha rahatım mesela...sabah kendimle gurur duyarak uyandım dün zararlı birşey yemedim diyekaydirigubbakcemile3
biliyorum tüm zorluklara değecek.bu 10 kiloyu yine vericem,yine zayıf olucam
sana tavsiye edeceğim bir rejim listesi var.ben şu anda bunu uyguluyorum.ve spora da tekrar başladım
istersen listeye bir göz at.çok sağlıklı ve yapması kolay bir liste
bol şans

Son düzenleyen: Moderatör:
cok guzel darısı bnm basıma dıyorumm
sınavlar bıtsınbaslıcamvalla

bende bu akşam başladım komiklm gibi genelde sabah başlanılır ama ben ilk defa başladım akşam size herakşam yazacam kilomu lütfen destek olun bana

Tebrikler canım bende hamileliğmen kalan 35 kilom var... Senin dertten yanii.ama sen ne güzel vermişsin bak..:) benim oğlum 1.5 yaşında oldu.. Psikolojim çok bozuk kendimi çok kötü çirkin ve yaşlı hissediyorum.23 yaşındayım ama sanki 40 yaşında gibi isteksizim herşeye...bana yardımcı olurmusun nasıl başardın bu kiloları vermeyii... Cevabını bekliyecem şimdiden teşekkür ederim....

Tebrikler canım bende hamileliğmen kalan 35 kilom var... Senin dertten yanii.ama sen ne güzel vermişsin bak..:) benim oğlum 1.5 yaşında oldu.. Psikolojim çok bozuk kendimi çok kötü çirkin ve yaşlı hissediyorum.23 yaşındayım ama sanki 40 yaşında gibi isteksizim herşeye...bana yardımcı olurmusun nasıl başardın bu kiloları vermeyii... Cevabını bekliyecem şimdiden teşekkür ederim....

canım bi başladın mı arkası geliyor zaten
kilo vermeye başlayınca motivasyonun artıyor ve birşeyler yemek istemıyorsun bile
benim en buyuk desteğim spor yapmam oldu
haftanın 5 günü,günde 2 saat mutlaka spor yaptım ve bunun sayesinde o kadar kilo vermeme rağmen vücudumda hiç sarkma olmadı
gerçekten istersen olacaktır canım
sevgilera.s.

SELAM SENIN YAZDIKLARINI OKUYUNCA COK HEVESLENDIM SANA VE KENDIMI GORDUM ESKI HALINLE TABI CUNKU BENDE DOGUM KILOMLA AYNI SENIN KILONA ULASTIM SAYISINI BILE SOYLEMEKTEN OYLE UTANIYORUM KI COK ZOR VE HIC KABULENEMIYORUM TAAAAAAAA KI SENI GORUNCE OYLE BI HEVES KATIN KI ICIME ARTIK BENDE YAPABILIRIM DIYORUM VE YAPICAMDA INSALLAH BENDE BIR GUN SENIN GIBI ESKI HALIMI VE YENI HALIMIN FOTORAFIMI KOYARIM NE OLUR BENI BIRAKMA benneyaptımki

selam talin ben kayserideyim ve kilolarımla başım dertte ne yapsam veremiyorum iki çocuğum var ikisinden kalan kilolar ve üstüne alılanlar yarın doktora gidicem sanırım beyinden gelen bi sorunum var emar çekecekler senin yaznı okuyunca kendime yakın buldum eğer benimle ilgilenirsen sevinirim eğer emar somucu merak edersen onuda yazrım sana ama bi şey çıkmazsa destek istiyorum zayıflamak için hoşçakal görüşürüz inş

haberlerini bekliyorum canım
insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbirşey yok unutma
beynimizi de biz yönetiyoruzyerimseniben

SELAM SENIN YAZDIKLARINI OKUYUNCA COK HEVESLENDIM SANA VE KENDIMI GORDUM ESKI HALINLE TABI CUNKU BENDE DOGUM KILOMLA AYNI SENIN KILONA ULASTIM SAYISINI BILE SOYLEMEKTEN OYLE UTANIYORUM KI COK ZOR VE HIC KABULENEMIYORUM TAAAAAAAA KI SENI GORUNCE OYLE BI HEVES KATIN KI ICIME ARTIK BENDE YAPABILIRIM DIYORUM VE YAPICAMDA INSALLAH BENDE BIR GUN SENIN GIBI ESKI HALIMI VE YENI HALIMIN FOTORAFIMI KOYARIM NE OLUR BENI BIRAKMA benneyaptımki

e hadi bakalım
yeterince heveslenmişsin sanırım
ben buralardayım
iyi haberlerini bekliyoruma.s.

talinciğim seni tebrik ediyorum..
ve de yine de belirtmek istiyorum ki eski halin de güzelmiş:nazar:
insanın yüzü içi güzel olunca zaten her haliyle güzel oluyor
ama fit bir vücud çok iyi gitmiş sana
ben zaten hep çok zayıfım ama spor yapmıyorum.
fakat çok iyi farkındayım ki zayıf olmak spor yapmaya gerek olmadığı anlamına gelmiyor.
sağlıklı bir yaşam için muhakkak spor yapmak gerekli..
umarım en kısa sürede başlayacağım ben de.

iyi bir örnekmişsin cidden, tebrikler yeniden..a.s.

peki talin hamileliğinde neden bu kadar çok kilo almıştın? sakıncası yoksa...

sakıncası yok tabiyiki
tamamen aptallığımdan,boşboğazlığımdan aldım tüm o gereksiz kiloları canım:bbo:
ne aşerdim ne başka birşey
tamamen pisikolojikti sanırım
vermesi de alması kadar kolay sanmıştım
ahhh cahillik ahhhhhhhhh:mymeka:

gerçekten tebrik ederim seni azimli bir kadınsın darısı ben ve diğerlerinin başına :)

Back