Talin'in Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

ya ne deyimki önceki ve sonraki haline ait resimler herşeyi açıklıyor bizede sadece helal be demek düşür

talincim canim ya masallah cok azimli ve sabirliymisin
ama bak degdi sonunda radaki farka bi bak ya
ilk halinle simdiki halin arasinda daglar kadar fark var

Merhaba Talinciğim;
Bende doğumdan kalan kilolarımdan muzdaripim.18 kg. aldım doğumumla birlikte.Şu an emziriyorum ve beslenmemden kısmam imkansız.Diyetisyene gittim ve asla emzirirken zayıflamayı düşünmememi söyledi.:1no2:
Ayrıca benim anlamadığım bişey var.Derlerki emzirirken zaten zayıflıyorsun.Ben niye zayıflayamıyorum ki?
Aslında cevabı çok net.Hayat artık o kadar kolaykı,hiçbişey eskisi gibi değil.Çamaşırı,bulaşığı makinalar yıkıyor.hazır bez,hazır mama kullanıyoruz.Doğal olarak haraket hiç etmiyoruz ihtiyaçlarımız dışında.Malum kış olduğu için bebeği bırakıp dışarı çıkmak,yürüyüş yapmak bir lüks artık.Evde oturdukça onu pişireyim,bunu yiyeyim diyerek vakit doldurmaya çalışıyoruz.:icecream:
Kısaca bu yaz büyük bir bunalım bekliyor beni.Bu yaz denize gitmeyi hiç düşünmüyorum.Bikinili akranlarımı görerek daha fazla bunalıma girmek istemiyorum.:1shok:
kim bilir belki şu lahana kapsüllerinden bende bi tane alırım.

Talincim.. Nihayet senin de başarı öykünü okuyabildim..
İlk mesajın nasıl kilo verdiğini kapsamamakla beraber, azim gösterip, verdiğin cevaplara göz atan arkadaşlar işin doğru şeklinin nasıl yapılacağını da göreceklerdir..

Tekrar tebrikler.. Dile kolay yahu!
40 kilo ne demek?
Çocuklardan anlamadığım için şöyle diyeyim.. Neredeyse bir labrador çıkmış vücudundan.. Misal; Bulut 37 kilo yerimseniben

Kocaman bravo sana..

:hooray:

sana hayranım zaten başka başlıklardan.bu başlığıda okuyunca daha çok sevdim ne güzel kadınmışsın kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş yine verirsin sen darısı benim başıma 5 kilocuk tek 5 kilo 2 yıldır 100 gram veremedim ben pisboğaz sabırsız geceyiyicisi bir kadınım
püsküüt sanada hayranım azimle zayıfladığın halde hala burdasın ben seni buraya ilk üye olduğumda takip ediyordum sonra bıraktım zayıflayamıyorum diye

gercekten tebrık ederım sizleri bayanlar...ben 22 yasındayım 1.5 senelık evlıyım hayatım boyunca hep balık etlı oldum ama 18 yasında 86 kıloya bıle ulastım ne halde oldugumu bılmıyordum farkına vardıgımda gec kalmıstım karar verdım dıyettı spordu derken 70 kıloya kadar ındm herkes harıka gorundugumu soyluyordu ck mutluydum ama bu mutluluk uzun surmedı evlendıkten sonra herseyı bosverdıgım ıcın yaklıskık 5 ayda 17 kılo aldım sonrasıda geldı tabı suan 98 kıloyum ve bu yasta bu kıloda olmaktan utanıyorum bıde bebek ıstıyoruz bu kıloyla bebek neyıme cok acıl kılo vermem gerekıyor ama olmuyor yapamıyorum..msjlarınızı okudum40 kılo vernler bıle var neden ben yapamayım dıyorum sızlerı kendıme ornek alıp daha azımlı olucam kılo vermeye baslayınca yıne yazarım lutfen destek olun bana yardımlarınzı beklıyorum benı yalnız bırakmayın motıvasyona ıhtıyacım var.. bu arada su elma krom haplarınıda kullanmayı dusunuyorum dıyetle bırlıkte tabıkı..

tebrik etmek gereken bir başarı.
aslında diet insanın irade sınavı gibi bir şey.ben 32 yaşındayım iki oğlum var. evlenmeden ve doğumlardan önce 48-50 arası gidip gelirdim .diet yapanlara şaşırırdım ve iki kişinin yiyeceği kadar yemek yerdim.(halen yiyorum):icecream::hooray: ama acımasız yağlar yaşla beraber bizi terk etmiyorlar.ilk doğumda 20 kilo alınca aynada bir yabancı görmeye alışamadım ve hemen bir iki ayda eski kiloma döndüm.İkinci doğumu 15 kilo ile bitirdim.1.60 Türkiye standartı boyun olunca kilo almaman gerek gerçekten. Çok kötü görünüyor insan.şu anda 58 kiloyum ve vermem gereken 5 (hedef) kilom var ben onlardan geçtim ama onlar beni bırakmıyolar..Ama kesinlikle sıkıntılı iken evde oturmamak gerek.Kardeşimle ilgili sıkıntılı bir yaz ve kış geçirdim.O yüzden bedensel hareketler beynimin istediklerine kesinlikle karşı çıktı ve hop diye5 kilo eklendi bedenime .gören kimse kilolu olduğumu söylemiyor fakat ben kendime devasa geliyorum..Talincim resimlerin arasında hakikaten fark var.kilo kimseye yakışmaz..İrade savaşı burada başlamalı bence.sanırım bende hayatımda ilk kez diet yaparak fazlalıklarımı vereceğim. daha önceleri sadece hareketimi artırıp bazı yiyecekleri tüketmeyi bırakınca zayıflardım ..ama sanırım bu kez kilolar gitmemekte kararlı.hepinize iradeli günler........:hooray:

tebrik etmek gereken bir başarı.
aslında diet insanın irade sınavı gibi bir şey.ben 32 yaşındayım iki oğlum var. evlenmeden ve doğumlardan önce 48-50 arası gidip gelirdim .diet yapanlara şaşırırdım ve iki kişinin yiyeceği kadar yemek yerdim.(halen yiyorum):icecream:: ama acımasız yağlar yaşla beraber bizi terk etmiyorlar.ilk doğumda 20 kilo alınca aynada bir yabancı görmeye alışamadım ve hemen bir iki ayda eski kiloma döndüm.İkinci doğumu 15 kilo ile bitirdim.1.60 Türkiye standartı boyun olunca kilo almaman gerek gerçekten. Çok kötü görünüyor insan.şu anda 58 kiloyum ve vermem gereken 5 (hedef) kilom var ben onlardan geçtim ama onlar beni bırakmıyolar..Ama kesinlikle sıkıntılı iken evde oturmamak gerek.Kardeşimle ilgili sıkıntılı bir yaz ve kış geçirdim.O yüzden bedensel hareketler beynimin istediklerine kesinlikle karşı çıktı ve hop diye5 kilo eklendi bedenime .gören kimse kilolu olduğumu söylemiyor fakat ben kendime devasa geliyorum..Talincim resimlerin arasında hakikaten fark var.kilo kimseye yakışmaz..İrade savaşı burada başlamalı bence.sanırım bende hayatımda ilk kez diet yaparak fazlalıklarımı vereceğim. daha önceleri sadece hareketimi artırıp bazı yiyecekleri tüketmeyi bırakınca zayıflardım ..ama sanırım bu kez kilolar gitmemekte kararlı.hepinize iradeli günler........:hooray:

teşekkür ederim canım
şuna inanıyorum ki insan isterse,gerçekten isterse herşeyi yapabilir
100 kilo verebilir hatta:))
umarım kiloların gitmiştir canım
öpüyorum

ayy ne güzel zayıflamışınız ya süper resmen hayran kaldım size.ben 80 kıloyum ve yenı evlıyım çok kılo aldım 60 kıloya düşmem lazım neler yapayım tavsıyelerınız nelerdır sabah 8 akşam 5 işyerındeyım oturuyorum durmadan ne yapmam laızm yardım şimdiden çok teşekkurşer.

merhaba canım
teşekkür ederim öncelikle:)
kilo vermek aslında o kadar da zor birşey değil ama her zaman dediğim gibi spor yapmaya zaman ayırmanız gerekiyor.size hak veriyorum ki çalışanlar için spora vakit ayırmak zor oluyor ama imkansız değil.yeter ki isteyin
bir kondisyon bisikleti almanızı tavsiye ederim
her akşam iş dönüşü en geç 7 de yemeğinizi yiyip 1 saat bisiklete binmek size haftada 1-1.5 kilo verdirir.akşam ne kadar erken yemek yerseniz sabah tartıda o kadar zayıf görürsünüz kendinizi
umarım başarırsınız
bol şans:1hug:

Selam. Gerçekten iradenden dolayı seni kutluyorum. Ben 164cm ve 82 kiloydum.4hazirandan beri dikkat ediyorum yediklerime ve 2 kilo verdim.Araya tatilde girdi tabi.Ama ben çok sıkı diyetler yapamıyorum.Sağlıklı yemek yemeye çalışıyorum. Tatlıdan uzak duruyorum. Ben hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama 44 bedenede hiç çıkmamıştım. Rahatsızlandın ve 5 yıldır ilaç kullanıyorum.Hastaları aşırı gıda alımına karşı uyarın yazıyor prospektüsünde.İştahım çok açıldı tabiki.geçen bahar diyetisyene gittim 5 kilo verdim sonra onun verdiği sıkı diyetten sıkıldım ipleri saldım ve geri 10 kilo aldım.
Sürekli mücadele etmem lazım
Sabahları cornflakes yiyorum light sütle.Öğlen teflon tavada tavuk salata 1 dilim kepekli ekmek arada 2 dilim wasa vs. akşam çorba et (yağsız) salata 2dilim ekmek gecede 2 top light dondurma veya meyva yiyorum.açlık krizine girmezsem inşallah bende senin gibi mutlu sona ulaşırım :) çalışıyorum spora enerjim kalmıyor işe gelip giderken yürüyüş yapıyorum toplam 1 saate tamamlıyorum. 10 günde bir kilo falan oluyor. Tabi eğer ailelerimiz yemeğe çağırmazsa :kedi:
sabırsızlık olmasa irademiz kırılmasa bu iş olacak. hergün bu siteye girip başarı öykülerini okuyorum.Motivasyonu kaybetmemek için :)

teşekkür ederim canım
evet dediğin gibi sürekli mücadele etmeyi gerektiren birşey bu kilo vermek
sürekli irade isteyen birşey:)
anladığım kadarıyla sen de çok iradelisin ve mutlaka iyi sonuca,istediğin sonuca ulaşacaksın
iyi haberlerini bekliyorum:)
kolay gelsina.s.

selam talin öncelikle seni herkes gibi bende çok tebrik ediyorum ve bunu becerebildiğn için saygı duyuyorum gerçkten azim ve irade isteyen birşey bende hamileliğimden sonra kilo aldım bayağı ve şuan 107 kiloyum boyumda 1.62 bunu yazarken bile ilk önce kendimden çok utanıyorum belkide rahat söyleyebilme sebebim yazabildiğimdendir. kızımı ağustosun sonunda anaokuluna başlatıyorum ve bende en az günde 1.5 saat yürümeyi ve akşamları7 den sonra ememği planlıyorum ekmeği tamamen kesemem ama azaltıcam bunun dışında sen tecrübeli biri olarakek bir ilaç veya vitamin falan kullandn mı? veya neler yaptın bana yazabilir misin? ben fazla nete girmiyorum ama cevabına bakıcam şimdiden teşekkürler by

canım teşekkür ederim öncelikle
ama kesinlikle utanma derim ben.sonuçta önemli olan bu halinden memnun olmaman,bunun farkında olman
gerçekten istiyorsan benim gibi sen de bu kilolardan kurtulacaksındır zaten
:1hug:
ben hep aynı şeyi söylüyorum
zayıflamamdaki en etkili şey spor yapmak oldu
oğlum 6 aylıktı başladım şu anda 5.5 yaşında hala devam ediyorum
vücudumda 1 gram bile sarkma yok
2 senede 40 kilo verdim,yavaş yavaş ,azimle,bıkmadan
tabi sıkıldığım zamanlar çok oldu .sıkılınca biraz ara verdim,yaptığım rejimleri sürekli değiştirdim
veee akşam 7 de yemeğim bitmiş oluyordu
inan bunun dışında birşey yapmadım
insan kilo verdiğini gördükçe hırs yapıyo zaten,gerisi geliyo
sana kolaylıklar diliyorum canım
insan kendine bu kadar dert edince kilolu olmayı inan bu durumdan kurtulmak için herşeyi yapıyor
ve ben inanıyorum ki sen de yapacaksın
güzel haberlerini bekliyorum
bol şansŞeniz

talincim tebrikler tatlım..senin gibi kilo verip bende başarı öykümü yazacağım ..

seni tebrik ederimm..

Gerçekten büyük başarı, seni canı gönülden kutluyorum, örnek kişiliklerden birisin maşallah, nazar değmesin inşallah

talincim tebrikler tatlım..senin gibi kilo verip bende başarı öykümü yazacağım ..

seni tebrik ederimm..

teşekkür ederim canım
darısı senin başına olsun inşallah
kiloları ver sonra senin de başarı hikayeni okuyalım
bol şans:)

Gerçekten büyük başarı, seni canı gönülden kutluyorum, örnek kişiliklerden birisin maşallah, nazar değmesin inşallah

teşekkür ederim canım benimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…