ayy ne güzel zayıflamışınız ya süper resmen hayran kaldım size.ben 80 kıloyum ve yenı evlıyım çok kılo aldım 60 kıloya düşmem lazım neler yapayım tavsıyelerınız nelerdır sabah 8 akşam 5 işyerındeyım oturuyorum durmadan ne yapmam laızm yardım şimdiden çok teşekkurşer.
Selam. Gerçekten iradenden dolayı seni kutluyorum. Ben 164cm ve 82 kiloydum.4hazirandan beri dikkat ediyorum yediklerime ve 2 kilo verdim.Araya tatilde girdi tabi.Ama ben çok sıkı diyetler yapamıyorum.Sağlıklı yemek yemeye çalışıyorum. Tatlıdan uzak duruyorum. Ben hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama 44 bedenede hiç çıkmamıştım. Rahatsızlandın ve 5 yıldır ilaç kullanıyorum.Hastaları aşırı gıda alımına karşı uyarın yazıyor prospektüsünde.İştahım çok açıldı tabiki.geçen bahar diyetisyene gittim 5 kilo verdim sonra onun verdiği sıkı diyetten sıkıldım ipleri saldım ve geri 10 kilo aldım.
Sürekli mücadele etmem lazım
Sabahları cornflakes yiyorum light sütle.Öğlen teflon tavada tavuk salata 1 dilim kepekli ekmek arada 2 dilim wasa vs. akşam çorba et (yağsız) salata 2dilim ekmek gecede 2 top light dondurma veya meyva yiyorum.açlık krizine girmezsem inşallah bende senin gibi mutlu sona ulaşırım :) çalışıyorum spora enerjim kalmıyor işe gelip giderken yürüyüş yapıyorum toplam 1 saate tamamlıyorum. 10 günde bir kilo falan oluyor. Tabi eğer ailelerimiz yemeğe çağırmazsa :kedi:
sabırsızlık olmasa irademiz kırılmasa bu iş olacak. hergün bu siteye girip başarı öykülerini okuyorum.Motivasyonu kaybetmemek için :)
selam talin öncelikle seni herkes gibi bende çok tebrik ediyorum ve bunu becerebildiğn için saygı duyuyorum gerçkten azim ve irade isteyen birşey bende hamileliğimden sonra kilo aldım bayağı ve şuan 107 kiloyum boyumda 1.62 bunu yazarken bile ilk önce kendimden çok utanıyorum belkide rahat söyleyebilme sebebim yazabildiğimdendir. kızımı ağustosun sonunda anaokuluna başlatıyorum ve bende en az günde 1.5 saat yürümeyi ve akşamları7 den sonra ememği planlıyorum ekmeği tamamen kesemem ama azaltıcam bunun dışında sen tecrübeli biri olarakek bir ilaç veya vitamin falan kullandn mı? veya neler yaptın bana yazabilir misin? ben fazla nete girmiyorum ama cevabına bakıcam şimdiden teşekkürler by
talincim tebrikler tatlım..senin gibi kilo verip bende başarı öykümü yazacağım ..
seni tebrik ederimm..
Gerçekten büyük başarı, seni canı gönülden kutluyorum, örnek kişiliklerden birisin maşallah, nazar değmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?