:1shok:Bu inanılmaz bir şey olsada evet azmetmek,istemek ve azıcıkta sabırlı olmanın mükafatı işte budur!!:lepi:işte önceki halim
bu da sonraki,yani hamileliğimde aldığım 40 kiloyu verdikten sonraki halim
insan isteyince herşeyi başarıyor kızlar
yeter ki gerçekten inanın ve azmedinyerimseniben
kilo veren herkesi tebrik ediyorum:hooray:
dilerim sizin için güzel bir motivasyon olur verdiğim kilolara.s.
bence o kadar da basırılı bır olay deıl oncekı halınız kılolu olsada guzel sımdı rengınız solmu s gıbı ıyısallh ılerde saglık acısından sorun yapmaz
sevgili talin benimde 40 kilo fazlam var ve seni gördükçe başarma isteği duyuyorum fakat bende azim hırs açlığa sabır diye birşey yok malesfki.sağlıksız ve çirkin göründüğümü biliyorum bunu değiştirmek istiyorum ama nasıl başlayacağımı hiç bilemiyorum
Tebrikler canım bende hamileliğmen kalan 35 kilom var... Senin dertten yanii.ama sen ne güzel vermişsin bak..:) benim oğlum 1.5 yaşında oldu.. Psikolojim çok bozuk kendimi çok kötü çirkin ve yaşlı hissediyorum.23 yaşındayım ama sanki 40 yaşında gibi isteksizim herşeye...bana yardımcı olurmusun nasıl başardın bu kiloları vermeyii... Cevabını bekliyecem şimdiden teşekkür ederim....
selam talin ben kayserideyim ve kilolarımla başım dertte ne yapsam veremiyorum iki çocuğum var ikisinden kalan kilolar ve üstüne alılanlar yarın doktora gidicem sanırım beyinden gelen bi sorunum var emar çekecekler senin yaznı okuyunca kendime yakın buldum eğer benimle ilgilenirsen sevinirim eğer emar somucu merak edersen onuda yazrım sana ama bi şey çıkmazsa destek istiyorum zayıflamak için hoşçakal görüşürüz inş
SELAM SENIN YAZDIKLARINI OKUYUNCA COK HEVESLENDIM SANA VE KENDIMI GORDUM ESKI HALINLE TABI CUNKU BENDE DOGUM KILOMLA AYNI SENIN KILONA ULASTIM SAYISINI BILE SOYLEMEKTEN OYLE UTANIYORUM KI COK ZOR VE HIC KABULENEMIYORUM TAAAAAAAA KI SENI GORUNCE OYLE BI HEVES KATIN KI ICIME ARTIK BENDE YAPABILIRIM DIYORUM VE YAPICAMDA INSALLAH BENDE BIR GUN SENIN GIBI ESKI HALIMI VE YENI HALIMIN FOTORAFIMI KOYARIM NE OLUR BENI BIRAKMA benneyaptımki
peki talin hamileliğinde neden bu kadar çok kilo almıştın? sakıncası yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?