merhaba arkadaşlar.ben de 40 kilo kadar veren azimli arkadaşlarınızdan biriyim.hamileliğimde aldığım 35 kilo sayesinde tam 100 kiloyu bulduğumda sadece 25 yaşındaydım ve boyum da 1.60.aynalara bakamayacak kadar iğrenıyordum kendime.ve sonuçta azmederek sporla ve rejimle 2 yılda tam 40 kilo verdim.kendimle gurur duyuyorum.bir daha asla o kadar kilo almıycem.inanın yeteri kadar isterseniz herşeyi başarabilirsiniz.sevgiyle kalın
TALİN BEN İLKKES DİKKAT ETTİM SENİN HİKAYENE İMRENDİM:)) İNSALLAH SENİN ZAFERİN TIPKISINI BENDE YAZARIM:)) KİLO NASİLDA İNSANI YASLI GÖSTERİYORMUS( RESMİNE BAKTIMDA GENÇ KIZ GİBİSİN :)) ASIRI GÜZELLİK GELMİS HERYERİNE :Saruboceq: BENDE SENİN GİBİ YAPARIM
Tebrik ederim canım seni. Yaptığın çok zor bişey ama başarmışsın işte.
Darısı benim başıma.
2 aylık bebeğim var. Çok acele ediyorum farkındayım ama bu kiloda olmaya dayanamıyorum.
Umarım bende verebilirim önümüzdeki aylarda....
talincim benim ateşim söndüüü( hırsımı biraz kaybettim (( 93 oldum 1 kilo aldım bayramda (
sen bize yaptıgın herseyi yaz hele yaklasık olarak bende senin eski halin gibiyim 1,60 boy 93 kilo ben nezaman böyle olacam yaa((
Arkadaşım öncelikle seni kocaman tebrik ediyorum.a.s...valla azmin zaferi bu olsa gerek..:hooray::.valla ne mutlu sana demekki insan yeterki istesin ama ben biraz sabırsızım...şuan boyum 1.66 kilom 76...bilhassa göbek ve bel çevresinde kilom varsenağlama...bana ne önerirsin..bacum..:yani hızlı kilo vermek istiyorum....:çok üzgünüm:ah abur cubur yemecokacimcoook alışkanlığımda var..ama sık değil...:çok üzgünüm:kendime kızıyom vallaoklava::mymeka:
tebrik ederim canım azmin zaferi bu olsa gerek biz 5 kiloyu veremiyoruz nasıl başarmışsın 40 kiloyu vermeyi ne kadar iradeli ve azimlisin..
canım çok teşekkürler öncelikle
bana kalırsa hızlı kilo verme
evet hepimiz istiyoruz hızlı kilo vermeyi
ama hızlı kilo verirsen hızla geri alırsın
o yüzden yavaş yavaş ama azimli adımlarlayerimseniben
bel ve karın bölgesi herkesin derdi canım
bol bol mekik çekeceksin başka yolu yok
en az çalışan kaslarımız karın kasları çünkü
mekik çekmek tek çare
kolay gelsin
bol şansŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?