- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
hahahah sizde taktınız başlıklarıma hee önceden heceleyerek açıyodum şimdi şarkı konseptli yapıyorum yani ne var bundaİlla adamdan darbeyi alıp yeni başlık açacam diyor kuzum.
Yeni başlık da bence şu olur: "tam 14 saat oldu, telefonum hiç çalmadı. Gönlüm yandı tutuştu, bir arayan olmadı" Bu Ercan Saatçi.
Bu olmazsa Hakan Altun verebiliriz, "telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum."
Yok ben pes ettim gerçekten, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Adamdan yiyecek darbeyi oturacak anca öyle.
geriye dönüp bir bakayım ne yaptık biz bu hatuna dedim de konu başlıkların beni benden aldı
dipteyim, sondayım
ben yoruldum hayat gelme üstüme
unutamadım
gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?
ben nerede yanlış yaptım?
dert bende derman sende
taht kurmuşsun kalbime
hepsini de severim
adama çok da bayılmamışsınız zaten. şimdi boşluktan sarıyorsunuz.
ilgisini çekince kıymetli olmuş.
kestirip atmayalım da napalım?
siz de kaçın belki kovalar?
Estağfurullah niye takayım.hahahah sizde taktınız başlıklarıma hee önceden heceleyerek açıyodum şimdi şarkı konseptli yapıyorum yani ne var bunda
bu 2 buçuk ayda ben zor bi süreçteydim en yakın vefatı o yüzden cekinmiş olabilir miSiz niye onu kazanmak için bu kadar çabalıyorsunuz ki?Bırakın,birazda o çabalasın.Eğer size ilgili olsaydı 2 buçuk ay konuşmadan yapamazdı zaten.Şimdi boşluğa düşünce tekrar yazmış işte.
işte bende onu bilmiyorum bu 2 buçuk ayda ne yaptı ne ettiMadem ilgisizlikten dolayi gitmis neden aylar sonra geri geliyor yoklama almayami? Naparsan yap artik eski ilgisini uzerine cekemezsin kopru altindan baya su akmistir 2ayda.
bana ne önerirsin bu adamla ilgiliEstağfurullah niye takayım.
Siz belli ki bu adam için daha çok sürüneceksiniz. Konseptinize uygun alternatifler önerdim sadece. Yoksa isterseniz tersten yazarak başlık açın napalım yani
normal arkadaşca napıyosun yazsam bugün nabız yoklasamKarsilikli ciddi bir etkilesim olsa ne o giderdi, ne sen simdi ugrasirdin.
Ustune dusup adamin bir tarafini kaldirma
ben ona rest cekecem nasıl oalcagını söyleyeyim mi?Diğer konunda da herkes cepte olduğunu yazdı, anlamamakta diretiyorsun. Canına kastın var heralde.
Sen en iyisi ona ‘sen istediğin zaman gel bana, kapılarım hep açık. Çünkü benim canıma kastım var, acı çekmeyi seviyorum. O acıyı da sen çektir nolcak? Ben seni her zaman beklerim’ diye mesaj yaz. Farklı davranmıyorsun çünkü.
adamla soguk donuk konuşuyorum asıl problem oAdamla da böyle konuşuyorsanız ne desek boş
ben ona kesin bir dille gel yada git desemBazen kesilip atılması gereken şeyleri atmak lazım. Bir ay bile sürmeyen, ilişkiye dönüşmemis bir flörte bu kadar arabesk yaklaşıp kendini heder etmek doğal bir davranış değil.
Ayrıca gerçekten hoşlanan insan gitmez. Geri dönse bile boşluktan döner size faydası olmaz. Kestirip atmayın demişsiniz ama tam da kestirip atmalık mesele fazlası var eksiği yok.
Ne 1 aylık flörtmüş, anlat anlat bitmiyor.
Adam bir açıklama bile yapmadan geri çekilmiş, gitmiş 2-3 ay dolanıp geri gelmiş. Boşluğa düştüğü için dönmüş yani.
Yarın başkasından yeşil ışık görse yine gidecek. Boşuna çabalıyorsunuz.
Ben olsam olmamış bir şeyi oldurmaya çalışmam. Çünkü kestirip atmakta üstüme yoktur.
ben gayet mantıklı buluyorum yazdıklarımıKonu sahibi içim parmaklarımı yormayacağım, yukarıda ettiği saçma laflar için ama bu konuyu olurken aklıma ilk gelen şeyi yazmışsınız. Güldüm.elinize sağlık
işte bende onu bilmiyorum hayatında biri var mı yok mu ama hayatında biri olsa beni düşündün mü seni görmek istiyorum vs demezdi heralde2 buçuk ay mı ?Bu 2 buçuk ay çok tehlikeli kendi tecrübemden biliyorum.Bana 2 buçuk ay aradan sonra mesaj atan eski flörtüm şuan başkasıyla nişanlı.Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum
onu yapmaktan vazgectım bu akşam onunla ciddi ciddi konuşayım diyorum ne dersinNickiyle müsemma konu sahibi.
Noldu en son adam kıskansın diye storyde çiçek paylaşacaktınız?
ya sen psikologsun anlarsın bu işlerden sana yapacagım planı anlatsamda ona göre yönlendirsen beni olmaz mı canımBoşluktan. Aranıyor diyoruz biz buna halk arasında.
konuma gelen favori yorum ilan ediyorum yorumunu"Dert bende derman sende" şarkısını durumda paylaşın
Dönerse senindir dönmediyse başka bir durumda "Aşığım Yanmışım" şarkısı
Yine gelmediyse ruhuna bir "Helva yapsana" şarkısı Mahmut Tuncerden
Kiz senin yüzünden şarkı dilime takıldı
Evin icinde "Talihim yok bahtım kara" diyip duruyorum
ya sen psikologsun anlarsın bu işlerden sana yapacagım planı anlatsamda ona göre yönlendirsen beni olmaz mı canım
astoriacım yanlış anladın ne yapacagıma karar verebilmek adına söylüyorum yanlış telaffuz ettim ne yapacagımı söyleyim yorumla lütfeeenYok canımcım, biz derslerde taktik falan öğrenmiyoruz cidden. Hiçbir danışanıma da taktik anlatmıyorum teknik direktör gibi.