Talihim Yok Bahtim Kara

hahahah sizde taktınız başlıklarıma hee önceden heceleyerek açıyodum şimdi şarkı konseptli yapıyorum yani ne var bunda

tarzım bu şekerim napiyiimmm
yok bayılıyorum ama bunu benim odun kafam geç anladı soğuk yaptı hep çocuga o da geri çekti işte kendini

hahahah sizde taktınız başlıklarıma hee önceden heceleyerek açıyodum şimdi şarkı konseptli yapıyorum yani ne var bunda
Estağfurullah niye takayım.

Siz belli ki bu adam için daha çok sürüneceksiniz. Konseptinize uygun alternatifler önerdim sadece. Yoksa isterseniz tersten yazarak başlık açın napalım yani

Siz niye onu kazanmak için bu kadar çabalıyorsunuz ki?Bırakın,birazda o çabalasın.Eğer size ilgili olsaydı 2 buçuk ay konuşmadan yapamazdı zaten.Şimdi boşluğa düşünce tekrar yazmış işte.
bu 2 buçuk ayda ben zor bi süreçteydim en yakın vefatı o yüzden cekinmiş olabilir mi

ben ona rest cekecem nasıl oalcagını söyleyeyim mi?

ben ona kesin bir dille gel yada git desem

bak haklı çıktım işte kestirip atma da üstünüze yok
yapıcı olmayın sonra nıye umutsuz evde kaldı

işte bende onu bilmiyorum hayatında biri var mı yok mu ama hayatında biri olsa beni düşündün mü seni görmek istiyorum vs demezdi heralde

ya sen psikologsun anlarsın bu işlerden sana yapacagım planı anlatsamda ona göre yönlendirsen beni olmaz mı canım

Yok canımcım, biz derslerde taktik falan öğrenmiyoruz cidden. Hiçbir danışanıma da taktik anlatmıyorum teknik direktör gibi.

Yok canımcım, biz derslerde taktik falan öğrenmiyoruz cidden. Hiçbir danışanıma da taktik anlatmıyorum teknik direktör gibi.
astoriacım yanlış anladın ne yapacagıma karar verebilmek adına söylüyorum yanlış telaffuz ettim ne yapacagımı söyleyim yorumla lütfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…