- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
kafamı kurcaladı ama mesaj atarak ne güzel unutmuştum yaa ( çok unutmuştum)Hicbir sey yazma. Hatta sil numarasini gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafamı kurcaladı ama mesaj atarak ne güzel unutmuştum yaa ( çok unutmuştum)Hicbir sey yazma. Hatta sil numarasini gitsin
astoriacım yanlış anladın ne yapacagıma karar verebilmek adına söylüyorum yanlış telaffuz ettim ne yapacagımı söyleyim yorumla lütfeeen
yanlış anladın kzuucumm sizin yorumlarınız benim için çok mühimÇok güzel tavsiyelerim vardı ama son kısmı okuyunca yazmak istemedim.
Madem üstümüze yok,ne diye bizden tavsiye almaya geliyorsun,merak ettim? Önemsemediğin insanlar neden sana fikir versin?
tamam ona da kabulüm :)Yani ben genel olarak tavsiye verme ya da yorumlama taraftarı değilimdir pek. Bu şekilde danışanın ya da karşı tarafın artık her ne denirse, hayattaki sorumluluğunu kendi üzerime aldığımı düşünürüm. Öyle detaylı bir şey söyleyemem ya da şunu yap, şunu yapma diyemem. Kafama yattığı kadarıyla değerlendiririm, gerisi sana kalır yani.
nasıl diyecegim ki onu aslında buluşsak herşeyi konuşuruzNeden bulusmayı teklif etmiyorsun ?
Ne kaybedersin ki sorsannasıl diyecegim ki onu aslında buluşsak herşeyi konuşuruz
yemek fotosu hiç paylaşmazki o hikayesindeNe kaybedersin ki sorsan
Mesela bi yere gitti bi yemek paylastı veya mekanı paylaştı aa orayı bende cok merak ediyorum bigün banada eşlik edersin artık gibi bişey yazıp zarf atabilirsin
Bence küt diye böyle bi konuya girmektense bi görüşme teklif etyemek fotosu hiç paylaşmazki o hikayesinde
peki ben bu akşam onunla açık açık konuşsam
benden resim falan istiyosun arkadaş mıyız biz neyiz, ya birbirimize bi şans daha verelim yada bu konuyu tamamen kapatalım diye bi konuşma yapsam ?
çünkü ona karşı duygularım var ve ne yaptıgımız belli degil havada kalmış bi ilişki1 aylık flört için 15 tane konu açmışsınız. 20 senelik kocasındn boşananlar bu kadar konu açmıyor.
Peki akşam napıyon diye mesaj atıp mubabbetin seyrine göre hareket etsem nasıl olur pat diye de görüşmek istediğimi söylemeyeyimBence küt diye böyle bi konuya girmektense bi görüşme teklif et
Madem muhabbetiniz var iyi kötü aksam müsaitmisin bi kahve içelim vs diyip sonra acılacaksan yüzyüze acıl
havada kalmamış bitmiş gitmiş. hem de aylaaaaaaar önceçünkü ona karşı duygularım var ve ne yaptıgımız belli degil havada kalmış bi ilişki
ben unutmamadıgım halde tek kelime yazmadım ama o aylar sonra mesaj attı bende şansımı denemek istiyorum biz olur muyuz diye çok mu şey istiyorumhavada kalmamış bitmiş gitmiş. hem de aylaaaaaaar önce
E tabi her gün düzenli mesajlasmıyorsanız bi anda öyle demen abes olur zatenPeki akşam napıyon diye mesaj atıp mubabbetin seyrine göre hareket etsem nasıl olur pat diye de görüşmek istediğimi söylemeyeyim
peki muhabbeti uzatmaya mı çalışmayım mesajlarda sonra nabza göre hareket ederiz mi diyosunE tabi her gün düzenli mesajlasmıyorsanız bi anda öyle demen abes olur zaten
Yarın işin varmı bi kahve içelim ne zamandır görüşmüyoruz vs diye yüzyüze bulusma teklif et
Zaten kabul etmezse veya kendi müsait oldugu bigüne yönlendirmezse bilki bitmişsin onda
ne yapmalı ne etmeliE tabi her gün düzenli mesajlasmıyorsanız bi anda öyle demen abes olur zaten
Yarın işin varmı bi kahve içelim ne zamandır görüşmüyoruz vs diye yüzyüze bulusma teklif et
Zaten kabul etmezse veya kendi müsait oldugu bigüne yönlendirmezse bilki bitmişsin onda
Kesinlikle der benimkide diyorduişte bende onu bilmiyorum hayatında biri var mı yok mu ama hayatında biri olsa beni düşündün mü seni görmek istiyorum vs demezdi heralde
amaç ne yani?Kesinlikle der benimkide diyordu
tamam ona da kabulüm :)
şimdi bu aylar sonra yazdıgında samimi konuştu muhabbet açmaya çalışıyo falan konuşma biçimi genel olarak öyle yani şuan
en son perşembe konuştuk son zamanlarda beni hiç düşündünmü diye sordu evet aklıma geldim peki sen dedim evet dedi bana foto atsana seni göreyim neler yaptın falan gibi gibi flört gibi konuşuyo yani
bende diyorum ki bu akşam mesaj atayım seninle bi konu hakkında konuşmak istiyorum diyip benden resim istiyosun arkadaş mıyız neyiz biz neyiz ne yaptıgını anlayamıyorum ya birbiririmize bi şans daha verelim yada bu konuyu tamamen kapatalım diyim diyorum
Yada normal hal hatır sorup mesaj atayım mesajlaşmanın seyrine bakayım arkadaş gibi yaklaşayım muhabbet sararsa sorarım ilerleyen günlerde diye düşünüyorum
Ne dersin
o zaman ikincisini uygulayıp olayların seyrine göre ilkini devreye sokarım bu akşam normal mesajlaşayım eğlenceli ilgili olayım az birazİlkini söyleme çok heveslisiymişsin gibi, ne gerek var? Ben olsam beklerdim tekrar onun yazmasını çünkü böyle flörtöz erkekler için kaçan kovalanır ama yok illa ben yazacağım diyorsan ikincisi daha iyi, daha cool bir izlenim verir en azından ilkine göre.