Talihim Yok Bahtim Kara

astoriacım yanlış anladın ne yapacagıma karar verebilmek adına söylüyorum yanlış telaffuz ettim ne yapacagımı söyleyim yorumla lütfeeen

Yani ben genel olarak tavsiye verme ya da yorumlama taraftarı değilimdir pek. Bu şekilde danışanın ya da karşı tarafın artık her ne denirse, hayattaki sorumluluğunu kendi üzerime aldığımı düşünürüm. Öyle detaylı bir şey söyleyemem ya da şunu yap, şunu yapma diyemem. Kafama yattığı kadarıyla değerlendiririm, gerisi sana kalır yani.

Çok güzel tavsiyelerim vardı ama son kısmı okuyunca yazmak istemedim.
Madem üstümüze yok,ne diye bizden tavsiye almaya geliyorsun,merak ettim? Önemsemediğin insanlar neden sana fikir versin?
yanlış anladın kzuucumm sizin yorumlarınız benim için çok mühim
neymiş o harika fikirler alayımm

tamam ona da kabulüm :)
şimdi bu aylar sonra yazdıgında samimi konuştu muhabbet açmaya çalışıyo falan konuşma biçimi genel olarak öyle yani şuan
en son perşembe konuştuk son zamanlarda beni hiç düşündünmü diye sordu evet aklıma geldim peki sen dedim evet dedi bana foto atsana seni göreyim neler yaptın falan gibi gibi flört gibi konuşuyo yani
bende diyorum ki bu akşam mesaj atayım seninle bi konu hakkında konuşmak istiyorum diyip benden resim istiyosun arkadaş mıyız neyiz biz neyiz ne yaptıgını anlayamıyorum ya birbiririmize bi şans daha verelim yada bu konuyu tamamen kapatalım diyim diyorum
Yada normal hal hatır sorup mesaj atayım mesajlaşmanın seyrine bakayım arkadaş gibi yaklaşayım muhabbet sararsa sorarım ilerleyen günlerde diye düşünüyorum
Ne dersin

Ne kaybedersin ki sorsan
Mesela bi yere gitti bi yemek paylastı veya mekanı paylaştı aa orayı bende cok merak ediyorum bigün banada eşlik edersin artık gibi bişey yazıp zarf atabilirsin
yemek fotosu hiç paylaşmazki o hikayesinde
peki ben bu akşam onunla açık açık konuşsam
benden resim falan istiyosun arkadaş mıyız biz neyiz, ya birbirimize bi şans daha verelim yada bu konuyu tamamen kapatalım diye bi konuşma yapsam ?

Bence küt diye böyle bi konuya girmektense bi görüşme teklif et
Madem muhabbetiniz var iyi kötü aksam müsaitmisin bi kahve içelim vs diyip sonra acılacaksan yüzyüze acıl

Bence küt diye böyle bi konuya girmektense bi görüşme teklif et
Madem muhabbetiniz var iyi kötü aksam müsaitmisin bi kahve içelim vs diyip sonra acılacaksan yüzyüze acıl
Peki akşam napıyon diye mesaj atıp mubabbetin seyrine göre hareket etsem nasıl olur pat diye de görüşmek istediğimi söylemeyeyim

Peki akşam napıyon diye mesaj atıp mubabbetin seyrine göre hareket etsem nasıl olur pat diye de görüşmek istediğimi söylemeyeyim
E tabi her gün düzenli mesajlasmıyorsanız bi anda öyle demen abes olur zaten
Yarın işin varmı bi kahve içelim ne zamandır görüşmüyoruz vs diye yüzyüze bulusma teklif et
Zaten kabul etmezse veya kendi müsait oldugu bigüne yönlendirmezse bilki bitmişsin onda

peki muhabbeti uzatmaya mı çalışmayım mesajlarda sonra nabza göre hareket ederiz mi diyosun

ne yapmalı ne etmeli

İlkini söyleme çok heveslisiymişsin gibi, ne gerek var? Ben olsam beklerdim tekrar onun yazmasını çünkü böyle flörtöz erkekler için kaçan kovalanır ama yok illa ben yazacağım diyorsan ikincisi daha iyi, daha cool bir izlenim verir en azından ilkine göre.

o zaman ikincisini uygulayıp olayların seyrine göre ilkini devreye sokarım bu akşam normal mesajlaşayım eğlenceli ilgili olayım az biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…