- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
zor bir süreçteyken sizin yanınızda olması daha güzel olmaz mıydı?bu 2 buçuk ayda ben zor bi süreçteydim en yakın vefatı o yüzden cekinmiş olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zor bir süreçteyken sizin yanınızda olması daha güzel olmaz mıydı?bu 2 buçuk ayda ben zor bi süreçteydim en yakın vefatı o yüzden cekinmiş olabilir mi
Giden yoluna gitsin tutma.Sende bence bu mesafe konusunu tekrar dusun boyle duzenin tutmaz.Herkese musmutlu haftasonu diliyorum ablalarim, kardeşlerim
Benim 1 ay falan konustugum bir bey vardi fakat iliskiye dönüşmedi başından beri bana cok ilgili davrandi ben biraz mesafeli davrandim yapimdan kaynakli
Ayrica yakin arkadaslarimda hep soguk oldugum icin iliski yurutemedigimi söylüyor ondan kaybediyorsun diyolar hep
Sonra birden uzaklasmaya ilgisini azaltmaya basladi normal konusurken birden kesti mesaj atmayi o dönem de ben zor şeyler yasadim ondan dolayi derdin ne diye soramadim ustelemedim yani pek
Neyse aradan 2 bucuk ay gecti bana mesaj atti konustuk biraz niye gittigini sordum ona karsi ilgisiz oldugumdan dolayi gittigini vs soyledi en son persembe günü konustuk.
Ama artik bana karsi eski ilgisi yok gibi
Ilgisini tekrar nasil geri kazanabilirim etkileyebilirim
Biraz taktik vermenizi rica ediyorum sosyal medyadan takiplesiyoruz tel no birbirimizde ekli hikayede kafasini karistiracak şeyler mi paylasmaliyim
Kisacasi bu cocugu tekrar nasil etkileyecegim
Cok rica ediyorum hic bisey yapma, artik sevmiyor, ugrasmaya degmez vs dusunmeyin BDV olarak olaylari kestirip atmaya üstünüze yok masallah
Yapici ve etkileyici fikirler rica ediyorum sizden
Simdiden tesekkurler...
Yedekte tutmak oluyor genelde.Ama sizinkini tam olarak bilemiyorum tabiamaç ne yani?
şuan hayatında biri vardır mı diyosunstepne olarak görüyor birisi vardır mutlaka gayet ilgi gördüğü ve gösterdiği boşlukta dönüyordur sana. ya tekrar boşluğa düşmesini beklersin sana sıcaklık göstersin diye ya da yol ver gitsin bşka erkek mi yok
niyetini nasıl anlayabilirimYedekte tutmak oluyor genelde.Ama sizinkini tam olarak bilemiyorum tabi
mesafe derkenGiden yoluna gitsin tutma.Sende bence bu mesafe konusunu tekrar dusun boyle duzenin tutmaz.
olmalıydı evet aynı şeyleri daha önce o da yaşamıştı en iyi o anlardı o süreçte benizor bir süreçteyken sizin yanınızda olması daha güzel olmaz mıydı?
canımcım derdime bi el atsan :)))olmaz o iş, çünkü ilk başladığında olmuyorsa bi daha hiç olmuyor.
muhtemelwn o kadar süre geçince mesaj atması da seni yokladığı içindir.
kafası karışsın diye bi olay da yok. eğer sen etkilendiysen, sen adım atacaksn. kafasını karıştırayım falan diye uğraşma direkt git nasılsın naptın bugün falan de. açık açık hoşlandığını belli et.
kendinizi prenses gibi naza çekiyorsunuz hep erkekten bekliyorsunuz ondan sonra onlar da kuş olup uçunca, story mi atsam nasıl kafasını bulandırsam falan...
kafasını bulandırsan ne olacak acaba? kaçan balık geri döner mi? sen kovalayacaksın çok istiyorsan, sen ilgileneceksin. onun da aklındaysan eğer, o da sana karşılık verir. bu işler böyle.
yok öyle bedavaya köfte
canımcım derdime bi el atsan :)))
Attim da kartlarimi acik oynadim ben pat diye sordum biz neyiz diye o da afallamis olacak ki bisey diyemediNoldu? :) Verdim ya tavsiyeleri daha atmadın mı mesaj :)
Cok iyi oldu cokta guzel olduSiz bu konu başlığını açtığınız günden beri bu şarkıdan başka şarkı dinleyemez oldum
Hoş mu yaptığınız