- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
B o ş l u k t a nPeki aylar sonra kalkip neden mesaj atiyor
hiç umut yok mu diyosunKapiyi ve sapini goster
ben ona bugün öyle bi konuşacam ki feleği şaşacakB o ş l u k t a n
B
o
ş
l
u
k
t
a
n
ama ben son cümlemde ne demiştim aaa hiç dinlemiyosunuzHiç birşey yapma, artık sevmiyor, ugrasmaya degmez ..
ama ben son cümlemde ne demiştim aaa hiç dinlemiyosunuz
Ee noldu şaştı mı feleği?ben ona bugün öyle bi konuşacam ki feleği şaşacak
sizin fikirleriniz önemli benim için sadece yapıcı olalım diyoruumMadem üstümüze yok,fikirleri beğenmiyorsun niye soruyorsun?sorma
kafamda iki plan var ama hangisini uygulasam acaba anlatsam yardımın dokunur mu karar verebilmem içinEe noldu şaştı mı feleği?
kafamda iki plan var ama hangisini uygulasam acaba anlatsam yardımın dokunur mu karar verebilmem için
Aynı konuyu 2749402 defa daha açarsan sana geri döner diye totem mi yaptın? Giriş gelişme aynı, eldeki malzeme aynı, sonuç nasıl değişsin ya.
İlla adamdan darbeyi alıp yeni başlık açacam diyor kuzum.Bence sen bizi dinlemiyorsun
bende diyorum ki kesin bir dille konuşayım ya gitsin ya kalsınSoğuk olmak, mesafeli olmak gercekten seven erkeği 1 ayda kaciriyor muymuş? Ilk kez duydum. Erkekler genelde avcı olmayı sever de ondan şeyettim neyse..
Bu bahaneye inanma lütfen, yedekte duruyorsun gibi geldi.
napim unutamıyorum yahuu elimde degil yaniii
Ay yok ben o topa giremem kusura bakmayın.kafamda iki plan var ama hangisini uygulasam acaba anlatsam yardımın dokunur mu karar verebilmem için
İlla adamdan darbeyi alıp yeni başlık açacam diyor kuzum.
Yeni başlık da bence şu olur: "tam 14 saat oldu, telefonum hiç çalmadı. Gönlüm yandı tutuştu, bir arayan olmadı" Bu Ercan Saatçi.
Bu olmazsa Hakan Altun verebiliriz, "telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum."
Yok ben pes ettim gerçekten, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Adamdan yiyecek darbeyi oturacak anca öyle.
ya benden geçen gün seni görmek istiyorum fotonu gönder diyo yani hiç bişey olmamış gibi davranıyo bende diyorum ki bu akşam ona mesaj atim biz neyiz arkadaş mıyız resim istiyosun bilmem neDündür bir bu konu bir de tulipanın konusu
Aklıma iki kulağını kapamış emoji geliyor valla
İnsan duymak istemeyince duymuyor demek ki
ya benden geçen gün seni görmek istiyorum fotonu gönder diyo yani hiç bişey olmamış gibi davranıyo bende diyorum ki bu akşam ona mesaj atim biz neyiz arkadaş mıyız resim istiyosun bilmem ne
ya birbirimize bi şans verelim yada bu konuyu tamamen kapatalım desem nasıl olur kuzucumm
hmm okBenim bu konuya son yorumum "tövbeler olsun"