Talihim Yok Bahtim Kara

Çok güzel tavsiyelerim vardı ama son kısmı okuyunca yazmak istemedim.
Madem üstümüze yok,ne diye bizden tavsiye almaya geliyorsun,merak ettim? Önemsemediğin insanlar neden sana fikir versin?

Bence sen bizi dinlemiyorsun
İlla adamdan darbeyi alıp yeni başlık açacam diyor kuzum.
Yeni başlık da bence şu olur: "tam 14 saat oldu, telefonum hiç çalmadı. Gönlüm yandı tutuştu, bir arayan olmadı" Bu Ercan Saatçi.
Bu olmazsa Hakan Altun verebiliriz, "telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum."

Yok ben pes ettim gerçekten, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Adamdan yiyecek darbeyi oturacak anca öyle.

Soğuk olmak, mesafeli olmak gercekten seven erkeği 1 ayda kaciriyor muymuş? Ilk kez duydum. Erkekler genelde avcı olmayı sever de ondan şeyettim neyse..
Bu bahaneye inanma lütfen, yedekte duruyorsun gibi geldi.
bende diyorum ki kesin bir dille konuşayım ya gitsin ya kalsın

Dündür bir bu konu bir de tulipanın konusu
Aklıma iki kulağını kapamış emoji geliyor valla
İnsan duymak istemeyince duymuyor demek ki

Dündür bir bu konu bir de tulipanın konusu
Aklıma iki kulağını kapamış emoji geliyor valla
İnsan duymak istemeyince duymuyor demek ki
ya benden geçen gün seni görmek istiyorum fotonu gönder diyo yani hiç bişey olmamış gibi davranıyo bende diyorum ki bu akşam ona mesaj atim biz neyiz arkadaş mıyız resim istiyosun bilmem ne
ya birbirimize bi şans verelim yada bu konuyu tamamen kapatalım desem nasıl olur kuzucumm

Benim bu konuya son yorumum "tövbeler olsun"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…