Talihim Yok Bahtim Kara

Ne 1 aylık flörtmüş, anlat anlat bitmiyor.
Adam bir açıklama bile yapmadan geri çekilmiş, gitmiş 2-3 ay dolanıp geri gelmiş. Boşluğa düştüğü için dönmüş yani.
Yarın başkasından yeşil ışık görse yine gidecek. Boşuna çabalıyorsunuz.
Ben olsam olmamış bir şeyi oldurmaya çalışmam. Çünkü kestirip atmakta üstüme yoktur.

E sevmiyor yavrucuğum ne diyelim biz sana? Yani buradakilerin hepsi seviyor, seviyor, seviyor deyince adamın birden gözleri aşkla mı dolacak? Yani bahane bulmaya çalışmışsın kendince mesafeli duruyorum da şöyle de böyle de diye, yani aslında bizden beklediğin cevap "Mesafeli durma, adama sürekli mesaj at, kıskandır" falan gibi bir şey ama bu adamın ilgisini kazanamazsın çünkü adamın sana ilgisi yok yani, 1 ay bir olursa olur takılırız diye denemiş sonra da uğraşmak istememiş çünkü sana peşinde koşacağı tarzda aşık falan olmamış. En baştan beri öylesine takılmış, bakmış istediğini vermiyorsun uğraşmamış yani. Üzgünüm. Daha iyisi çıkar belki karşına, bu elemanda bu kadar takılı kalmazsan tabi.

Bence sevmiyordur zaten ama flört döneminde doludizgin aşk öyle aman aman sevgi olmaz önemli olan hoşlantı beğenidir beğenmese de hiç yazmazdı. Şuan ilgili alakalı davran zamanla severse sever olmazsa sal gitsin

Bence sevmiyordur zaten ama flört döneminde doludizgin aşk öyle aman aman sevgi olmaz önemli olan hoşlantı beğenidir beğenmese de hiç yazmazdı. Şuan ilgili alakalı davran zamanla severse sever olmazsa sal gitsin
Bi de gecen gun son zamanlarda beni hic düşündün mu diyo evet sen dedim bende dedi
Ben bi bahane bulup mesaj mi atsam acaba bi konuyla ilgili yardimci olmasi gibi

Peki aylar sonra kalkip neden mesaj atiyor

olmaz o iş, çünkü ilk başladığında olmuyorsa bi daha hiç olmuyor.

muhtemelwn o kadar süre geçince mesaj atması da seni yokladığı içindir.

kafası karışsın diye bi olay da yok. eğer sen etkilendiysen, sen adım atacaksn. kafasını karıştırayım falan diye uğraşma direkt git nasılsın naptın bugün falan de. açık açık hoşlandığını belli et.

kendinizi prenses gibi naza çekiyorsunuz hep erkekten bekliyorsunuz ondan sonra onlar da kuş olup uçunca, story mi atsam nasıl kafasını bulandırsam falan...

kafasını bulandırsan ne olacak acaba? kaçan balık geri döner mi? sen kovalayacaksın çok istiyorsan, sen ilgileneceksin. onun da aklındaysan eğer, o da sana karşılık verir. bu işler böyle.

yok öyle bedavaya köfte

Ya iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş ya valla o misal :)
Geçmişe dönük baktığımda bende az odunluk yapmamışım yani
Peki nasıl davranışım stokyla falan uğraşma muhabbeti ilerletmeye mi bak diyorsun

"Dert bende derman sende" şarkısını durumda paylaşın
Dönerse senindir dönmediyse başka bir durumda "Aşığım Yanmışım" şarkısı
Yine gelmediyse ruhuna bir "Helva yapsana" şarkısı Mahmut Tuncerden

aynen uğraşma. Hevesli görünme ama ilgisiz de bırakma. Eğlenceli konuş, komik şeylerden bahset, onun ilgisini çeken şeylerden bahset, senle konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamasın.

Güzel konuş. Trip atma. Naz yapma. Donuk donuk durma, sen ilerlet sohbeti. bi şeyler sor, merak et. “şunu şunu yaptın mı?” vs gibi evet hayır şeklinde cevaplancak sorular sorma. Ucu açık sorular sor, açıklama yapsın, anlatsın. Sevgili gibi davranma ama. Böyle arkadaşmış gibisiniz davran hani öyle sorgu sual yapma adama. O, senle sohbet etmeyi özlesin. anca öyle bi şeyler olur belki...

kaleyi içten fethet. valla öyle storymiş, hikayeymiş, kıskandırmaymış diye ilgisini çekmezsin tam tersi ilgisinden çıkarsın.

Yoksa hep umutsuz vaka olursun

Peki bundan sonra nasil ilerleme kaydedeyim en son persembe gunu konustuk mesaj atar mi daha bilmiyorum ben atmali miyim onu da bilmiyorum şöyle olabilir mi onun isiyle alakali bisey sorup yardim isteme bahanesiyle mesaj atayim mi?

Bu işler taktikle olmaz. Herkes erkeklerin cilveden hoşlandığını bilir. Ama herkes cilveli olamaz. Sana şimdi ilgisizsin demiş... ne yapacaksın, yalandan ilgi mi göstereceksin? Ömür boyu mu? Kendin oldun ve beğenilmedin mi , önündeki kaçlarda bakacaksın o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…