Takvimden çıksın istiyorum bu tarih= Evlilik yıldönümü

Normal zamanlarda çok güzel geçinen bir çiftiz
Herkesin evliliğinde sorunlar olur olmaz diye birşey yok iki tarafta mükemmel değil
fakat ben arkadaşlarıma hep "bizim daha doğru düzgün sesli kavgamız omamşıtır" diye övünürdüm. Nazar filan muhabbetleri hoşuma gitmez
yani olmadık birşeyde ben böyle bir tavır gördüğüm için aşırı zoruma gitti
şimdi konuşmuyoruz ayrı odalrda takılıyoruz.
Ben yapacağımı yaptım benden özür bekliyorsa ben onuda diledim. Tamam üzerine geldim seni gerdim dedim.
Şimdi top onda bakalım sonu nereye varacak

birde eşinde özür mü diledim valla şu adamları bu kadar şımartmayın ya
demekki daha önce kavgalarınızın olmama sebebi senin her seferinde alttan alman ve beklentin olmaması
ilk defa beklentiye girdin bak haline
ben olsam ne özür dilerim ne yumuşarım kimse kusura bakmasın doğum günü ve evlilik yıldönümü önemlidir
en azından iki çift güzel sözü herkes hak eder

Merhaba arkadaşlar 25 ekim 6 yıl oldu eşimden 6 senedir birşeyler bekleyerek ben yoruldum ilk yıldönümünde hemen bebeğim olduğu için plan yapmadığını savundu ve her sene bu böyle geldi gitti bu sene de sağolsun 6. senemizi onun halası ve akrabaları çaya gelerek kutladılar. bir de bana halamla sen konuş diyor senin aklın yok mu diyorum söyle yarın gelsinler diye ama nerde offf off ben çok şey bekliyorum ve gerçekten beklemekten yoruldum o da benim triplerimden ve laf sokmalarımdan sıkılmış ne yapmalıyım konuşmuyorum 2 gündür benimle konuşmak istiyor ama benim içimden gelmiyor bilmiyorum evlilk yıldönümü doğum günü bilmiyorum gerçekten sıkıldım onun için önemi yok ama ben önem veriyorum diye birşeyler yapabilir

Beklememeyi öğrendiğiniz iyi olmuş.
Biraz geç olsa da..
Saygınızı da tam anlamıyla yitirmeden şu tripleri bırakın.
Haklı olsanız da..

Aman bosver sende bundan sonra inunlada fazla ilgilenme gorsun gununu..

aranızda eski üyelerde var buna rağmen konu sahibesi olmayan birinin hortlattığı konuyu güncelliyorsunuz..Arkadaşça uyarı

Canım benim kuzenimin eşi de böyleydi. Kuzenim içten içe çok üzülürdü bu duruma ama hiç eşine söylemedi surat yapmadı hatta ben dayanamayıp arada takılırdım bi gül bari al diye ama yok adamın ruhunda. Neyse gel zaman git zaman kuzenim çok sabretti güler yüzünü eksik etmedi olsun dedi katlandı. Tam 10 yıllık evliler hemde evlilik yıldönümüyle kuzenimin doğumgünü aynı tarih.Geçtiğimiz haziran ayında öyle bi sürpriz yaptıki mekan ayarlamış pastalar müzikler danslar havai fişekler hediyeler slayt gösterileri falan..evlilik teklifi gibiydi valla
Yani demek istediğim böyle şeylere takılıp huzurunuzu kaçırma sabret sen güler yüzünü eksik etme. Belki senide bulur güzellikler şükret her haline. Ayrıca bunlarla gelecekse mutluluk hiç gelmesin daha iyi bence

Ailesinde görmemişse boşuna beklenti içine girme kendini üzersin

1.evlilik yıldönümüzde eşim uyudu
benimde amcam vefat etmişti 3 veya 4 gün önce her akşam cenaze evindeydik.
çok alındım darıldım kırıldım , ben sizin aksinize hediye beklemiyorum sadece hatırlaması yeter benim için.
2.evlilik yıldönümüzde gene unuttu akşam yatmaya yakın
burhan altıntop edasıyla'' evlilik yıldönümün kutlu olsun cınim dedim'' şoka girdi. neymiş bugun değilmiş 3 gün sonraymış bir an ben bile lan dedim bugun değilmi , neyse unuttu yani.

her ikisindede telafi edecek bişi yapmadı. cumartesi doğum günümdü.
perşembe akşamı bana bak bunuda unutursam yemin ederim terk edicem seni dedim, cumartesi doğum günüm haberin olsun dedim.

beraber cıktık bana hedıye aldık, pasta aldık bilmem ne.
öyle yani ittire ittire

sizikini bilememde , benimki ben onla evleneyim diye ayaklarımda pas pas olmuş ve hüngür hüngür ağlamış biri. keza evlilik teklifi yine çok abartıydı . sonuc bu.
ne dicektim. kedi ulaşamadığı cigere hesabı bence.

neyse bu sebebten ayrılmayın tabı , bende normalde böyle bir kadın değilim 27 yasındayım beni aldı, bi yaslılık korkusu nedir etrafla kıyaslayıp kıyaslayıp adamı bır kasık suda bogasım gelıyor unuttugu ıcın .

oyle yanı

Ben bu hnımların eşlerine zorla özel günleri kutlattırmalarına karşııyım.yani adama zorla günü hatırlatıp sakın unutma die söyledikten sonra kutlamasının ne anlamı kalıyorki?hatırlamıosa kendi haline bırakın.boşanma sebebi olabilirmi böyle birşey ya hayret ediorum.zaten evlenmişsinadam hergün yanında.kadınlar kendilerine boşanma aksyonu arıolar

Canım aileden gelen birşey. Bir de hiç takma benimde eşim hiçbirşeyi hatırlamaz evlilik d.günü kutlamayız.doğrusu ben sevmem eşimin bana hediye almasını ne istersek beraber çıkıp alırız bu bana daha çok zevk verir.bunlar için üzülmeye değmez. Ama onun dışında ayda bir yemeğe çıkarız bütçemize göre şartlandırmayız kendimizi. Böyle daha mutluyum

eski konu olduğunu farkettim ama aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim yorumlarınız için saolun .. ama üzülmemek elde değil ve bunu aşamıyorum

eski konu olduğunu farkettim ama aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim yorumlarınız için saolun .. ama üzülmemek elde değil ve bunu aşamıyorum
madem hortladı gitti cevap vereyim yaklaşık ikibuçuk hafta sonra yıldönümüm bu süreçte iki doğumgünü ufak özel günler geçti dibine kadar hazırlandım ve karşılığını görmedim bakacam evlilik yıldönümünde de oralı olmuyor mu (ruhunda masif ahşap hücreleri dolanır uğurböcüğümün )vallahi umursamam kendi istedi monoton hayatı..

Bende böyle olsam çok iyi olacak galiba ama gitgide uzaklaşmak ve bunun farkına varmak üzücü...

Senin olayın evlilik yıldönümü değil
Kocan üzgünüm ki tam bir odun
Dövmeye kalkması,terslenmesi,lafları
Böyle gelmiş böyle de gider
Kabul et veya yolunu ayır

Sayın oglumlabuyumek,
kendiniz için yeni konu açarsanız daha sağlıklı olur, üyeler sizin yazınızı konuya yorum zanneder, direkt konu sahibesinin yazılarına cevap verirler, yeterli yorumu alamazsınız, bu sebeple konu açın, arkadaşlar sizin konunuza yorum yapsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…