- 15 Aralık 2009
- 9.200
- 14.624
- 498
Ben gecn sene kuaforde taktirdigim kirpikler yuzunden kirpiklerimi mahvetmistim sonraki zamanlarda mac den tane tane olanlardan aldim 2 tip var zaten digeride butun taneler daha iyi ayrica kirpikden ziyade alacaginiz yapistirici onemli mac de duo diye yapistirici var ama mac deki kisa sure kullanim icin ayni markanin duonun yani kryolayn da uzun surelisi var 12 gun hic cikarmadan kullandim dokulme falan olmadi sonra yag bazli bir goz temizleyici ile silip cikardim dusta falan da dokulmuyor kirpiklerbende takma kirpik almak istiyorum ama istediğim gibi birşey bulamadım,mac dan bakmayı düşünüyorum ama onlarında değişik değişik olanları var,mesela en popüler olanı hangisi,kod falan yada önerebileceğiniz başka marka varmı?
bende 6 aydır kirpiğe bağımlı oldum köşe kısmında hiç kirpik kalmadı artık gelmiyor çıkartırken ister istemez dökülüyor ne yapıcam bilmiyorum ykında takma kirpiği takmaya kirpik kalmıycak
konuyu görünce aklıma geldi bende denemiştim ama o kirpiği takmak için özel yapıştırıcısı varmış bende normal uhuyla deneyince evde kıyametler kopmuştu
bende takma kirpik almak istiyorum ama istediğim gibi birşey bulamadım,mac dan bakmayı düşünüyorum ama onlarında değişik değişik olanları var,mesela en popüler olanı hangisi,kod falan yada önerebileceğiniz başka marka varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?