taklit mi yoksa özenme mi yoksa çocukluk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdan bakınca fesat olanda çocuk olanda sizmişsiniz gibi duruyor ilaveten sosyal medya rahatsızlığınız var gibi Acilen tedavi olup bu hastalıklı düşüncelerden kurtulun, yazık etrafınızdaki insanlara

Cvp veriyorum ....SAÇMALIK..! ( ama sizin yaptığınız:KK14:

Off yarisini okumadim. Ne gereksiz seylere takiliyorsunuz yahu, erken yaslanirsiniz valla bu sekilde. Yok o fotomu begendi, yok bu benim dedigim yere gitti, bos is bunlar. Takilmayin, umursamayin mutlu olursunuz.

Ne suslemeymis arkadaş. Ablaya resmen savaş ilan etmiş arkadaslrndan olmuş. 12 13 yaslarndaysan bu tavırların normal ama ergenliği geride bıraktıysan durum vahim . Gerçekten inanamadım okuduklarma Çocuksun ...

Saka mısınız?
Şu dünyada burada konu açtıran derdiniz buysa, öpüp başınıza koyun.

Onun dışında insanlar istedikleri yerde istedikleri fotoğrafı çektirebilir ve istediği gibi paylaşabilir. Ablanız, veya bir başkası. Sizinle veya siz siz gitmesi de çok mühim değil bence. Ablanızdan sonra sizin gitmeniz klassinizi bozmazdı yani. Bir de kalkıp ablanızı silmeniz, hayret verici.

Arkadaşınız yakın veya değil, size paylaşmış olduğunuz bir şeyi sordu ama o fotoğrafı beğenmedi diye siliyorsanız, saygısızlıktır bunun adı. Siz fotoğrafı insanlar da görsün diye paylaşıyorsunuz, öyle değilse paylaşmayın. Acın telefon galerinizden kendiniz bakıp durun.

Ama en önemlisi, büyüyün.

Bir psikiyatr ile görüşseniz iyi olabilir. Narsist olduğunuza dair bir his oluştu bende.

ay herkes rol içinde allaşkına ya neyse burda böyle yazanların hepsinin reelde nasıl olduğunu az buçuk tahmin edebiliyorum.

koştur koştur benden önce gidenler normal ben çocuğum anladım ok. siz hepiniz çok olgun hanımlarmışsınız.

bana fesat diyen herkesi şikayet ediyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfen ilgilenir misiniz ayrıca konumu kapatırsanız sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back