taklit mi yoksa özenme mi yoksa çocukluk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk'dan neden nefret ettiğimi hatırlattınız yine teşekkürler.

burada canı sıkılan kadınlar kavga çıkarsam da laf soksam derdindeler maşşallah. ne fesatlığım ne ruh hastalığım kalmış yazıklar olsun bunları yazan kadınlara.

ben gidiyorum yazdıklarınızı okumayacağım Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nasılsa görünce kapatır hadi eyvallah.

kk'dan neden nefret ettiğimi hatırlattınız yine teşekkürler.

burada canı sıkılan kadınlar kavga çıkarsam da laf soksam derdindeler maşşallah. ne fesatlığım ne ruh hastalığım kalmış yazıklar olsun bunları yazan kadınlara.

ben gidiyorum yazdıklarınızı okumayacağım Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nasılsa görünce kapatır hadi eyvallah.
Bedduayla kapanisimizi yaptik klasik hakli bulunmayinca konum kapansin diye trip atan uyelerden.

Boşverin ya :)) bunun için takılmaya değer mi ? Art niyetle bakmayin yada altta bsy aramayın.

ya şu benim derdim senin derdini döver geyiğini bırakalım allaşkına ya.

Benim öyle büyük dertlerim yok çok şükür. Zaten mevzu bu da değil,mevzu sizin çok basit bir şeyi sorun olarak algılamanız ve buradaki insanlar sizinle aynı fikirde olmamasına rağmen “aslında herkes rol kesiyor,hepiniz ben gibi düşünüyorsunuz ama itiraf edemiyorsunuz” diye kendince çıkarımda bulunman. Halbuki 1000 yıl yaşasam aklıma senin şu dert edindiğin şey bırak derdi düşünce olarak bile gelmez.

Bakin yine tüm bir guruhu suclayip kendinizde hata olma ihtimalini dahi goremiyorsunuz. Gercekten en ufak bir haklilik payiniz olsaydi bunca kisiden bir kisi dahi sizi anlamaz miydi? Bu kadar kisi sizin dusmaniniz değil israrla bir sey soyluyorlarsa ki nadiren agiz birligi edilir bir bildikleri vardir. Mutlaka bir terapi alin yakinca cevrenizde hic kimse kalmayacak yoksa

samimiyetsiz oluyor çünkü.

ben de bazı şeyleri beğeniyorum söylüyorum dilimle de arkadaşlarım da yardımcı oluyor. bu işin tarzı budur. siz bir iş yerine girdiğinizde iyi günler günaydın demeden dalıyor musunuz mevzuya. telefonu açınca nasılsın demeden işiniz düşen şeyi mi soruyorsunuz hemen. sosyal medyada da racon böyle.

Merhaba diyip soracağı şeyi sorabılır. Merhaba bile demedi derseniz anlarım ama beğendi yapmadan soruyor demeniz!!?!?! Sosyal medyayı bir siz kullanmıyorsunuz. Hıcte illa beğendi yapıp soru sorucaksın veya konuşacaksın dıye bırsey yok. Beğenmeden sorduğum şeylerden herzaman yanıt almışımdır. Kendımde cevap verırım.

boşuna yıprattığımın farkındayım. şu an dediğim gibi çok asosyalim. bir tek ailem var hayatımda böyle şeyler yaşayınca fazla kırılıyorum belki de. yani bi foto kardeşinden değerli miydi diyorum sonra. benim kırıldığımı bile bile koydu foto yani mesela o kadar değerliymiş. buna da üzüldüm yani.

ben beğenmek zorunda demiyorum. anlatamadım. mesela şöyle diyeyim bi arkadaşım sergiye gitmiş çok beğendim. beğeni yaptım ve yerini sordum o da bana açıkladı hatta başka sergilere gitmek için birlikte sözleştik. bana da böyle gelse insanlar takmam. belki de insanları fazla takıyorum dediğiniz gibi. ablamdan dolayı da agreve oldum galiba biraz üstüste gelince sinir oldum.

sizin gibi insanlar var sosyal medyada ama art niyetli olmadığı anlaşılıyor beğeni vs çok önemli değil zaten.

Evet anladım ama unutmuştur bence arkadaşınız pek fark etmemiştir. Bana detay gibi geliyor hatta hiç bakmam bile beğenilere. Arkadaşınız bilerek beğenmeden sorduğunu sanmıyorum. Aklına gelmemiştir o an hele ki söylediğiniz gibi güzel bir yerse hemen yerini öğrenmek istemiştir. Ablanız da sadece fotoğraf çektirmek için gitmedi bence. Annemle de giderim kardeşimle de diye düşünmüş olabilir. Bir örnek daha vereyim kendimden :)
Yeni açılan bi lunaparka kardeşimle gidecektik özel bir gün kararlaştırmadık ama bir ara gidelim falan dedik sonra denk geldi sevgilimle gittim. Kardeşimin yerinde olsanız kesin engellerdiniz demek :))) Başka zaman o da annemle gitti. Bakın siz de arkadaşınızla gitmişsiniz. Olur böyle şeyler çok şee yapmamak lazım :)

Aman birşey olmaz bir fotoğraftan. Benim ablam tam bir sinsi gibi babam için seçtiğim hediyenin üzerine çöktü bu yıl. Beraber seçelim hediyeleri diye alışverişe çağırdı beni. Sonra ben başka bir mağazada kasa sırasındayken gidip kaşla göz arasında 3 haftadır ben babama şunu alıcam diye gezdiğim şeyi almış bir de diyor ki ortak oluruz istersen. Yine neyse dedim kardeştir sonuçta dedim lafını etmedim fazla.

arkadaşlar selam

son zamanlarda abuk şeyler yaşıyorum sorun bende mi elalemde mi anlamadım.

geçen gün bir dostumla görüşecektim ablam da tanır birlikte görüşecektik, sevdiğim yeni açılmış bir yer var oraya gidelim diye düşündüm, sosyal medyadan o yeri kurcalarken güzel süslemeler yaptıklarını fark ettim. bikaç fotosunu ablama attım "ne güzel olmuş demi foto çekiliriz" dedim olur tamam dedi.

ertesi gün arkadaşımla buluşacaktık akşam o dediğim yerde. ama bir baktım ablam annemi gezdirme bahanesiyle gündüzden oraya gitmiş koşa koşa sonra o dediğim yerde foto çekilmiş.

acayip sinirlendim çünkü akşam zaten birlikte gideceğiz yani yangından mal kaçırır gibi noluyor anlamadım mevzuyu. neyse baya kavga ettik çünkü bende bir huy var birilerine bişi yapalım diyorum karşımdaki benden duyduğu o şeyi bensiz yapınca kendimi enayi gibi hissediyorum.

neyse ben o arkadaşımla tek buluştum o gün o süslemelerin de önünden geçtim içimden bile gelmedi foto çekmek yani bi foto uğruna ablam beni satmış gibi hissettim çünkü. o süslere de uyuz oldum artık içimden. sonra ablam dalga geçer gibi o gün çekildiği fotolardan birini koymuş dedim "abla bi foto kardeşinden değerli miydi yani " ve sosyal medya hesabımdan sildim onu bıktım çünkü saçmalıklardan.

neyse ben tabi bu olaydan da habersiz (ablamın koştur koştur oraya gittiğinden habersiz) o mekandan geçmiş zamandan foto koymuştum o günün sabahında. bu sefer başka bi arkadaşım mesaj atmış o gittiğim yer nerdeymiş nasıl gidiliyormuş diye ama fotomu beğenmemiş bile. yani fotoyu ve mekanı beğendiysen beğenirsin çok güzelmiş neresi burası diye sorarsın demi o zaman hadi eyvallah derim. ben tabi google maps gibi davranmasına uyuz oldum bana ve cevap vermedim.

bi baktım şimdi o arkadaş da foto koymuş o süslerin önünde! ben de sinirlendim engelledim zaten samimi arkadaşım değildi ilkokuldan tanıdığım öylesine bir kızdı.

ya bi güzel süs gördüm içimden geldi kırk yılda bi foto istedim çekilmek çünkü o süslerin benim için özel bir anlamı vardı ama etrafımdan 2 tane insan benim sayemde benden önce gidip orda foto çekildi bile ve benim artık hiç hevesim bile kalmadı.

ya bu sadece bi olaydı bu tarz olaylar çok yaşıyorum ve ben çok sıkıldım sizden çare istiyorum. neyi yanlış yapıyorum? umursamamalı mıyım insanların bu tavırlarını yoksa tepki koymalı mıyım? yani böyle çocukça şeylerden çok sıkıldım. insanların bende bişeyi görüp beğenmeleri güzel olabilir eğer gerçekten iyi niyetle beğenirlerse ama sanki negatif enerjiyle hasetleniyorlar bu sefer ben de kendimi kötü hissediyorum.

bilmem anlatabildim mi bu tarz şeyler yaşayanlar var mı? birileri sizi taklit edince tavrınız ne oluyor ufak veya büyük şeylerde?

çok uzattım kusura bakmayın ama çok sinirliyim içimi döküp rahatlamak istedim.
Şaka gibi

Uzuldum ben sana kafandaneler kuruyorsun sacma sapan seylere uzuluyorsun.Derdin ilk fotoyu ben atcaktim onlar atti mi ?Yazik ya

Son günlerde bunalmış olabilirsiniz her şey gözünüze batıyor haklı veya haksız kendinizi bu kadar yıpratmayın lütfen istemediğiniz bir durumda tepkinizi koyun ama bunu kompleks haline getirmeyin... bende takıntılı bir insanımdır konunuzu okuyunca biraz abarttığınızı hissettim ben bile

Size yazacak birsey bulamadim. Evet bir kiskanclik var ama.bunu ablaniz yapmiyor bence..
Keske benim dertlerimde sizin ki gibi olsa:işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back