taklit mi yoksa özenme mi yoksa çocukluk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

olabilir yani ben bu aralar sanırım asosyallikten ölüyorum belki de fazla takıyorum o yüzden açtım konuyu zaten. sorun bende mi insanlarda mı anlamadım. kendim çok iyiyim süperim demiyorum zaten bende de hatalar vardır.

ablamla sosyal medya muhabbetine çok sinir oldum artık o yüzden. benim sosyal medya hesaplarımı kullanmıyorken benle kavga edip beni ağlatırdı ama benden habersiz tipsiz hallerimin fotolarını koyardı beni engelleyip ben göremezdim yani. bi bakardım öylesine tipsiz halimin fotosunu kendini güzellik programlarıyla güzelleştirip hikayesine koymuş vs. bana da bunlar fesatça geliyor.

peki tamam ben çok takıyorum demiş herkes

o zaman siz böyle şeyler yaşadığınızda nası takmıyorsunuz? yani sizin başınıza bunlar gelse sinir olmaz mısınız dürüst olun bence hepiniz olursunuz burda basit diyorsunuz ama kadınları tanıyorum

Ben sizi hatırladım galiba ablanızla ilgili bayağı problemleriniz vardı. Yanlış hatırlamıyorsam sizi kıskandığını düşünüyordunuz. Belki ablanız kasıtlı olarak yapmıştır bilemiyorum ama öyleyse bile bunlar esasen kafaya takılmayacak şeyler. Belki de ablanızla problemleriniz yüzünden genel olarak tahammülünüz düşmüştür

yorumlara inanmayacaksan konuyu neden açtın?
mevzu foto değilse fotonu beğenmeden neresi diye soran arkadaşına neden cevap vermedin?
orada ki mevzu neydi sence?

o zaten oldu. bi de çok asosyalim ablamı işte arkadaşım gibi görüp paylaşım yapıyordum o da bana böyle şeyler yapınca dertleşebileceğim arkadaşım bile kalmadı.

yani o yüzden yazdım buraya bazıları için çok basit gelebilir ama ben yazmasam içim patlıcaktı biraz da. yani saçma gelenler okumasın napayım.

Güzelim boşver ya en kötü kavganız derdiniz bu olsun ablan o senin canım ciğerin gül geç üstüne takıl abla dayanamadım dimi die

Insanlar senınle vakit gecırmeyı çokta ıstemıyor demekki. Her seferinde sen plan dışı kalıyorsan..
. Devamlı fesatlık düşünürsen daha coook yalnız kalırsın. Onlar fotoğraf delisi ben hıç değilim, vay sosyal medya ınsanları hale getırmıs muhabbetı yapmaya calışma şimdi burada çok gülerim.

yorumlara inanmayacaksan konuyu neden açtın?
mevzu foto değilse fotonu beğenmeden neresi diye soran arkadaşına neden cevap vermedin?
orada ki mevzu neydi sence?

yorumlara inanmamak değil de lafta herkes çok munis tatlı olgun oluyor ama gerçek hayatlarında kadınlar en ufak şeyleri bile arkadaşlar arasında sürekli kontrollü tutup en ufak şeylere darılıyorlar. o yüzden biraz dobra olun dedim.

o arkadaş sosyal medya için yaşayan bi arkadaş olduğundan ona cevap verme gereği duymadım. bazı insanlar yaşadıklarını sosyal medyaya koymuyor sosyal medyaya koymak için yaşıyorlar bence ablam da o arkadaş da 2. kategoridendi.

Ya birde şu saçmaysa okumayın diyenlere çok kızıyorum mesajınokumadan içeriğini görmüyoruz saçma olduğu alnında yazmıyor ok ?
Okuyuncada e bi zahmet yorum yapıyoruz asıl siz eleştiriye tahammül edin, edemiyorsanız yazmayın...

Son düzenleme:

e öyle. fesatlık düşünmedim şimdiye dek hep alttan aldım artık ama sıkıldım. karşındaki fesat olunca alttan al al enayi gibi oluyor insan. insanları tevazu görmeyi artık bıraktım ben. neyse o. kendim mazur görmüyorum kimseyi.

eleştiriye tahammül edememek değil ki bu. okudunuz beğenmediyseniz geçebilirsiniz. sizin keyfinize göre konu açma zorunluluğum yok yani. ben de bi ton konudan beni alakadar etmeyen saçma bulduklarımı es geçiyorum. normali bu zaten neden ters anladınız ki yazdığımı ünlemlerle falan cevap gelmiş.

yani gitmesini istemedin, orada foto koyup sosyal medyaya eklemesini istemedin. sosyal medya için yaşayan sensin gibi duruyor.
bu bariz fesatlık.
o arkadaş ne için yaşıyorsa yaşasın size ne. söylemediniz gitmesini engellediniz ne geçti elinize nasıl bir huzur duydunuz mesela içinizde?
halis munis tatlı değilim kesinlikle, ama birileri benden önce bir yerlere gitti diyede fesatlanmıyorum.

Siz sosyalmedyadafotoğrafpaylaşmazsaölecek hastalığına yakalanmışsınız.

Şu başlığın şaka olmasını dilerdim cidden. Ablanızı ve arkadaşınızı sırf sizin fotoğraf çekinmek için ölüp bittiğiniz mekanda sizden önce fotoğraf çekindikleri için mi silip engellediniz? Terapi alın,terapi önemli...

ay herkes rol içinde allaşkına ya neyse burda böyle yazanların hepsinin reelde nasıl olduğunu az buçuk tahmin edebiliyorum.

koştur koştur benden önce gidenler normal ben çocuğum anladım ok. siz hepiniz çok olgun hanımlarmışsınız.

bana fesat diyen herkesi şikayet ediyorum MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfen ilgilenir misiniz ayrıca konumu kapatırsanız sevinirim.

Hayır bir kaç mesajda aynı şeyi görüyorum saçmaysa okumayın... şimdi edebiyt dersi verecek değilim cümle şöyle yanlış saçma ise okumayın denmez, saçma geldiyse mesaj yazmak için vaktinizi harcamayın denir çünkü zaten saçma olduğunu anlamak için okumuş olmak gerekiyor
Saçma gelen bir şeyin de saçma geldiğini yazmak sizi neden rahatsız ediyor bu konuda eleştirilmeye gelemiyorsunuz
Size yazdığınız konu çok saçma bir daha böyle konuları açmayın diyen olmadı saçma kelimesinideki amaç şu kafanıza taktığınız şey saçma aslında bir moral verme yani bunları kafanıza takmayın demek istiyoruz
Ama ablanız haksız işte şöyle böyle diye yazanları hiçbir lafınız yok çünkü duymak istediğinizin yazılmasını istiyorsunuz
Bugün bir kaç kere daha denk geldi de o yüzden uzun uzun yazmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…