Takısız nişan

sederer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
21
-12
36
Merhaba kuzular nişanda erkek tarafı takı takamayacğını onun yerine maddi yardım para vs yapacaklarını söylediler eşya için.Altın arttığı için alamamışlar.

Nasıl olucak annem de haklı olarak baskı yapıyor bana böyle olur mu diye.bende arada kaldım .

Bence gayet mantıklı. Yani aleme gösteriş için takıyı al, tekrar git bozdur uğraşmak yerine nakit para verecekler siz de onunla ihtiyaçlarınızı alacaksınız. Bana gayet mantıklı geldi. Yalnız öyle sıra sıra bilezik takmak olmasa da, bir nişan hediyesi olmayacak mı? Bir hoşluk olarak en azından güzel bir kolye veya evladiyelik başka bir takı ehdiyesi yapmalılar bence.

34 yaşında arada kalmanızı anlamadım
zengin biriyle birlikte olsanız takardı
durumu böyle olan biriyle birlikte olduysanız annenizi susturacaksınız
yani siz küçük çocuk değilsiniz değil mi
ya kendi tercihlerinizi sorgulayın
ya başkalarının tercihlerinize karışmasına izin vermeyin
Etrafımdaki hangi evliye sorsam ki hepsi çalışan kadınlar , ilerde pişman olursun borç alıp yapsınlar diyorlar

Etrafımdaki hangi evliye sorsam ki hepsi çalışan kadınlar , ilerde pişman olursun borç alıp yapsınlar diyorlar
Saçmalamayın. Kaç yaşına gelmiş insanlar. Sırf sizin anneniz sussun cebiniz rahatlasın diye zaten borç harç içinde ev yaparken borç alıp size takı mı taksın?

20 yaşında ergenler gibi o onu dedi bu bunu dedi muhabbeti yapmayın.

ben şunu anlamadım neye pişman olacaksınız
siz bu ailenin maddi durumunu biliyordunuz değil mi
bırakın maddi durumu da iyi olsun takmayabilirlerdi
takmayan insana ayak direterek birşey taktırabileceğinizi mi düşünüyorsunuz

Bence gayet mantıklı. Yani aleme gösteriş için takıyı al, tekrar git bozdur uğraşmak yerine nakit para verecekler siz de onunla ihtiyaçlarınızı alacaksınız. Bana gayet mantıklı geldi. Yalnız öyle sıra sıra bilezik takmak olmasa da, bir nişan hediyesi olmayacak mı? Bir hoşluk olarak en azından güzel bir kolye veya evladiyelik başka bir takı ehdiyesi yapmalılar bence.
İşte bende bundan bahşediyorum gözümü para bürümüş değil ancak küçük tatlı bir kolye bileklik illa takılır.babam bilezik takacak bizim de borcunuz var ama taksit taksit öderim diyor.damada da saat takacak .

Merhaba kuzular nişanda erkek tarafı takı takamayacğını onun yerine maddi yardım para vs yapacaklarını söylediler eşya için.Altın arttığı için alamamışlar.

Nasıl olucak annem de haklı olarak baskı yapıyor bana böyle olur mu diye.bende arada kaldım .
Nişanda taksın düğünde taksın.. nasıl olcak şu zamanda kolay mı sanıyorsunuz? Anneniz neden bu kadar tepki veriyor onu anlamadım. Nişanda takı takılacak diye bi kural mı var?

Çalışan kadınım, ben nişan yapmadım, kardeşimin eşine taktık. Ben pişman değilim. Altın beklentim, o kadar altın takılacak, şu kadar şey olacak talebim de olmadı. Annem ağzını bile açmadı.

İlla nişanda taki takılması sartmi düğünde takar anneniz taksın ozaman madem çok taki meraklısı belki şuan altın alacak durumları yoktur biraz anlayışlı olmak gerekir.

ben şunu anlamadım neye pişman olacaksınız
siz bu ailenin maddi durumunu biliyordunuz değil mi
bırakın maddi durumu da iyi olsun takmayabilirlerdi
takmayan insana ayak direterek birşey taktırabileceğinizi mi düşünüyorsunuz
Takıları herkes borç kredi vs ile alıyor zaten.diğer gelinlere 3,4 bilezik takılmış .bu da evlat .onların çocuğu.hayret ediyorum.ailenin kendi çocuğuna yattığı yardım değilmi.

Bunun için huzursuz olmayın . Nişanlınız iyi mi?saygısına ve sevgisine emin misiniz? Önemli olan o, ihtiyacınız olan şeyleri almayı teklif etmişler ne güzel.Altin fiyatları aldı başını gidiyor, Onlar da haklı. Size güzel bir takı alabilir nişanlınız ( kolye,şık bir bileklik vb)hediye olarak .

X