Takip etme meselesi

eşimin telefonun hangi programı yüklersem nerede olduğunu öğrenebilirim nasıl takip edebilirim.? Eşimin telefonu iPhone 7
Yapacağınız şey suç , alenen kendinizi ifşa ediyorsunuz, olası bir dava falan durumunda bu yazılanlar delil olarak kullanılabilir, endişe etmiyor musunuz hiç?
Acaba eşiniz de sizin telefona bir takip programı falan yüklemiş ve sizin bu yazdıklarınızı görüyor olabilir mi?

Ben kötü bişey yapmıyorum. Takip etse de eline bişey geçmez. Ben omun mesajlarına değil nerede olduğuna bakmak için uygulamayı soruyorum

Bu aralar sürekli kavga ediyoruz bi yere gidiyor ben sana hesap vermem diyor sonra ben kızınca söylüyor doğru söylediğine inanmıyorum. İçimde bi his sanki beni aldatacakmış gibi

Eski konularınıza da baktım zaten sizin evliliğinizde hep sorunlar olmuş sizin psikolojik sorunlarınız olmuş doktor sormuşsunuz eski sevgilinizi faceden aramışsınız eşiniz yakalayınca intihar numarası yapmışsınız boi şişeyi masaya bırakıp falan ve hep kavgalar varmış.babanızın evine gitmişsiniz yani bu evlilik zaten bitmiş. Bir de takip ettiğinizi farkederse düşünün ne olacağını güvenmiyorsanız bitirin

Bu duruma düşecek kadar güveninizin kalmadığı adamla neden evlisiniz?
Hadi merak ettiğiniz şey ile karşılaştınız ne değişecek hayatınızda?
Bana eşim bunu yapsa ve farketsem o an biter herşey.
Birşeyle itham edilmek,suçlanmak böyle bir şüpheye maruz kalmak çok çirkin.
Ağzınız yokmu oturun konuşun sizi rahatsız eden şeyleri,dürüstlük her zaman en güzel yoldur.
Canınızı daha az acıtır,kötü bir gerçek varsada.
Eşiniz masumsada,sizin bu yaptığınız şey iki katı bir çirkinlik.
Androidler olmasaydı ne olacaktı şu durumda yapacağınız şey.

Diyelim ki yalan söylüyor,diyelim ki aldatılıyorsunuz..Bu durumla karşılaşırsanız bir planınız varmı? ayrılmakmı amacınız yoksa ben demiştimle mi kalacak..
Yada tam tersi,adam masum..yüzüne nasıl bakacaksınız? ben çok utanırdım mesela,vicdanen rahatsız olurdum

Ebeveynlerin çocuklarının telefonunu takibe almaları müstesna, eş, çalışanlar veyahut 3. şahısların telefonlarını takibe almak, dinlemek, izlenen telefonun hattı sizin üzerinize değilse yapılan eylem kanunen suçtur, hattı sizin üzerinize kayıtlı telefonu kullanan erişkin kişilere de izlendiği bilgisini vermekle yükümlüsünüz. Bunlar bu tip proglamların hukuki mevzuatı gereği şart olan ve uyulması gereken yasal kurallardır, gizlice habersiz takipler kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal sayıldığından suç duyurusunda bulunulması halinde yasal işlem başlatılır.
Örnek olması açısından şu haber linkini ekleyeyim, http://www.diken.com.tr/dort-erkekl...izliligi-ihlalden-4-yil-hapisle-yargilanacak/

TCK 134. maddeye göre özel hayatın gizliliğini eşler bile ihlal edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…