- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Benim de iPhone telefonum nasıl bi uygulamabaşka bir apple cihazınız daha varsa find my iphone yapabilirsiniz.
Benim onu takip ettiğim anlaşılır mı acaba bi de benim bilgilerimi de eşleştirince görür müikinizin de telefonuna find my iphone uygulamasını indirin. ikinizin telefonu da en son sürüme güncelliyse find my friends olarak değişiklik de gösterebilir.
eşinizin telefonundan ayarlar-gizlilik-konum yapıp konum bilgisini açın. altta çıkan uygulamalardan indirdiğinizi aktif edin. uygulamanın içinden kendi apple hesabınızı seçip telefonlarınızı eşleştirin.
bundan sonrasında kendi telefonunuzdan eşinizin lokasyonunu takip edebilirsiniz,kilitleyebilirsiniz,verilerini silebilirsiniz.
eşiniz telefondan biraz anlıyorsa bunu fark eder ama söyleyeyim.
Esinizin apple id ve sifresini bilmeniz lazim. Baska turlu olmaz. Bazen telefonjmu evde unuturum ve esimin telefonundan FİND MY İPHONE uygulamasini acip benim kullanici adim ve sifremi girip hakkaten evde mi unutmusum bakariz. Onu bilmiyorsaniz zor. Bir de esinizin telefonunda ayarlar kisminda find my iphone ayarina izin verilmis ve acik olmasi gerekiyor. Takip edilebilmesi icin.Benim de iPhone telefonum nasıl bi uygulama
Benim onu takip ettiğim anlaşılır mı acaba bi de benim bilgilerimi de eşleştirince görür müikinizin de telefonuna find my iphone uygulamasını indirin. ikinizin telefonu da en son sürüme güncelliyse find my friends olarak değişiklik de gösterebilir.
eşinizin telefonundan ayarlar-gizlilik-konum yapıp konum bilgisini açın. altta çıkan uygulamalardan indirdiğinizi aktif edin. uygulamanın içinden kendi apple hesabınızı seçip telefonlarınızı eşleştirin.
bundan sonrasında kendi telefonunuzdan eşinizin lokasyonunu takip edebilirsiniz,kilitleyebilirsiniz,verilerini silebilirsiniz.
Benim onu takip ettiğim anlaşılır mı acaba bi de benim bilgilerimi de eşleştirince görür mü
Şifrelerini biliyorum onun böyle bi uygulamadan haberi olacağını zannetmiyorum fakat ona uygulama bildirim yollar mı bildirim kapatma şansımız var mıeşinizin aklına düşer de bakayım derse görür.
Şifrelerini biliyorum onun böyle bi uygulamadan haberi olacağını zannetmiyorum fakat ona uygulama bildirim yollar mı bildirim kapatma şansımız var mı
Apple stor a yazdım bu çıktıikinizin de telefonuna find my iphone uygulamasını indirin. ikinizin telefonu da en son sürüme güncelliyse find my friends olarak değişiklik de gösterebilir.
iPhone’umu bul uygulaması da aynı şey mi oradan da bulabilir miyizyani ilk serisinden beri her model iphone kullandım hiç öyle bir bildirim gelmedi benim bildiğim kadarıyla gitmiyor ama extrem bir durum olur mu bilmiyorum.
iPhone’umu bul uygulaması da aynı şey mi oradan da bulabilir miyiz
Tamam çok sağolunevet bahsettiğim o zaten sizin telefonunuz find my friends desteklemiyor sanırım diğeri de aynı işi görür
Daha önce gittiği yerler belli olur muevet bahsettiğim o zaten sizin telefonunuz find my friends desteklemiyor sanırım diğeri de aynı işi görür
Daha önce gittiği yerler belli olur mu
Bu aralar sürekli kavga ediyoruz bi yere gidiyor ben sana hesap vermem diyor sonra ben kızınca söylüyor doğru söylediğine inanmıyorum. İçimde bi his sanki beni aldatacakmış gibiŞüphelendiğiniz birşey mi var? aksi halde bence çok çirkin ve yapılmaması gereken birşey nereye gidiyor diye izlemek güvenmiyorsanız ayrılın zaten.Benim eşim sırf merakındam yapmıştı bunu bana ben tesadüfen telimde farklı bir program görünce netten araştırdım takip programı olduğunu anladım kendi teline de kurmuş o şekilde çalışıyor çok büyük kavga ettim ortada hiçbirşey yoktu ayrılacaktım nerdeyse gerçekten çok iğrenç birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?