Soruyorum yok diyor, bakıyorum birşey bulamıyorum ben ne yapacağımı şaşırdım, ne yapmalıyım nasıl anlarım
Date çıkalım mı ne demek buluşmak demek değil mi? Tam emin değilim bilmediğim içinKonu sahibi sen bir an önce önüne bak bu adamdan kurtul bence çünkü bu bildiğin bekar hayatı yaşıyor o çalıştığı şehirde. O bir gün dışarı çıkmasa da kızlarla date e çıkalım mı o güne özel gelişmiş bir olay değildir bence. Daha çok gençsin madem ailem de arkamda olur diyorsun bence iş bakmaya başla sonra da kendi hayatına bak. Böyle ömür geçer mi ya
Yok ama keşke görsem en azından tam umudunu keserimHerkes kocasini tanir siz de tanirsiniz. Yazdiklarinizda adamin tek olumlu ozelligini gormedim. Zaten bekar gibi takiliyor. Ben seni aldatiyorum diyecek hali yoktur herhalde.
Evet canım randevu gibi düşün işte.Date çıkalım mı ne demek buluşmak demek değil mi? Tam emin değilim bilmediğim için
Akşam date çıkalım mı kızlarla yazıyordu bende çıldırdım görür görmez, akşam da hep görüntülü konuştuk biryere gitmedi hep fotoğraf falan attı sonraki günlerde
Evet canım randevu gibi düşün işte.
Yok ama keşke görsem en azından tam umudunu keserimen azından haklıymışım derim
Boşanırım neden boşanmayayım? Birşeyini bulmak o kadar çok istiyorum ki ama bulamıyorumBazen burada okuduklarim beni benden aliyor bu da onlardan biri. Siz kalkmis bebi kiskandirmaya calisiyor diyorsunuz.Yukarida soruyorum yok diyor, bir sey bulamiyorum demissiniz. Bosanmagacaksaniz hic bakmayin bari ayri sehirlerde takilin iste boyle.
İmkansız o, kaldıkları yer müsait değil çünküGormussun ya iste. Ha ille de bulustuklarini gorecegim diyorsan esinin calistigi sehirde yasa. Muhtemelen esin bunu kabul etmez.
çok üzgünüm yemin ederim yazarken bile Allaha dua ediyorum ben ne yapacağım şöyle birşeyini bulsam da yüzüne vursam
Akşam date çıkalım mı kızlarla yazıyordu bende çıldırdım görür görmez, akşam da hep görüntülü konuştuk biryere gitmedi hep fotoğraf falan attı sonraki günlerde
Boşanırım neden boşanmayayım? Birşeyini bulmak o kadar çok istiyorum ki ama bulamıyorum
Valla bacım telefonunu alt üst etmen lazım dicem de adam zaten yanında yapacağını yapıyormuş .Öyle yapacağım da bu anlamaz ki ne yapmak istiyor ne yapıyor bilmiyorum oralarda öğrenme şansım da yok, bir fikriniz var mı
Valla kelin ilacı olsa başına sürer.Eşini en iyi sen bilirsin.Nasıl davranman gerektiğine sen karar vermelisin.Bende çok mutluyum yanımda yüz yüze üzülmektense böylesi daha iyi. Peki nasıl davranmalıyım ona
Hanımefendi eşiniz sizi bariz aldatıyor, telefonunda kızlarla date çıkalım mı diye mesaj yakalıyosunuz? Bu kadar kör müsünüz? Adamın ayrı başka bi hayatı var, çalıştığı yerde bekar gibi yaşıyor. Yanınıza geldiği 10günde kıskanan adamı oynuyor.Herşey bu kadar basit mi? Belki düzelir diye fikir alıyorum ne yapmalıyım diyorum tv kaldırmak değil biraz kendine çeki düzen vermek bu nasıl düzeltebilirim bunu kendim başaramıyorum
Ay gerçekten ya adam kızlarla buluşma ayarlıyor hala yakalamadım diyor. Gerçekten eşi bile diyodur ne saf kadın diye. Yada gurursuz bile bile kabul ediyo ben keyfime bakarım diyodur. Konu sahibi gibi boşanamayacak kadınlar aldatmayı yakalanamalı iyice yüz göz oluyolar.Gormussun ya iste. Ha ille de bulustuklarini gorecegim diyorsan esinin calistigi sehirde yasa. Muhtemelen esin bunu kabul etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?