Hep beni haksız çıkarıyor, psikolojimi bozdu artık, sürekli eleştiriyor, sürekli kıskandırmaya çalışıyor kendiniSiz yanındayken gözü dört dönen adam başka şehirde neler yapıyordur kimbilir
Asla kırılmam bunu kabullenemiyorum çok üzülüyorum, televizyonda nerde saçma şey varsa onu açıyor dışarı çıksak bakıyor bakmadım diyor uzun uzun bakmasa bile bakıyorSoru sahibi merhaba, sizi kırmak istemiyorum ama eşiniz sapık.
Akşam telefonu elime verdi ama fazla kalmasını istemedi elimde bak birşey yok falan dedi, sonra tuhaf hareketleri var bir iyi bir kötüSadece gizli şeyler şifrelenir. Neyi saklıyor sizden ? Bir tahminim var ama…
Böyle bir adam sadakatsizdir de soru sahibi, bilmiyorum imkanın var mı ama boşanmaktan başka care yok. Ne kadarlık evlisiniz? çocuğunuz kaç yaşında?Asla kırılmam bunu kabullenemiyorum çok üzülüyorum, televizyonda nerde saçma şey varsa onu açıyor dışarı çıksak bakıyor bakmadım diyor uzun uzun bakmasa bile bakıyor
Böyle bir adam sadakatsizdir de soru sahibi, bilmiyorum imkanın var mı ama boşanmaktan başka care yok. Ne kadarlık evlisiniz? çocuğunuz kaç yaşında?sizce
Aklımdan geçiyor, geçmiyor değil ama herkes diyecek ki bunun için mi ayrıldın ama çok zoruma gidiyor yemin ediyor bakmam, bakmadım diyor seni seviyorum diyor, ben iftira atıyormuşum. Film açıyor yarı çıplak mini Kadın falan çıkıyor sonra diyorki senin beğenebileceğin film arıyorum diyor değiştiriyor sen rahatsız oluyorsun ama ben olmuyorum diyorÇok saygısızca ya ne dicegımı bilemedim boşanmak gibi bi düşünceniz varmı acaba
Doğru söylüyorsunuzKarakteri o yani değişemezsiniz. Belki 70 yaşında düzelir o da dışarı atmayasanız diye. Gizlemeye gerek bile duymuyor. Ya kabul edip devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.
Herkesin ne dediğinin ne önemi var piskolojinizi daha bozmadan kendı maddi gücünüz varsa ayrılınAklımdan geçiyor, geçmiyor değil ama herkes diyecek ki bunun için mi ayrıldın ama çok zoruma gidiyor yemin ediyor bakmam, bakmadım diyor seni seviyorum diyor, ben iftira atıyormuşum. Film açıyor yarı çıplak mini Kadın falan çıkıyor sonra diyorki senin beğenebileceğin film arıyorum diyor değiştiriyor sen rahatsız oluyorsun ama ben olmuyorum diyor
Şuan yaşadığımız yerde iş sıkıntısı varBaşka şehirde neden ayrı
Siz de onunla gidinŞuan yaşadığımız yerde iş sıkıntısı var
Haklısınız kendime yediremiyorum biliyor musunuz bu böyle değildi ne oldu bilmiyorum ben adana da o İstanbuldaHerkesin ne dediğinin ne önemi var piskolojinizi daha bozmadan kendı maddi gücünüz varsa ayrılın
Siz de onunla gidinoteld
Haklısınız kendime yediremiyorum biliyor musunuz bu böyle değildi ne oldu bilmiyorum ben adana da o İstanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?