Takıntı mı artık

Heptekrar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
47
1
1
24
Merhabalar. Az önce üye oldum fikir almak istiyorum kimse beni anlamıyor. Eşim başka şehirde çalışıyor arada bir gelir 10 gün kadar kalır gider, bir çocuğumuzda var. Tarafsız yorum almak istiyorum. Şuan burda kendisi her geldiğinde film izlemek ister izlediği filmler diziler hep dansöz yarı çıplak kadınlar olan şeyler izliyor, oturup zaman geçirmiyor sadece hep film dizi başka bir işi yok, telefonu şifreli, Instagram şifresini değiştirdi mesajları okudum diye arkadaşıyla olan, ben rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim daha düzgün şeyler izle dedim bunun kavgasını yaptık hep yapıyoruz, dışarı çıkıyoruz gözü dört dönüyor heryere bakıyor hiç durmuyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım..

Asla kırılmam bunu kabullenemiyorum çok üzülüyorum, televizyonda nerde saçma şey varsa onu açıyor dışarı çıksak bakıyor bakmadım diyor uzun uzun bakmasa bile bakıyor
Böyle bir adam sadakatsizdir de soru sahibi, bilmiyorum imkanın var mı ama boşanmaktan başka care yok. Ne kadarlık evlisiniz? çocuğunuz kaç yaşında?

Sizce düzelmez mi? ( ben temiz, kendimce güzelim herkes beğenir beni, ama eşim bir tuhaf seviyorum, bakmıyorum diye yeminler ediyor

Çok saygısızca ya ne dicegımı bilemedim boşanmak gibi bi düşünceniz varmı acaba

Karakteri o yani değişemezsiniz. Belki 70 yaşında düzelir o da dışarı atmayasanız diye. Gizlemeye gerek bile duymuyor. Ya kabul edip devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.

Çok saygısızca ya ne dicegımı bilemedim boşanmak gibi bi düşünceniz varmı acaba
Aklımdan geçiyor, geçmiyor değil ama herkes diyecek ki bunun için mi ayrıldın ama çok zoruma gidiyor yemin ediyor bakmam, bakmadım diyor seni seviyorum diyor, ben iftira atıyormuşum. Film açıyor yarı çıplak mini Kadın falan çıkıyor sonra diyorki senin beğenebileceğin film arıyorum diyor değiştiriyor sen rahatsız oluyorsun ama ben olmuyorum diyor

Herkesin ne dediğinin ne önemi var piskolojinizi daha bozmadan kendı maddi gücünüz varsa ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…