Takıntı mı artık

Senin yanında gözü fır dönen adam sen yokken neler yapıyordur. Hiç sevmedigim insan tipi, ne o öyle şifreler falan, adam yok zaten hayatında bosansan çok bir şey değişmeyecek belli ki, bu kocayla da yalnızsın 🤷🏻‍♀️

Daha önce yanındaydım sonra ayrıldık 2 yıldır iş sıkıntısı yüzünden
4e girecek
Çalışmıyorum
Peki aileniz sizi kabul edermi çocuğunuzla yada eşiniz evde oturmanıza müsade edip gecımınızı sağlar mı siz ayaklarınız üstünde durana dek

Kendınıze olan saygınızdan ödün vermeyin lütfen

Peki aileniz sizi kabul edermi çocuğunuzla yada eşiniz evde oturmanıza müsade edip gecımınızı sağlar mı siz ayaklarınız üstünde durana dek

Ailem kabul eder, ben şuan bile çalışırım ama eşim izin vermiyor. Bana haksızsam haksızsın deyin gerçekten kendimi suçlu gibi hissediyorum, hissettiriyor. Televizyonu açıyor saçma sapan film arayışına giriyor, beni kışkırtıyor, bana herşeyi yasaklıyor kendi özgür davranıyor

Sizi sevmiyor…
Başka şehirde çalışan bir adam evine geldiğinde karısıyla vakit geçirmek istemez mi açık saçık kadınları izlemek yerine?
Vakit geçirmediğini söylemişsiniz sizinle. Heyecan, tutku ölmüş sanki. Hesaplar neden gizli, şifreli? Ne saklıyor. Cinsel hayatınız nasıl? İletişiminiz nasıl normal zamanda? Umarım yanılıyorumdur bu arada 🙏🏻

Bende diyorum ki düzgün birşey aç falan bana televizyon yasak diyor rahat değilim diyor iyiki gidiyorum diyor, her izine geldiğinde film ve dizi yüzünden benimle kavga ediyor ben rahatsız oluyorum diye kendi olmuyormuş

Ailem kabul eder, ben şuan bile çalışırım ama eşim izin vermiyor. Bana haksızsam haksızsın deyin gerçekten kendimi suçlu gibi hissediyorum, hissettiriyor. Televizyonu açıyor saçma sapan film arayışına giriyor, beni kışkırtıyor, bana herşeyi yasaklıyor kendi özgür davranıyor
Size her şey yasak ama kendine her şey serbest? Bu bile sevmediğinin kanıtı. Saygı duymadığın insana sevgi de besleyemezsin.

Sizce düzelmez mi? :(( ben temiz, kendimce güzelim herkes beğenir beni, ama eşim bir tuhaf seviyorum, bakmıyorum diye yeminler ediyor
Kadın güzel değilse erkek aldatma veya başkasına bakma hakkına nı sahip oluyor?Kadın bu düşünce yapısına sahip olduğu sürece erkek aldatmaya ve gözü dışarda olmaya devam edecektir.

Başka şehirde çalışan bir adam evine geldiğinde karısıyla vakit geçirmek istemez mi açık saçık kadınları izlemek yerine?
Vakit geçirmediğini söylemişsiniz sizinle. Heyecan, tutku ölmüş sanki. Hesaplar neden gizli, şifreli? Ne saklıyor. Cinsel hayatınız nasıl? İletişiminiz nasıl normal zamanda? Umarım yanılıyorumdur bu arada 🙏🏻
Sizde haklısınız, normalde çok iyiyiz, cinsel ilişkimizde çok çok iyidir. Ama televizyon karşısına geçince ve dışarı çıkınca birşeyler oluyor uzun uzun bakmasa bile bakıyor dışarda geçiyor, açık saçık kadınlar çıkınca beni bahane ediyor sen rahatsız olduysan değiştireyim diyor

Kadın güzel değilse erkek aldatma veya başkasına bakma hakkına nı sahip oluyor?Kadın bu düşünce yapısına sahip olduğu sürece erkek aldatmaya ve gözü dışarda olmaya devam edecektir.
Ben öyle demek istemedim, her kadın güzeldir ben kendimi anlatıyorum kimseye yorum yapmadan..

Sizde haklısınız, normalde çok iyiyiz, cinsel ilişkimizde çok çok iyidir. Ama televizyon karşısına geçince ve dışarı çıkınca birşeyler oluyor uzun uzun bakmasa bile bakıyor dışarda geçiyor, açık saçık kadınlar çıkınca beni bahane ediyor sen rahatsız olduysan değiştireyim diyor
Ne izliyor dizi mi, film mi? Hani direk baştan sonra hep açık saçık kadınlar mı var yoksa birkaç sahnede mi çıkıyor?

Pis adam ya saygısı sevgisii yok, evde çocuğuna bakıcı, duzenini sağlayan eleman olmuşsun, böyle evlilik olmaz, arada geliyorsa seninle çocuğuyla elinden geldiğince ilgilenip, sizinle iyi vakit geçirmesi lazım, sizi ozlemesi lazim ama o kendi keyfinde, böyle hayat gider mi sen otur iyice bı düşün..

Pis adam ya saygısı sevgisii yok, evde çocuğuna bakıcı, duzenini sağlayan eleman olmuşsun, böyle evlilik olmaz, arada geliyorsa seninle çocuğuyla elinden geldiğince ilgilenip, sizinle iyi vakit geçirmesi lazım, sizi ozlemesi lazim ama o kendi keyfinde, böyle hayat gider mi sen otur iyice bı düşün..
Gitmez, hep belki düzelir umuduyla bekliyorum, güzellikle konuştum olmadı akşam kavga ettik çok kötü, pazar gidiyor

Ben şunu anlamadım. Özellikle bu tarz filmler mi seçiyor? Yoksa denk mi geliyor? İzlediği birkaç şeyin ismini paylaşır mısınız?
Sinema filmleri genelde izliyor akşamkinin adını unuttum kavgadan dolayı dansöz falan çıktı ya hep aynı şeyleri izliyorsun ama dedim başladı sonra

Back
X