Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim burnumda hem estetik hem nefes için olduğum ameliyat var mesela.sol burun kanadının kenarında dikiş izi var biraz.arkadaşım bugün aa burana ne oldu iz gibi falan diye sordu.Bu hassas olduğum için kimseye söylemek istemediğim bir konudur mesela burun ameliyatım.Böyle bir soruda da belki üzülmemek için,kendimi korumak adına yalan söylerim.Ama o an birden aklıma bir şey gelemeyecek kadar utanıp kızardım."ameliyat oldum" diyiverdim."estetik mi" dedi. " evet" dedim.
şimdi mesela içim içimi yiyor ,o kadar pişmanım ki.hani keşke diyorum burnumdan et alındı deseydim(ki bu yalan değil nefes için oldum bu ameliyatın önemli bir kısmını),veya düştüm yarıldı dikiş atıldı deseydim.direk evet dedim birden anksiyete sardı her yanımı.Mesela bu akşamdan beri bunu düşünüp düşünüp üzülüyorum,pişman oluyorum,sinirleniyorum. ne bileyim beni artık estetikli,ikinci sınıf,yaratılmışlığın kutsallığı ondan gitmiş olarak görüyor,veya burjuva gibi görüyor gibi geliyor bana.Ve bu beni üzüyor. elimde değil.nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum..
canım bence takıntı yapmışsın konu başlığında olduğu gibi.
ben de senin gibi hem nefes hem dış hem iç yani ameliyat düşünüyorum
kısmet olur da olursam / olsaydım ve güzel de olsaydım her yerde söylerdim
beni eski büyük karadenizli burnuyla kimse almadı bu yüzden oldum güzel de oldum bundan sonra ben seçecem derdim DD
ben nedense söylemeye çekiniyorum boyamakitabı:26: çünkü hani eski hali kesin bi halta benzemiyordu bunun diye düşünmeleri fikri beni rahatsız ediyor.oysa burnumda cidden hiç göze batan bir şey yoktu,sadece biraz geniş ve tombuldu o kadar. bu yüzden söylemek istemiyorum.veya "aa estetikliymiş" diye egolarını bunun üzerinden tatmin etmeleri ihtimalini sevmiyorum.
Cnm bende endise uzuntu gibi korku gibi duygular misal haberleri izledigimde genelde bir birinden kötü haberler oldur ya benimde basima gelirsa gibi..... takintilarimizi konustugumuz gun tv de takintilar isimli bir program vardi seftaliden , kediden korkanlar varmis önemli olan bu hastalikmis ve korku turleri zaman zaman degisiyormus,,,senin guzellik takintin benim korku takindim berikinin ayakkabi takintisi filanne korkusu mesela
Cnm bende endise uzuntu gibi korku gibi duygular misal haberleri izledigimde genelde bir birinden kötü haberler oldur ya benimde basima gelirsa gibi..... takintilarimizi konustugumuz gun tv de takintilar isimli bir program vardi seftaliden , kediden korkanlar varmis önemli olan bu hastalikmis ve korku turleri zaman zaman degisiyormus,,,senin guzellik takintin benim korku takindim berikinin ayakkabi takintisi filan
işte bak kaygılarımda ne kadar haklıyım.ameliyat olduğumu söyleyince sen bile güzellik takıntım olduğunu düşündün keşke arkadaşıma bunu söylemeseydim.söylememeliydim...
işte bak kaygılarımda ne kadar haklıyım.ameliyat olduğumu söyleyince sen bile güzellik takıntım olduğunu düşündün keşke arkadaşıma bunu söylemeseydim.söylememeliydim...
Nasılda benim şuan ki durumumu anlatmşsınız ikiz bebeklerim oldu şuan 18 aylıklar ne olduysada doğumdan snra oldu dedikkeriniz birebir benimle örtüşüyorbenden daha iyisiniz(((bu aralar çocuğu alıp balkona çıktığımda oradan aşağı düşeceğini hayal etmeye başladım böylece onu sıkı sıkı tutuyorum takiiiiiiii çocuk tepki verene kadar(canı acıyo sanırım)sonra geceleri eve hırsız girecekmiş bize sprey sıkıp uyutacakmış sonrada kızımı alıp kaçacakmış.kızımı haketmediğim düşüncesi hergün beynimde ve çıkaramıyorum .(hergün yoğurdunu evde yaparım ,balığı tavuğu kıyması günlere göre takip ederim.)sadece oyun oynama konusunda sıkıntılıyım bunada şöyle bir düşünce eşlik ediyor(kızım beni sevmiyor bana bağlı değil aslada sevmeyecek çünkü iyi bi anne değilim.babasına gidince bana gelmez teyzesine gidince bana gelmez.çok çocuk gördüm bir yabancı karşısında hemen annelerine sarılıyor ama benim kızım asla öyle yapmaz daha anlatmadığım bi ton şey var .