bu anlattığın şeylerin bi hastalık olduğunu bilmiyordumeğer öyleyse, ben ileri derecede takıntı hastasıyım
benim anneliğimi etkiliyo canım ama..gönlümce büyütemiyorum ve beynim takıntı yaptı sürekli bu düşüncelerle meşgul ..oysa ben kızımın kokusunu duymak ,onunla oyunlar oynamak ve doyasıya öpmek istiyorum ve sadece sevgimi hissetmek istiyorum..akşama kadar en ufak bir ağlamasında yıkıyorum ortalığı panik halindeyim..eşim isyanlarda çocuğuda panik yapacaksın diye..ve üzüntüden sürekli kilo veriyorum..ben bebeğimin benim kucağımda huzur duymasını istiyorum..gerginliğimden etkilenmesini değil.
Anlattıklarınız doğum sonrasında mı başladı??
evt bebeğim 5,5 aylıkken başladı şu an 11 aylık ...çok üzüyo bu durumum beni..beynim sanki kötüye programlanmış hep en kötüyü düşünüyo..psikiyatrist milyarda bir ihtimali düşünüyosun diyo ama elimde değil işte..ben istemez miyim hep güzel şeyler düşüneyim olmuyo olmuyo..eşimi de ,bebeğimi de mutsuz ediyorum gibi geliyor...2 hafta öncesine kadar ağlama krizlerine giriyodum şu an şükür ki daha iyiyim..ya bu anneliği bi ben mi beceremiyorum(bak yin gözlerim doldu yaa (
benden daha iyisiniz(((bu aralar çocuğu alıp balkona çıktığımda oradan aşağı düşeceğini hayal etmeye başladım böylece onu sıkı sıkı tutuyorum takiiiiiiii çocuk tepki verene kadar(canı acıyo sanırım)sonra geceleri eve hırsız girecekmiş bize sprey sıkıp uyutacakmış sonrada kızımı alıp kaçacakmış.kızımı haketmediğim düşüncesi hergün beynimde ve çıkaramıyorum .(hergün yoğurdunu evde yaparım ,balığı tavuğu kıyması günlere göre takip ederim.)sadece oyun oynama konusunda sıkıntılıyım bunada şöyle bir düşünce eşlik ediyor(kızım beni sevmiyor bana bağlı değil aslada sevmeyecek çünkü iyi bi anne değilim.babasına gidince bana gelmez teyzesine gidince bana gelmez.çok çocuk gördüm bir yabancı karşısında hemen annelerine sarılıyor ama benim kızım asla öyle yapmaz daha anlatmadığım bi ton şey var .
çok iyi anlıyorum ben de aynı şeyleri düşünüyorum zaman zaman..böyle vesveseler önem verdikçe artıyo da ..içinden çıkılmaz bir hal alıyo..imtihan dünyası işte...içim nasıl daralıyo anlatamam..halbuki ne çok isterdim bebeğimi huzurla büyütmeyi..bakmaya koklamaya kıyamıyorum ve ben de çoğu zaman haketmiyomuşum gibi hissediorum..inş.geçecek rabbim anne sevgimi ,şefkatimi doyasıya hissedeceğim günleri de getirecek...peki sence tadavi olmak gerekiyor mu..çocuklarımızı bağımlı birer kişilik olarak yetiştirerek , sürekli korumacı olarak özgüvenlerinin oluşmasını engelleyerek vebal altına giriyor muyuz...korkuyorum yarın bana hesap sorar mı diye ...dua edeceğim senin için nolur sen de bana dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?