takilma..

Kahvekokusu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.715
1.064
133
merhaba bayanlar
Benim oglum 3 yasinda konusmaya erken basladi 2 kelimeleri 1 yasindan once bi araya getiriyor du su ver gibi. Bu gunlerde bir sey cok dikatimi cekdi mesela bana bir olay anlatcak ya anne bana cikolata al diycekk mesela anne bana hihihi cikolata al diyor.hanimlar bu takilmamidir kekelememidir yani hep boyle degil gun icinde mesela 2 kere olur bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim cok tesekurler iyi aksamlar.

Benim oğlumda 3 yaşında tüm kelimeleri söylüyor ama konuşma yok kendince bir dil keşfetti anlattığını sanıyor sadece anne al baba aç filan cümleleri kuruyor

Benim oğlumda 3 yaşında tüm kelimeleri söylüyor ama konuşma yok kendince bir dil keşfetti anlattığını sanıyor sadece anne al baba aç filan cümleleri kuruyor
her cocuk farklidir kimi erken konusuyor kimisi hemen bizimkinin kafama takilan sorunu baska yani konusmada cumlede problem yok

her cocuk farklidir kimi erken konusuyor kimisi hemen bizimkinin kafama takilan sorunu baska yani konusmada cumlede problem yok
Çocuğunuz daha küçük, benim oğlum 5 yaşında eee eeee diye kelime arıyor genellikle.. kitap okuyup, onunla kelime oyunları oynayarak destekleyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…