Çalışıyorum. Ve kitap okuyorum film izliyorum sürekli yürüyüş yapıyorum eşimle geziyoruz ama hep bişey eksikliğini hissediyorum.Çalışıyorsanız işinize yoğunlaşabilirsiniz.
Çalışmıyorsanız da kitap okuyun , film izleyin , aktivitelere katılın , spor yapın . Değişik uğraşlar bulun kendinize .
Bu mevzudan birazcık uzaklaşınca olur diye düşünüyorum.
3 yildir evlisiniz ama korunmayı bırakalı nekadar oldu? Bu önemli.size düşünmemeye çalışın,başka seylere odaklanin filan demicem,bu tarz durumlar insanın elinde olmuyor.size tavsiyem adetinizin 3.gunu bir kadın dogumcuya gidin hormon tahlili yaptırın ve 5.gunu yumurta geliştirici ilaç veriyorlar,sonra bunun takibi yapılıyor.catlatma iğnesi vurulup esinle hangi gün birlikte olacağını doktorunuz söylüyor.bunu denemenizi tavsiye ederim.yasiniz kaç bu arada? Birde beslenmenize dikkat edin derim.
Henüz 3 senelik evlisiniz, her şey de yolundaymış. Gerçekten stres olacak bir durum yok.
Ben de pko hastasıyım, çok şükür iki evladım var. Hiç tedavi vs olmadan korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım üstelik.
Allah size de nasip eder inşallah, her şey sadece strese bağlıyken kendinizi bunun için yıpratmayın, birkaç aya güzel haberi alırsınız inşallah
Kaç senedir evlisin canım ?Çalışıyorum. Ve kitap okuyorum film izliyorum sürekli yürüyüş yapıyorum eşimle geziyoruz ama hep bişey eksikliğini hissediyorum.
3 yıllık evliymiş canımKaç senedir evlisin canım ?
Olmuş birazcık neyse Hayırlısı Kafasından atarsa olur inşallah bir an evvel3 yıllık evliymiş canım
Anladım..sizin durumunuz da olan bir tanıdığım hacamat yaptırmıştı hem stresim gitsin hemde hamile kalayım diye.alternatif bir yöntem.onu yapan bazı klinikler bile var.emin ellerde yaptırmanızı tavsiye ederim.artik üç yılda olduğuna göre aşılama zamanı gelmiş.ins hayırlısıyla kucağınıza tatlı yavrunuzu alırsınız.3 senedir korunmuyorum.Çünkü rahatsızlığımı evlenmeden önce öğrenmiştim. Hemen olsun istedik.Düzenli tedavide görüyorum dediğiniz gibi klomen ilaç kullanıyorum daha sonra çatlatma iğnesi ama henüz tutmadı. Artık aşılama ya ve sonrasında tüp bebeğe geçeceğiz ama yinede stres yapmamam lazım oldğunu söyledi doktorum ama beceremiyorum. 24 yaşındayım.
Anladım..sizin durumunuz da olan bir tanıdığım hacamat yaptırmıştı hem stresim gitsin hemde hamile kalayım diye.alternatif bir yöntem.onu yapan bazı klinikler bile var.emin ellerde yaptırmanızı tavsiye ederim.artik üç yılda olduğuna göre aşılama zamanı gelmiş.ins hayırlısıyla kucağınıza tatlı yavrunuzu alırsınız.
Yaşın kaç?Herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Dedikleriniz doğru,çok doğru ama nasıl diyim. Beceremiyorum. Düşünmeden yapamıyorum. Sürekli aklımda olacak mı ne zaman olacak ya olmazsa
24Yaşın kaç?
çok erken takılı kalmışsın