- 17 Eylül 2015
- 737
- 982
Haklısınız. Ama hastalığım ileri derecede şuan. Korkmaya başladım.çok erken takılı kalmışsın
çocuk odaklı yaşama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız. Ama hastalığım ileri derecede şuan. Korkmaya başladım.çok erken takılı kalmışsın
çocuk odaklı yaşama
İnstagramda polikistik overle yasam sayfasına bakin ve orda mucize doğada diye bi sayfada bitkisel yağlar veriliyor pkos yok olanlar kullandığı ay adetleri olanlar yada hemen hamile kalanlar çok belki verilen ordadır3 senedir korunmuyorum.Çünkü rahatsızlığımı evlenmeden önce öğrenmiştim. Hemen olsun istedik.Düzenli tedavide görüyorum dediğiniz gibi klomen ilaç kullanıyorum daha sonra çatlatma iğnesi ama henüz tutmadı. Artık aşılama ya ve sonrasında tüp bebeğe geçeceğiz ama yinede stres yapmamam lazım oldğunu söyledi doktorum ama beceremiyorum. 24 yaşındayım.
merhaba sogan kurunu nasil kullandnz bende bu adetimde kullancam ins. 1 gununden mi basliyim ve kac gunBende pko hastasıyım. 2 çocuğum var Allah’a şükür. Her ikisinde de soğan kürü uyguladıktan sonra hamile kaldım, öncesinde pko için doğum kontrol hapları kullanmıştım. Ardından soğan kürü yaptım ve hamile kaldım. Denemenizi öneririm.
Slm. İnanın hiç hatırlamıyorum. İbrahim Saraçoğlunun sitesinden bakarak uygulamıştım. Orda başlama zamanı ve nasıl yapılacağı vardı. İnşallah faydalı olur size de.merhaba sogan kurunu nasil kullandnz bende bu adetimde kullancam ins. 1 gununden mi basliyim ve kac gun
tesekkur ederim ins.Slm. İnanın hiç hatırlamıyorum. İbrahim Saraçoğlunun sitesinden bakarak uygulamıştım. Orda başlama zamanı ve nasıl yapılacağı vardı. İnşallah faydalı olur size de.
Bende pko hastasıyım. 2 çocuğum var Allah’a şükür. Her ikisinde de soğan kürü uyguladıktan sonra hamile kaldım, öncesinde pko için doğum kontrol hapları kullanmıştım. Ardından soğan kürü yaptım ve hamile kaldım. Denemenizi öneririm.[/QUOT
Merhaba lutfen bana yardımcı olun aglamaktan kahroldum normalde her ay düzenli adet görüyorum sadece geçen ay hayatımda ilk kez adet gecikmesi yaşadım ve hamile değildim doktorum tarlusal verdi adet oldum ama bugüne kadar hiç böyle olmamıştım bugün doktora gittim kontrol için ve Polikistik over var dedi ben şok oldum ailemde akrabalarımda kimsede bu rahatsızlık yok ve 1 ay öncesine kadar yoktu bir anda mı oluştu bu hastalık ve şuan bazı sorunlarım var eşimle 2 aydır ayrıyız stresten olup sonradan geçer mi doktora eşimden ayriyim diyemedim doktorumda 6 ay bebek için deneyin olmazsa tedavi başlarız dedi ve şuan ağlamaktan ölüyorum biraz fazla hastalık takıntılı biriyim güzel sizlere ihtiyacım var (
Canım halk eğitim kurslari falan varsa gidebilirsin.kafayi takmamaya calis biliyorum zor bi durum fakat ben kafayi hic takmadigim da hamile kaldim o kadar inanmistim ki olmayacagina tam 4 kez idrar testi yaptim.umarım seninde olur.ama kafani dagit hatta kendini inandir suan istemiyorum Allah ne zaman verirse diye halk egitim ahsap boyama vn kurslarına gidebilirsinSelam arkadaşlar
3 senelik evliyim. Polikistik Over rahatsızlığım olduğu sebebiyle bebeğim olmuyor. Tedavi görüyorum. Aslında çok anormal sonuçlar almıyorum yani kist gözükmüyor. Adetlerimde son 6 aydır düzenli çok şükür. Yumurtlama tedavisi görüyorum. Ondanda olumlu sonuç alıyorum. Eşimdede bir problem yok ama olmuyor. Doktor strese bağlı olduğunu söylüyor. Kafamı rahat bırakmam ve bebek mevzusunu düşünmemem gerektiğini söylüyor. Ama ben bunu başaramıyorum. Sizce yapmam gereken nedir ? Başka nelere yoğunlaşabilirim.
çok sevindim,hayırlısı olsun :)Çok teşekkür ederim herkese. Rabbimin izniyle hamileyim:))
Şöyle düşünseniz ben öyle yapmıştım. Şu zamana kadar olmazsa tüp bebek deneriz diye düşünüp, gerçekten tüm tedavileri bırakmıştım. Sadece vitamin kullandım. Bu şekilde bir kaç ay sonra oldu. Bende de yumurtalıklarda pko görüntüsü ve adet düzensizliği vardı. Klomen+ iğne vs tedavisi görmüştüm, stres nedeniyle sanırım olmadı. Zaten o ilaçlar olmayacaksa da stres yapıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Selam arkadaşlar
3 senelik evliyim. Polikistik Over rahatsızlığım olduğu sebebiyle bebeğim olmuyor. Tedavi görüyorum. Aslında çok anormal sonuçlar almıyorum yani kist gözükmüyor. Adetlerimde son 6 aydır düzenli çok şükür. Yumurtlama tedavisi görüyorum. Ondanda olumlu sonuç alıyorum. Eşimdede bir problem yok ama olmuyor. Doktor strese bağlı olduğunu söylüyor. Kafamı rahat bırakmam ve bebek mevzusunu düşünmemem gerektiğini söylüyor. Ama ben bunu başaramıyorum. Sizce yapmam gereken nedir ? Başka nelere yoğunlaşabilirim.
Yoga, meditasyon veya pilates daha iyi hissettirecektir.Selam arkadaşlar
Çok sevindim cnmÇok teşekkür ederim herkese. Rabbimin izniyle hamileyim:))
Çok sevindim cnm
Kendiliğinden mı oldu
Sağlıkla al kucağına
TeşekkürlerŞöyle düşünseniz ben öyle yapmıştım. Şu zamana kadar olmazsa tüp bebek deneriz diye düşünüp, gerçekten tüm tedavileri bırakmıştım. Sadece vitamin kullandım. Bu şekilde bir kaç ay sonra oldu. Bende de yumurtalıklarda pko görüntüsü ve adet düzensizliği vardı. Klomen+ iğne vs tedavisi görmüştüm, stres nedeniyle sanırım olmadı. Zaten o ilaçlar olmayacaksa da stres yapıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
:) Son durumu cevap yazdıktan sonra okumam Hayırlı, uğurlu olsun.
Teşekkür ederim :)))çok sevindim,hayırlısı olsun :)