Takılı Kalmak

3 senedir korunmuyorum.Çünkü rahatsızlığımı evlenmeden önce öğrenmiştim. Hemen olsun istedik.Düzenli tedavide görüyorum dediğiniz gibi klomen ilaç kullanıyorum daha sonra çatlatma iğnesi ama henüz tutmadı. Artık aşılama ya ve sonrasında tüp bebeğe geçeceğiz ama yinede stres yapmamam lazım oldğunu söyledi doktorum ama beceremiyorum. 24 yaşındayım.
İnstagramda polikistik overle yasam sayfasına bakin ve orda mucize doğada diye bi sayfada bitkisel yağlar veriliyor pkos yok olanlar kullandığı ay adetleri olanlar yada hemen hamile kalanlar çok belki verilen ordadır

Kendime de gelince oğlum var 4 yasında ilk geceden kaldım 2 yıl.sonra korunmayı bıraktık 1 yıl normal adet oldum gebelik yoktu 2 yıl.adetlerim 50 gün felan baya aksaklık oldu pkos olduğumu öğrendim sonra bir kez ilk defa klomen ve çatlama iğnesi oldum olmadı sonra baya ara verdim sonra doktorumu degatrdim eşimin spermiogram testi iyi çıktı sorun bende yumurtlama var çatlama yok her neyse allah ne der o tabi vakti saati var. Her ay 5 10 gün gecikme olurken bu ay 25.gün 2 ay sonra tam 2 ay olcak regl yok. Oysaki diğer aylara nazaran kaf.baya rahatti. Size sorum su gittiğim doktorlar hep rahim duvarın ince dediler şuan gittim doktorda her ne hikmetse adet söktürücü için gttim ultrason da woww rahim.duvarın çok kalinlasmis dedi. Araştırdım tarastirdim ya gebelik ya adet diyorlar. Evde test yaptım negatif doktor progestan yazdı 5 gün kullan gebelik varsa biisy olmaz yoksa da adet ol.klen kullanırız dedi. Şuan 3 günüm hala bişiy yok ilaç kullanali. bana kan testi yaptr dedi ama ben her ay hastaneye gidip kan veren ben yada testlere para yatran ben ne hikmetse bu ay hic icimden sonucu öğrenmek gelmiyo napiyim simdi bilmyrm ilk defa bi doktor bana kan testi yaptır ben o testlere güvenmiyorum dedi ama ben yinede yapmadım başınızı agrttim ama adet olmamam işimede geldi borçsuz bi ramazan geçirdim insllah hepsini tutuyorum oruclarim bu ay fire vermedim bkide allahın hikmeti orucmu vesile oldu ayy gidip kan vercem herşey ortaya cikcakk da gtmiyrm icimden gelmiyo. Birde su da var gebelik yoksa adet neden olamiyorum 2 ay olcak afff cidden psikolojim alt üst inanın çok değişik bi takıntı haline sokuyor bu polikistik 1 yıl içinde alt üst oldum

Bende pko hastasıyım. 2 çocuğum var Allah’a şükür. Her ikisinde de soğan kürü uyguladıktan sonra hamile kaldım, öncesinde pko için doğum kontrol hapları kullanmıştım. Ardından soğan kürü yaptım ve hamile kaldım. Denemenizi öneririm.

Bende pko hastasıyım. 2 çocuğum var Allah’a şükür. Her ikisinde de soğan kürü uyguladıktan sonra hamile kaldım, öncesinde pko için doğum kontrol hapları kullanmıştım. Ardından soğan kürü yaptım ve hamile kaldım. Denemenizi öneririm.
merhaba sogan kurunu nasil kullandnz bende bu adetimde kullancam ins. 1 gununden mi basliyim ve kac gun

merhaba sogan kurunu nasil kullandnz bende bu adetimde kullancam ins. 1 gununden mi basliyim ve kac gun
Slm. İnanın hiç hatırlamıyorum. İbrahim Saraçoğlunun sitesinden bakarak uygulamıştım. Orda başlama zamanı ve nasıl yapılacağı vardı. İnşallah faydalı olur size de.

Bende pko hastasıyım. 2 çocuğum var Allah’a şükür. Her ikisinde de soğan kürü uyguladıktan sonra hamile kaldım, öncesinde pko için doğum kontrol hapları kullanmıştım. Ardından soğan kürü yaptım ve hamile kaldım. Denemenizi öneririm.[/QUOT
Merhaba lutfen bana yardımcı olun aglamaktan kahroldum normalde her ay düzenli adet görüyorum sadece geçen ay hayatımda ilk kez adet gecikmesi yaşadım ve hamile değildim doktorum tarlusal verdi adet oldum ama bugüne kadar hiç böyle olmamıştım bugün doktora gittim kontrol için ve Polikistik over var dedi ben şok oldum ailemde akrabalarımda kimsede bu rahatsızlık yok ve 1 ay öncesine kadar yoktu bir anda mı oluştu bu hastalık ve şuan bazı sorunlarım var eşimle 2 aydır ayrıyız stresten olup sonradan geçer mi doktora eşimden ayriyim diyemedim doktorumda 6 ay bebek için deneyin olmazsa tedavi başlarız dedi ve şuan ağlamaktan ölüyorum biraz fazla hastalık takıntılı biriyim güzel sizlere ihtiyacım var :KK43:(

Merhabalar, size bir konuda ACİLEN danışmam gerek. En son 31 Temmuz günü reglimin son günüydü, reglim bittikten 4 gün sonra yani 4 Ağustos'da maalesef erkek arkadaşım ile bir münasebetimiz oldu. Üstümüz giyinikti. Onda iç çamaşırı + şort, bende iç çamaşırı + şalvar vardı. Beş dakika bile sürmedi yaptığımız hatanın farkına varıp ayrıldık fakat ikimiz de çok ıslanmıştık. Onun önü ıslaktı, benim kendi önüm ıslaktı. Hemen üstümü değiştirdim ve bir daha böyle bir durum yaşamadık. Sonra 4 Eylül günü -o ilişkiden bir ay geçmişti + reglim de 1 hafta gecikmiş oluyordu- eczaneden idrar testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Eczaneden tarlusal alıp kullanmaya başladım. Daha önce reglim hiç böyle gecikmemişti. Tarlusal'da 5. Güne gireceğim yarın. Sizce hamile miyim? Hamile olsaydım çıkmaz mıydı? Kafam çok karışık, ikimiz de yaptığımız şeyden çok pişmanız. Bir daha böyle bir şey asla yapmadık. Yapmak da istemiyoruz. İlaç bittikten sonra regl olur muyum? Doktora gitmeye çok korkuyorum, hamilesin diyecek diye ödüm patlıyor. Chat'te birkaç gündür takılıyorum bir sürü insan bebeği olması için çok uğraşıyor Allah İSTEYEN herkese versin. Amin. Cevaplarsanız çok mutlu olacağım.

Selam arkadaşlar
3 senelik evliyim. Polikistik Over rahatsızlığım olduğu sebebiyle bebeğim olmuyor. Tedavi görüyorum. Aslında çok anormal sonuçlar almıyorum yani kist gözükmüyor. Adetlerimde son 6 aydır düzenli çok şükür. Yumurtlama tedavisi görüyorum. Ondanda olumlu sonuç alıyorum. Eşimdede bir problem yok ama olmuyor. Doktor strese bağlı olduğunu söylüyor. Kafamı rahat bırakmam ve bebek mevzusunu düşünmemem gerektiğini söylüyor. Ama ben bunu başaramıyorum. Sizce yapmam gereken nedir ? Başka nelere yoğunlaşabilirim.
Canım halk eğitim kurslari falan varsa gidebilirsin.kafayi takmamaya calis biliyorum zor bi durum fakat ben kafayi hic takmadigim da hamile kaldim o kadar inanmistim ki olmayacagina tam 4 kez idrar testi yaptim.umarım seninde olur.ama kafani dagit hatta kendini inandir suan istemiyorum Allah ne zaman verirse diye halk egitim ahsap boyama vn kurslarına gidebilirsin

Bir hobi edinin,kafanız başka şey ile meşgul olunca mutlaka daha pozitif olacaksınız.

Selam arkadaşlar
3 senelik evliyim. Polikistik Over rahatsızlığım olduğu sebebiyle bebeğim olmuyor. Tedavi görüyorum. Aslında çok anormal sonuçlar almıyorum yani kist gözükmüyor. Adetlerimde son 6 aydır düzenli çok şükür. Yumurtlama tedavisi görüyorum. Ondanda olumlu sonuç alıyorum. Eşimdede bir problem yok ama olmuyor. Doktor strese bağlı olduğunu söylüyor. Kafamı rahat bırakmam ve bebek mevzusunu düşünmemem gerektiğini söylüyor. Ama ben bunu başaramıyorum. Sizce yapmam gereken nedir ? Başka nelere yoğunlaşabilirim.
Şöyle düşünseniz ben öyle yapmıştım. Şu zamana kadar olmazsa tüp bebek deneriz diye düşünüp, gerçekten tüm tedavileri bırakmıştım. Sadece vitamin kullandım. Bu şekilde bir kaç ay sonra oldu. Bende de yumurtalıklarda pko görüntüsü ve adet düzensizliği vardı. Klomen+ iğne vs tedavisi görmüştüm, stres nedeniyle sanırım olmadı. Zaten o ilaçlar olmayacaksa da stres yapıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

:) Son durumu cevap yazdıktan sonra okumam :KK70: Hayırlı, uğurlu olsun.

Selam arkadaşlar
Yoga, meditasyon veya pilates daha iyi hissettirecektir.

Çok sevindim cnm
Kendiliğinden mı oldu
Sağlıkla al kucağına

Artık ilaçlar etki etmeyince 8-9 aydır tüp bebeğe geçmey karar verdik. Son ayda araya bayram giriyor diye son kez yumurtlama ilacı kullanalım dedi. Rabbimin izniyle bu ay oldu.

Teşekkür ederim. :anneadayı::anneadayı:

Şöyle düşünseniz ben öyle yapmıştım. Şu zamana kadar olmazsa tüp bebek deneriz diye düşünüp, gerçekten tüm tedavileri bırakmıştım. Sadece vitamin kullandım. Bu şekilde bir kaç ay sonra oldu. Bende de yumurtalıklarda pko görüntüsü ve adet düzensizliği vardı. Klomen+ iğne vs tedavisi görmüştüm, stres nedeniyle sanırım olmadı. Zaten o ilaçlar olmayacaksa da stres yapıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

:) Son durumu cevap yazdıktan sonra okumam :KK70: Hayırlı, uğurlu olsun.
Teşekkürler :KK37::KK37::KK37:

Kızlar merhaba lütfen bana da cevap yazarsanız çok mutlu olacağım ağlıyorum günlerdir ne ailemde ne yakın akrabalarımda pko yok ilk kez duyuyorum..
Şöyle anlatayım 27 yasindayim ve 45 kiloyum tüylenmem vs yok.. ve bu yaşıma kadar hep 28 günde bir düzenli adet oldum hayatımda ilk kez geçen ay adet gecikmesi yaşadım ve doktora gittim pko var dedi ben şok oldum 6 ay korunma dene sonda tedavi dedi .. daha 2 ay once ki kontrolümde pko falan yoktu bi anda olurmu pko.. ve hep kilodan bahsediliyor ben şimdi bu sendromdan sonra kilo alıp tüylenme mı yaşayacağım birde tedavi dedi ne yapıcağını bilemiyorum ve şuan eşimle boşanmak üzereyiz başka sebeplerden dolayı onun stresinden de bu hastalığa yakalanmış olabilirmiyim lütfen yardımcı olun

X