Yorumların hepsini okudum, bir süre bekleme kararı aldım şu an, çok garip davranıyorlar ve ben şok içerisindeyim. Listeyi istedim, vermezlerse ya da verdikleri listeye guvenemezsem yakın akrabalara arayıp sormayı düşündüğümü söyleyeceğim. Bir de kredi kartını tamamen siz ödeyin diyorlar. Bana kendilerinde toplanandan verdikleri 5 çeyrek ve 3000 TL. Ve bunu verdikleri için de kredi kartini sen ödersin diyorlar. Şaştım kaldım.
Bu arada 1800 TL civarı dediğim, gelen nakitlerden lazım şimdi diyerek vermeleri etrafa vs. Onun dışında bana verdikleri yukarıda yazdığım gibi ( daha önce dediğim gibi bilezikler ve cumhuriyet altınları bana daha önce evden çıkmadan takılmıştı). Ben sadece 5 çeyrek verildiğine pek inanamıyorum açıkçası çünkü dayilarim, akrabalarımız, komşularımız hepsi geldi, severdi, yakındık vs. bir de sonradan bir çeyrek daha bulmuşlar ama onu da daha vermediler.
Dün tüm gece uyuyamadım,eşime mahcup oldum. Bir de annem diyor ki onlar da ne yaptı ki mahcup olacaksın. Deli oluyorum tamamen. Benimle konuşmak yerine direk beni yargılıyorlar ve her şey kendisinin dediği şeylerin tersini yapıp saklamasından dolayı.
Son olarak altın vericez vs diye kimseyle anlaşılmadi, biz sadece eşimle hesabımizi yaptıktan sonra yardım ederiz belki ailelere diyorduk. Ben anneme kendimde altın veya para vermedim, o kendisine gelenleri direk bana vermediği için bunlar yaşanıyor maalesef.
Eksik veya devrik yazdiysam kusura bakmayın. Hâlâ baş ağrım var.