- 26 Ekim 2014
- 428
- 76
- 38
-
- Konu Sahibi cananzeyno
Bebek kiyafetlerim var 0_3 yaş, yada ihtiyacınız ne varsa bakarimNeyle takas yapabiliriz
Bende bir öneride bulunabilirim ne kadarlık bebeğiniz bezini sık sık değiştirin ve ben her zaman ıslak mendil kullanmıyorım içim rahat etmiyor.kendime iki bez ayarladım önce kabasını alıyorm çok kakalı ise wc kağıdı ile hafifçe sonra sıcak suya batırdığım bezlerden ilkini sonra da ikincisini sürüp kuru bir bezle de kuruluyorum ve hametan yazdırdım sağlık ocağına onu sürüyorum. Böyle uzun bir iş gibi duruyor ama sadece 2 dakikalık işlem. Bebeklerimiz her şeye değer fakat bazen üşengeçliğim tutmuyor değil o zaman ıslak mendille siliyorum. Ama gün içerisinde en az 1-2 kere böyle yapmak gerekli diye düşünüyorm. Bebek rahatlıyor. Islak mendiller şu an buz gibi peteklerde henüz yanmıyor. Elimle ısıtıyorum fazla suyunu alarak.Bitkiselmiş doktorumuz önerdi yazdırırsan 3₺ sanırım bi gidişte 4 kutu yazdırma hakkın var doktorun gıcıklık yapmaz ise yazar.bi de reçete parası ödersin gayet uyguna geliyor tanesi 4₺ gibi bir rakama denk geliyor. Bazı ıslak mendiller bile pişik yapıyor en iyisinden bile şikayetçi olan arkadaşlarım var mantar oldu pişik oldu. Eğer kurulamıyorsan yine de pişik olur ıslak mendille silince de kurulayın Dikkat edinBebek kıyafetleri yada başka ne arıyorsanız, bebeğim çok sik pişik oluyor çeşitli kremler kullandım hem pahalı hemde bazıları başarısız kalıyor, doktorumuz karıştırıp kullanmamızı önerdi en sonunda daha etkili evet ama artık bütçe kalmadı takasla düşünen varsa yazsın lütfen
degistrdim bezi yune aldi simdi mustela ve hametani karistrip sürüyorum yine ayniHametan pomat deneyin hem fiyati uygun hem de cok etkili.bezinin markasini degistirin bir de