Bebek İkinci El Takasla pişik kremi arıyorum.

cananzeyno

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
428
76
38
Bebek kıyafetleri yada başka ne arıyorsanız, bebeğim çok sik pişik oluyor çeşitli kremler kullandım hem pahalı hemde bazıları başarısız kalıyor, doktorumuz karıştırıp kullanmamızı önerdi en sonunda daha etkili evet ama artık bütçe kalmadı takasla düşünen varsa yazsın lütfen

Ben takas icin deilde oneride bulunmak istedim.Saf zeytin yaği hepsinden iyi ve bezini degistirin bence altina yaptigindada bekletmeden degismelisiniz islak kaliyosa olabilir iyi aksamlar.

Yarım kalmış tüplerde olabilir çünkü cam bir kavanoza döküp karıştırıp sürüyorum

Sudocrem denedin mi?
Her bez degisiminde kalin tabaka olarak sur...mustela bize pisik yapmisti mesela

Bende bir öneride bulunabilirim ne kadarlık bebeğiniz bezini sık sık değiştirin ve ben her zaman ıslak mendil kullanmıyorım içim rahat etmiyor.kendime iki bez ayarladım önce kabasını alıyorm çok kakalı ise wc kağıdı ile hafifçe sonra sıcak suya batırdığım bezlerden ilkini sonra da ikincisini sürüp kuru bir bezle de kuruluyorum ve hametan yazdırdım sağlık ocağına onu sürüyorum. Böyle uzun bir iş gibi duruyor ama sadece 2 dakikalık işlem. Bebeklerimiz her şeye değer fakat bazen üşengeçliğim tutmuyor değil o zaman ıslak mendille siliyorum. Ama gün içerisinde en az 1-2 kere böyle yapmak gerekli diye düşünüyorm. Bebek rahatlıyor. Islak mendiller şu an buz gibi peteklerde henüz yanmıyor. Elimle ısıtıyorum fazla suyunu alarak.Bitkiselmiş doktorumuz önerdi yazdırırsan 3₺ sanırım bi gidişte 4 kutu yazdırma hakkın var doktorun gıcıklık yapmaz ise yazar.bi de reçete parası ödersin gayet uyguna geliyor tanesi 4₺ gibi bir rakama denk geliyor. Bazı ıslak mendiller bile pişik yapıyor en iyisinden bile şikayetçi olan arkadaşlarım var mantar oldu pişik oldu. Eğer kurulamıyorsan yine de pişik olur ıslak mendille silince de kurulayın Dikkat edin

Bnde sebamed uni baby var iki ya da üc kere kullandim hic ise yaramadi pisik.mustela biraz iyi gelio onu kullanıyorum

Yediklerinize dikkat edin gazlı asitli yiyeceklerde pişik yapıyor ek gıdaya geçişte de gaz asit çok fazla tetikler pişiği yıkayıp kurutun hata saç kurutma makinası çok iyi geliyor uzaktan tutun saç kurutmamakinasını

Hametan mavi olan trosyd karıştırıp sürün,miktarı ikiside nohut buyuklugunde olacak

yıllardır kullandığım ikili hiç saşmaz 2 güne kalmaz pişik gecer hic pahalı markalara gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…